önümüzdeki senenin altın yılı olacağını düşünüyorum.1500-1600 e kadar alınacağı görüşündeyim.doların buradan geçen seneki gibi bir seyir izlemesi başta amerikanın işine gelmez.ama altında bir %20 lik yer görünüyor.ytd.
Printable View
önümüzdeki senenin altın yılı olacağını düşünüyorum.1500-1600 e kadar alınacağı görüşündeyim.doların buradan geçen seneki gibi bir seyir izlemesi başta amerikanın işine gelmez.ama altında bir %20 lik yer görünüyor.ytd.
ipte oynayana(dolar-euro.endeksler) bakarken alttan güç toplayana(toplayacak olana(altın,gümüş-emtia)) bakmak lazım.1120 ye döner gibi görünüp oradan artık bir global risk çıkıverir.toplayan toplamıştır.ve gideceği ni beklemek yersiz sayılmaz.ytd.12 aylık baz senaryom bu şekilde.
Emtia yapıları çok farklıdır hocam dolarla alakası olabilir ancak sınırlı yapıda oldukları için çıkar sallıyorum hani derler petrol kuyuları kurumaya başladı petrol 150 dolarda olur, altın çıkmıyor kaynaklar kurudu derler 10bin dolarda olur yapıları sınırlıdır dolar ise biliyorsun sınırsız yapıdadır.
Emtia grafik yapılarıysa uyum sağlanacak en zor grafiklerdir hani emtialar bizim ustalık işimizdir.
Yanılma payı en yüksek grafik emtialardır, hoş benim 2 ay önce çizdiğim gold hala çalışıyor ama yenisini atmıyorum longda olanların kafası çok karışır olmaz yani orada yanılırız falan sıkıntı olur.
üstad ons 1295 den geldi 1217 e değdi. hiç mi tepki yapmaz yahu bu namussuz.