Originally Posted by
winwin
Sevgili STAH hocam ve forumun diger guzel sakinleri bugün okuduğum bir haberde yapı kredi bankasinin tahsil edilemeyen 531 milyon liralik kredisini 27.5 milyon liraya bira anonim sirketine sattigini ogrendim....dün ispanyollar garanti bankasinda kalan son %9.5 luk hisseyide aldilar ki yıllar once aldiklari fiyatinda altinda bir fiyata...aklima osmanli bank geldi sanki çok benzer durumdaymisiz gibi [emoji4]
Degerli STAH abi afedersin ekonominin temel barometreleri hakkinda konusmayalim dedik ,teknik konusalim artik dedik ama teknikten oncede maalesef güncel realiteler bir ilmik gibi dugumlenmiyor degil bogazimizda...
Demekki teknık olarak klavye basindaki emir erleri bugün son 45 dk endeksi ve bazi onemli senetleri (kahve,wc,yada baska biriyle tartisma vs ) sonucu biraz bile boslayinca tepetakla gidiyor asagiya dogru ...cuvala sığmayan (mizragin)
Volatilitenin tombul parmaklara bagdastirilmaya calisildigi zamanlarda sanırım bahanelerin limitide cok sürmez gibi hissettim ve yalancının mumu bana aksamin geçtiğini bir sonraki vakitte oldugumuzu anımsattı 😞
Saygilar sunuyorum...
yaşlanarak degil yaşayarak tecrübe kazanır insan...