https://www.facebook.com/GENPOWERBES...7376874327659/
Printable View
Araplara malı gömmüş. Müjdat amele olarak çalışıyordur...!
2015 yılından beri 15 bin liramı wc kağıdı yaptın Müjdat,Seni ALLAHA havale ettim...
Ülkenin her dönemi aynı kısır döngüde olur mu. Dövizin haline bak . Şirketlerin haline bak. Bu süreçte bizim gibi mağdur edilen insanlara bak. Spk denen kurumun görevi nedir arkadaş. Egeli Co . Denen hisse tavan tavan götürülüp kottan atılıyor. Gene bir sürü yatirimci magdur. İnsanların paralarina el konma sistemi bitmeyecek mı kardeşim. Müjdat denen asalaklari bitirmeniz işinize gelmiyor değil mi. Her tarafı ranta çevirdiler. Kimden daha çok avanta alırız hesabını yapmaktan ülkeyi düşünen kalmamış. Bu sistemle üçüncü değil beşinci sınıf ülke kategorisi ne gideriz. Ama değişmeyen tek şey ise zengin gene zengin kalacak. Adaletine ..... Dünya. Bu arada jeneratörleri bı tarafına sokmaya devam etsin Müjdat pzvengi.
Üstad sahibi üçkağıtçı olduğu için. Her yere borç takip sonrasinda ödememek için. Aslında esas olan yanlış ata oynayıp belki içinde belki degil üçkağıtçı dolandırıcı insanlarla iş yaptığı için. Velhasıl çok güzel bir fabrika ve onun borsadaki uzantısını mundar etti. Ki şu döneme baktığında bu kağıt önceki gibi rahat 30 lari gorurdu. Ama kısmet bize nasip olmadıysa patrona da olmadi. O da şu anda başını taşa vuruyordur. Tamda vurgun yapacagi zaman borsa da kendine yer bulamadi. Yazık adama !!!!
Yazik bunun yatirimcisina yani.
Polarin batak balatalari 17 olmus. 2'de mi ne yazdi.
Batak kagit 0.20'den 2.20'ye gidiyor. SPK 6 ay once uyarmis sirket borclarini ceviremiyor diye. Nasil insanlar dolusmussa artik kagit 10 kat artiyor millet aliyor diye, sonra da kottan atiliyor.
Maalesef civatasi cikmis ulkenin.
Senaryo aynı üstadım. Maalesef bu düzende bitmeyecekte. Bu arada Murat bey iflas mahkemesi durumlarını paylasirdi. En son yapilana katılmadı sanırım... Mujdat in da keyfi gicirmis. İlerleyen zamanlarda ihracaat rekoru kırıp ülke ekonomisine çok ciddi katkılarda bulunacakmis. Bı arkadaş öyle mesaj atmış bana. Bende Allah daha da bereketlendirsin diyecektim sonra düşündüm ulan bu adam kim ülke kalkindirmasi kim. Bı kaç bankaya daha borç takacaktır onun yolunu yapıyordur deyip cevap yazmaktan vazgectim.
Umarım insanlara çektirdiği sıkıntıların fazlasını yaşar diyelim içimizde kalmasın....
BELGE VE BİLGİLERİ BURADA PAYLAŞMAK TCK 136 VE TCK 137 GÖRE DOĞRU OLMAYA BİLİR, ELEKTRONİK POSTA ADRESİNİZ İLE BANA BAŞVURURSANIZ YARDIMCI OLABİLİRİM.. MURAT DOĞAN - AMOR
muratdogan7887@gmail.com
05327220902
Murat'ın güvendiği dağlara kar yağdı herhalde...
Ne oldu Murat, 500bin hissen vardı, alıcı bulamadın mı?
Ver bedaya bana, kurtul bu dertten... Virman masrafları benden... Bi kere de ben yazdırayım adımı şirket künyesine... Yap bi kıyak...
Kaç para veriyorlar Genyh hisselerine?
