5 milyon hacim oldu. Satışların karşılanması güzel. Endeks eksideyken artıda olmakta iyi. Ama kağıdı sıkıştırıyor.bu sıkışma bir yerde patlayacak.
biz kimiz ki başkasına akıl verelim . Y.T.D.
Printable View
5 milyon hacim oldu. Satışların karşılanması güzel. Endeks eksideyken artıda olmakta iyi. Ama kağıdı sıkıştırıyor.bu sıkışma bir yerde patlayacak.
Günün sonuna doğru 4.38--4.40 bandında tutunursa kapanışa doğru tekrar yukarı yapabilir.Endeksinde desteği lazım.
4.44 fazla hacim yapmadı. Sadece deydi indi.Bu direnc psikolojik bence. Önemli olan 4.50 .temmuz ayında buraya ilk geldiğinde iki gün yüksek hacimle geçememişti.
Merakla bekliyorum. Yine sat al imkanı verip, yapmadığım için keşke çekecekmiyim.
Nasıl bir hisse bu arkadaslar
yalovali
Rtalb
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks 28 Agustostan bugüne yaklasık %8 düşüş göstermisken bu hisse 3.60 lardan 4.40 lara gelmis. Ve Euro 2.20 dayandığı halde. Kararını verirken bu pozitif ayrışmayı da göz önünde bulundur arkadaşım.
Bence borsa iyi gitse sert satış yemese sanki iyi çıkış yai ak gibi yatırımları iyi
yalovali
düşüş tamamen bankalarla falan alakalı. vergi muhabbeti. yani bu hisse evet sağlam gidiyor ama biraz da mantıklı bakmak lazım sanki olaya. kırıldığı an %-7 ler falan yapıyor. 4 lere gelse de alsam diyeceğim ama size ayıp olmasın diye demiyorum. gelecekte demiyorum. ne diyorum ben yahu. neyse dikkatli olun. :)
yarın endeks artı açılması durumunda hızlı bir şekilde toplanmasını umuyorum.YTD...
Teşekkür ederim lutfu001
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Borsa bir şeyimi takip ediyor, bir haber mi bekliyor? İki ileri bir geri, garip bir tedirginlik var
kelebek ten ayrıldım ayrılalı başka kâğıtlarda 1 lira dahi kar edemedim 17000 lira kar ile aranızdan ayrılmıştım malesef hem bu 17 yi birde 13 bin zarar ettim yani yaklaşık 30 bin kaybettim diğer kağıtlarda an itibariyle fiyatında biraz yukarıda olmasına rağmen kendi kendime kızarak 4.34 maliyetle yeniden aranızdayım herkese,selamlar hakkımızda hayırlısı olsun
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5eaf2723b4.jpg
üst banda geçiş yapacağımıza güvenim tam yani 4.57 üstü
4,43 e kadar satışları yığmışlar, alım kademeleri 4,30 da yıkılırsa aşağı gider. şu anki görünüm itibariyle. göstermelikte olabilir tabi.
Yorum yok, tahtada da icraat yok. Nasıl bir gün?
😀😀😀😀😀😀😂😂😂😂😂😂😂😂 bekliyorum
Sağ gösterip sol vurdu.Yada satanın malını almak için düşürdü biraz..
biraz ütopik gibi geliyor gibi ama, yarın için gap ı doldurmaya 4,11 e ordan hızını alamayıp 4,06 ya gideceğini düşünüyorum. son andaki satışları beğenmedim. her ne kadar karanlık odada alım geldiyse de alım kademeleri inandırıcı gelmedi. sürekli yükselmesi çok anlam vermiyor. kesinlikle ytd. kendimi düşünüyorum :) ben yanlış tahmin edeyim sizler kazanın. yazmadan edemedim. siz bana bakmayın.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a04c6d80a7.png
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...db52ba17b.heic
Az kaldı az
[QUOTE=yenicelim;990603]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...db52ba17b.heic
Az kaldı az. Ama yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi son bir kez asagi salabilir. 37 üzeri kapanışlar lazim. Herkese hayırlı akşamlar
kim aldı kim sattı. kimde ne mal var. paylaşabilecek biri var mı. kıllandığım bişeyler var.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Killanma kotu anlamdami
yalovali
Bence dogtas’in piyasa degeri su an cok sisti, yakinda ana ortaklardan biri piyasaya bu fiyatlardan mal cakmazsa sasirmam. Hisse fiyati 3.50Tl civarina tekrar gelirse tekrardan alim yapacagim.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...099#post503099
Haftasonu foruma giremeyecekler hisse yarışma linkimiz açılmıştır. Kurallara uygun tahminlerinizi yazabilirsiniz.
Dünkü hareketin tam tersini yapsa mesela;tüm gün aşağıya oynadı kapanışa doğru yukarı çizse tahtayı on numara olur.ytd.
Ak ve gedik'ti sanırım (yanılıyor olabilirim) hedef fiyat vermişlerdi (5.50). Buna eğer küçük yatırımcı hücum etmiş ve fazla alım gelmiş ise belki dökülmesini bekliyor olabilirler YTD.
birisi yanlışlıkla serbest emir verse satsa ve bu adamda 85000 lot olsa 4,18 olur. yaparlarmı acaba yanlışlıkla :) birisinin acilen kimde ne kadar mal var kim satıyor öğrenmesi gerekiyor. ezbere iş yapmamak lazım. bir de etkiler mi bilmiyorum ama pzt günü kdv indirimi bitiyor, biliyorsunuz. 4,25 sağlam gözüküyor aşağısı yok gibi şu anda. tezim tutmadı.
çok kastık o zaman. ha 3,60 ha 3.40 yanlış yaptık. ama haklısın giden gitti, artık zor alırım. 3,83 olduğunda başka hissedeydim alamadım. daha da zor gelir ama gelmez diye birşey yok. bu kağıdın yeri bende ayrı o yüzden takipteyim. en iyisi fiyat yorumu yapmayayım, belliki kızıyorsun.