Karyeden son çeyrek dolar kuru artışı ile ve yeni satım alımlarla ort 25 milyon ciro bekliyorum. İlk 9 ayda 64 milyon ciro vardı. 90 milyon ciroya vuracağız.
Printable View
Karyeden son çeyrek dolar kuru artışı ile ve yeni satım alımlarla ort 25 milyon ciro bekliyorum. İlk 9 ayda 64 milyon ciro vardı. 90 milyon ciroya vuracağız.
Kağıdın durumunu düşününce gong törenindeki müdürün konuşmasını izliyom. Karademire inanıyom. Büyütecek bu kağıdı.
Ebitda %85 diyo müdür. 1000 mw lisanstan bi pay kapsa 250 mw çorap söküğü gibi gelir.
Bakalım. Karademir haklı çıkacak bence.
Cari Değerler
F/K 9,9
FD/FAVÖK 13,7
PD/DD 1,4
tamamen güneş enerjisinden elektrik üreten,fiyatı uygun yerlerdeki bu hisse,biriktirilir.ytd...
228 dolardayız ciroda sabah sabah
Beyler araştırdım sizler için. Bu tabana verip tabandan alan çakal sürüsü meğerse aynı mahallenin çocıklarıymış. Bunlar 3-5 kişilermiş. Ama hepsinin anaları nasıl olmuşsa manukyana senet borçlanmışlar. Manukyanda bunları 20 saat çalıştırmış. Bunlar analarının inlemesiyle büyümüşler, sevgi yoksunu büyümüşler. Sonra ant içmişler bizim her türlü hareketi yapamamız bize mübah. Bu dünya anamızı inletti, o seslerle büyüdük. İntikamımızı alacaz demişler. Bu manukyana analarının senet borcu olan ekip şimdi karyedeymiş.bilginize....
Güzel bir hisse günü geldiğinde nasip olursa aranıza katılmayı düşünüyorum ytd hayırlı kazançlar herkese
Da nerde duracan?