Gnpwr hissen de var mı künyeye yazdıracak kadar?
Gedik kullanan adam ne yapsın senin hisselerini?
Ver bana, biraz da benim ismim yazsın...
Kaç parayla işin olur hele bi de bakalım.... İsim yazdırmak kaça mal oluyormuş bilelim...
sayın yatırımcı ; sizin bu şirkete isim yazdıracak kadar bir emeğinizin olduğunu düşünmüyorum... Dedim ya bizler yatırımcı olarak her türlü platformda mücadelemizi verdik satmaya yada devretmeye niyetim yok sadece gedik yatırımda bir yatırımcı 3 ay önce bana 200.000 lot satmak istedi daha sonra 1.000.000 lot almak istedi her hangi alım yada satış olmadı ilerleyen günlerde spk mevzuatı kapsamında kanunlara uygun bir şekilde ya portveyi %13 e çıkartırım yada devrede biliriz ... Ilerleyen günlerde netlik kazanır ... Satmak isteyen çok kişi var onlardan alabilirsiniz . Iyi geceler ytd amor
Ne yatırımcısı be Murat. Zamanında 41bin lira bağlamıştım zaten bu senetlere. Geldiğimiz durum ortada... Böyle yatırımcı mı olur? Altın olarak kalsaydı 5 katı olacaktı...
Bazen şaka yolu takılıyoruz işte... Param yok... Ama şunu ciddi olarak söyleyeyim bu işe çok kaptırmışsınız kendinizi. Sağlık önemli...
işin sonunda kitap yazacak kadar bilgi , belge ve fügüran vb .. Yatırımcı tanıdım. Parayla satın alınamayacak bilgiler öğreniyorsun. Devlet içinde sistem boşluğunda faydalanan ve dolandırıcılık yapanından tut patron tutan makamlardaki insanlara kadar herkesi tanıyorsun bankalar nasıl dolandırılır onu öğreniyorsun... Daha neler neler spk tanıyorsun en üzücü olan ise mazlum yatırımcıların hayat hikayelerine şahit oluyorsun gerçi 48 kişiyi kurtardım ancak gurur yapıp satmayanlarda oldu...sizde onlardan birisiniz galiba allah kurtarsın gerçektende insan üzülüyor 5 yıl önce 41.000 tl iyi para dolara yada altına vursan 300.000 tl kayıp etmişsiniz. Bir memur devlete 40 yıl çalışıyorda 100.000 tl alamıyor saçlarınız beyazlamıştır kesin ama üzülmeyin karla zarar kardeştir borsanın temel kuralıdır... Selametle kalın iyi geceler haaa bu arada ben çok mutluyum ... D: )))
Bu senetlerden umduğumuzu bulamadık ama başka bir senetten biraz kazandık. Belki köşeyi döneriz. Çok kazanırsam bu senette benim de adım yazsın istiyorum. O zaman bakarız. Nasılsa alıcısı çıkar, satarız... Olmaz mı Murat?
Öyle yada böyle adam iyi geçirdi bizlere. Bu tahta da böylece tarihin sayfalarindan kaybolup gitti. Bizler de nefes aldıkça aklımıza geldikçe bu hale sokanlari anıp duracağız. Bı faydası olacak mı. Tabiki olmayacak. Yapmış olduğumuz sinir stresle yaşayıp ölene kadar şiddeti az yada çok bı şekilde hissedeceğiz. Haa kul hakkı falan diyecegiz belki ama buna sebep olanın böyle bir inanışı olmadıgindan oda kendi penceresinden başka sorunlarla uğraşıp duracak. Bizler aklina bile gelmiycegiz muhtemelen. Hayat böyle işte..
müjdat beyin geçirdiği doğruda kafamda çözemediğim bir durum var sayın balmu ... 7.118.000 lot kimde diyelim ki müjdatın adamlarında imtiyazlı a grubuda onda belki ileride kızları zehra yada pınar babam cehennem ateşinde yanmasın diye şirketi yeniden işleme sokarlar ... D: ))) :)
Murat ne adamsın yaa... Hem elinde 500bin adet hisse var hem de Nasreddin Hocanın ya tutarsa menkıbesini okuyorsun. Biraz daha umutvari yazarsan satarsın hisselerini...
