KCN+HEDEF=81.5 milyon adet satılmayan ve boşta kalan lotu
özet olarak bu 2 fon blok alım yapmış :)
sence ne olur, ne anlam çıkarmak lazım ???
Printable View
KCN+HEDEF=81.5 milyon adet satılmayan ve boşta kalan lotu
özet olarak bu 2 fon blok alım yapmış :)
sence ne olur, ne anlam çıkarmak lazım ???
Normaldir neredeyse her gün yeni bir halka arz oluyor. KY hangi birine yetişsin üç kuruşluk birikimi ile.
Bu halka arzlara bir müddet ara vermek lazım piyasa sindirsin, ky biraz soluklanıp nefes alsın.
Eskiden halka arzlara sayfalarca yorum gelirdi şimdi bakan bile yok.
Bir hisse arz olurdu ky ne var ne yok yüklenir üç, beş tavan sonra satar yeni arzı beklerdi, şimdi arz çokluğundan bazı hisseler eksi açıyor tabi ky de zararını çıkarmak için bekliyor yeni arza para bulamıyor. Bu da yeni arzlara olan talebi düşürüyor.
Sn. Maacit,
Yurt içi bireysel'e 166.800.000 lot ayrılmıştı. Dağıtım tablosuna göre yurt içi bireyselden 168.337.375 talep gelmiş ve hepsi karşılanmış.
Yurt dışı kurumsala 55.600.000 lot ayrılmıştı. Gelen talep 16.920.000 lot olmuş. Hepsi karşılanmış. Bundan arta kalan kısım yurt içi kurumsala aktarılmış.
Yurt içi kurumsala 55.600.000 lot ayrılmıştı. Gelen talep 92.745.625 lot olmuş. Karşılanan 92.745.625 lot.
şu bulls da ışık görüyormusun, ben izahmamede bilanço verilene haftasonu bakamadım, bir diğeri hafta sonu hiç zamanım olmadı, 400 lot anca, depo 50 lt bedavaya benzin alırmıyız? :he:
ışık var dersen bulls a saat 16:30 da 5k gömeceğim :he:
17:00 de kapanıyormuş başvuru, karasızım, parayı boşa yatırmış olmayalım :he:
Bulls başrusu yaptık bakalım ne gelir sonuç olarak girişim sermayesi yeni sztın almalar yapacakmış
bulls yerine Balsu ya zar atsaydın :he:
kaç el düşeş gelecek ilk eşlemede Balsu ip ucu verecek :)
ilk gün tavana 90 yada 110 milyon lot yazıp güç gösterisi yapabilir :)
destek benzeri hareket olacağını düşünüyorum :ok:
Glrmk Vişne Balsu beğendiğim arzlar
kalanın tamamı bulls dahil beğenmediğim arzlar :)