Originally Posted by
sensor
Alibey kardeşim,neho kardeşim benimde anlatmak istediğim artık şirketin bu hantallıktan kurtulması,piyasada kalan ender potansiyeli olabilecek senetlerden biri ve bunun için artık herkesin taşın altına elini atması gerekiyor,inanın şu anda yeni yönetim anlayışıyla ulusal pazara geçmesi ile senetler daha dinamik hale ve ederine yakın hale gelecektir.Düşünün UMPAŞ HOLDİNG şu anda piyasa öncesi olarak çok kısıtlı işlem görüyor vede kredili vede açığa alım satımı yasak.Sadece ulusal pazara geçmesi bu engellerin ortadan kalkması bile senedi sürekli işlem ile ulusal pazarda şu andaki değerlerinden çok daha değişik fiyatlamalarda olacağı bana göre bellidir.Tüm ortaklarında bunları düşünerek ortak ve yeni yatırımcılar olarak senede sahip çıkılması en yerinde karardır.Bana göre 2018 de heleki yeni yönetim seçimi dolayısıyla daha hareketli günler geçireceğe benziyor.Örneklerden biride ORTAKLIĞI OLAN BİRLİK MAKİNA BİLE savunma sanayinden onay almak üzereydi,mesela şu an seramik,gayrımenkullleri,yönetimin değişerek ulusal pazarda sürekli işleme başlamasına ilave olarak savunma sanayinede iş yapabilir hale getirilebilir.Ortaklara yazılan mektupta savunma sanayi izinleriyle ilgili bilgide vardı.Bol kazançlar...