Elimde her geçen gün dahada büyüyen ve dünyanın en büyük Jeneratör firmasına ait GENYH ve GNPWR hisse senetleri mevcut. Her bir adeti benim için altın gibi değerli olan bu hisse senetlerinden bir miktar satmak istiyorum ilgilenen yatırımcıların bana ulaşmalarını rica ederim. Hayırlı günler.
MAR-LX1M cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende de baya var. En iyisi mujdata baskı yapalimda geri alsın hisselerini. Dostum maalesef diyorum dediğin gibi olsaydı bu çok saygılı patron gereğini çoktan yapmıştı. Maalesef diyorum. Tuvalet kağıdının bile rulosu 1.5 TL olmuş. Artık sen hesap et bunların ederini....
Balmu leş yiyenler kokusunu alır bir kaç güne merak etme
Ben sürekli sosyal medyadan olsun fabrikayı araryarak bizimde bir hakkımız olduğunu hatırlatıyorumMAR-LX1M cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla üstad yıllardır bende yaptım yapiyorum. Emailler, cimere şikayetler, fabrikayi aramalar vs.vs.. Hatta sayın Müjdat beyle de konuşmayı çok istedim. İletişim bilgilerimi bıraktım sekrete .tabiki dönen olmadı. Velhasıl milyonda bir olan umudumu tamamen kayıp ettim. Olan benim yıllarca biriktirdiğim alın terimle kazandığım emegime oldu. Emek hırsızlığı kadar kötü bir olgu var mıdır. Müjdat az delikanlı olsa çıksa ben hiç ettim amq toparlayamadim dese. En azından delikanlı adam çıktı bir şeyler dedi derdim. Ama böcek gibi saklanmış kendi siginagina. Güya fabrikayı kurtariyormus. Allah ıslah etsin. Ama bizim dustugumuz durumdan da beter etsin ne diyelim.
Bence bu şirketi yeniden kota alırlar çünkü borsadan öz sermayesi yok diye atıldı şimdi vardır olay müjdat da bitiyor başvuru olursa kota geri dönebilir hatta sermaye artırımı bile mümkün bedelli bu şekil borçlarını da öder
Müjdat uslu,,eğer birazcık inancin varsa eğer,,,bu dünya ölümlü dünya ,,bu kadar yediğin kul hakkıyla allaha nasıl hesap vercen?? pamuk madabına tıkandığı zaman iş işten geçmiş olcak,,biraz korkun varsa delikanlı gibi mağdur ettiğin insanların helalliğini almak için hisseyi tekrar kota döndür.bu kadar vebali kaldıramazsin,yol yakınken kendinle hesaplaş ,vicdan muhasebesi yap,,mutsuz ettiğin ailelerin gönlünü al... ALİ MASLAK ...
__________________________________________________ __________________________________________________ _--_
ALİ BEY; VERDİĞİ ZARAR O KADAR BÜYÜK Kİ MÜJDAT USLU NE YAPARSA YAPSIN O AİLELERİN GÖNLÜNÜ ALAMAZ !!! HELALLİK ÖYLE KOLAY BİRŞEY DEĞİL... O AİLELER MÜJDATIN CEHENNEMDE ODUNU OLACAK YANDIM ALLAHIM DEDİKÇE O AİLELER DAHA FAZLA ODUN ATACAK MÜJDAT USLUYU ÖBÜR TARAFTA İYİ ŞEYLERİN BEKLEDİĞİNİ SÖYLEYEMEM :)
Amma komiksiniz yahu. Lotlar kimdeymis. Herkeste iste.
