Arkadaşlar bedelli için parayı hesaba yatırmamız gereken son tarih 28' mi 29'mu ?
Printable View
Arkadaşlar bedelli için parayı hesaba yatırmamız gereken son tarih 28' mi 29'mu ?
Nakitse 11 mayıs 2022 son gün.
Eğer hisse satacaksanız para 11.05.2022 de hesapta olacak şekilde t+2 ye uygun olarak satış yapmanız gereklidir.
Tabii arada bayram tatili uzarsa birleştirilip o işgünleri de sona eklenir diye yorumluyorum ama tam emin değilim.
Not: Eğer isterseniz 28.04.2022 günü de hesapta naktiniz varsa ben bedelliyi kullanmak istiyorum diye talimat verip kullanabilirsiniz.
28.04.2022-11.05.2022 tarihleri arasında herhangi bir gün hesabınızda bedelliyi karşılayacak naktiniz varsa müsait olan gün talimat verip kullanabilirsiniz.
Teşekkür ederim. İzahnamede ödeme tarihi 29 nisan yazıyor kafam karıştı. Kast edilen rüçhanların hesaba gecişi sanırım.
Ben izahnameyi detaylı okumadım ama yazdıklarım doğrudur.26.04.2022 akşamı elinde hisse olanlar 11 mayısa kadar bedelli ye katılma hakları bakidir.Yine de aracı kurumunuzdan teyit alabilirsiniz.Arayın yardımcı olsunlar onların işi bu.
Kullanamayacak olanlar için Rüçhanları satmakta bir seçenektir ama onun detaylarına giremem.Çünkü oluşacak fiyata göre değişiklik gösteririr kafa karıştırıcı olur.
Sağolun rüçhan satış konusunu biliyorum. Bu hissedeki ikinci bedellim. Bedelli değil berdel yaptık sanki hisse verdiler canımızı alacaklar karşılığında :)
Bu arada izahnamede bedelli öncesi hisse başı defter değeri 4.96 olarak gösterilmiş.
Albaraka Türk bedelli sermaye arttırımında Rüçhan Referans Fiyatı 0,372 olarak belirlenmiştir.
kapanışa göre tahta 1.44 ruchan 0.37 olarak işleme başlayacak hayırlı olsun