1 senedir Sisecam birlesiyor. Her yerde bas bas bagirdilar defalarca bu Denizli Cam'in ayrilma hakki 8.80 lira. Ayrilma hakkini kullanmazsaniz birlesmedeki oranlardan elinizdeki hissenin degeri 2.60 liraya dusmus olacak diye.
Hisselerin fiili dolasimdaki kisminin %40'i hala bunu kullanmamis. Kapanmadan onceki 1 ayda da 7'den, 8'den satmamis. Bas bas bagrildi bu hem medyada hem her yerde.
Adam aciyor bakiyor 1 Ekimde elindeki hissenin fiyati 2.60 lira olmus. Ne oldu, hakkimi verin, mahkemeye giderim diyor. Ulkede mal mi biter.
Vaktinde Mujdat bunlari bir yemis %70'i bende diye.
Marka'nin sahtekari aynisini millete diyordu tahtasi acik iken. Bosaltip bosaltip bunlari diyordu. Sonra GK bile toplayamadi. Elinde mal yok ki, herkese bosaltmis onlari, neyi toplayacak.
Yazik oldu yatirimcisina. Onlarin hepsini 10 liradan okuturdunuz 1 milyon kumarbazin girdigi yerde. Polarin batak balati bile 17 lira olmus 20 kurustan.
Gerci 10'a kadar bekleyemezdiniz de, en azindan 2-3 liradan giderdi.
Maalesef dediğiniz dogru. Adam bizlere göstere göstere çaktı. Genyh takı hisseleri bı guzel kakaladi. Yalnız gnpwr hol. İle aynı işlemi yapamadı. Fırsat bulamadı sanırım. Pat diye atılacağını tahmin edemedi. Yoksa 60 milyon gibi bir hisse vardı rahat rahat verebileceği. Kansızlık başka bir olay ...
Denizli cam ın tahtası niye açık kaldı oda ayrı bir sorun
https://www.google.com/amp/s/www.bor...etleri/1528445
Bunları borsaya alarak göz göre göre insanları dolandırmaktan sadece patronlar mı suçlu.
Hepsinde ne yazıyor. Patronları krallar gibi yaşamaya devam ediyor.
Ne güzel bir duzen. Yiyen yiyene.
Daha yazılacak çok şey var da. Baş belaya girer. Yel degirmeniyle mücadele etmenin bir anlamı var mı...
Şu bir gerçek ki hisseler borsada olsaydı çok yüksek fiyatlarla işlem gorebilirdi. Bu durumda Müjdat efendi bizden daha fazla zararda (kardan zararda) sürekli yolacagi ky yok artık.
Hisseler borsada olsaydı, demekkl hisse batık olmayacaktı,batık olmasaydı,şu anda dediğiniz gibi çok iyi bir fiyatta olacaktı..Ama olmadı,bundan sonra olurmu,bir kaç ay önce yazmıştım, gün doğmadan neler doğar diye,onu yazarken birazcık umudum vardı,şu an umudum biraz daha çok.
Neden olmasın.... Selamlar
Sayın Balmu, Sayın Mahulli, Müjdat beyin, dostunun arkadaşı eğer böyle bir yazı yazmışsa Mahulli Bey Müjdat beyin, GENYH hakkında kesin birşey öğrenmiştir . Ancak şöyle bir şey var Müjdat bey, benim telefonumu engellemiş ancak ticarette küslük olmaz hem kendi adıma hemde yatırımcılar adına faydalı olacaksa el sıkışmaya hazırım İstanbul' daki davaya da katıldım Müjdat beyin Avukatının GENYH ile ilgili kendisini o yönde niyetli göremedim vb.. konular hakkında ancak belki imana gelmiştir. Hem kendi adına hemde yatırımcılar adına güzel gelişmeler olur. Herkes helalleşir.
Bu arada Müjdat beyin yetkili servislerinden birisi benim çalıştığım iş yerinin jeneratörünü bakım için götürmüş Fabrikaya yerine küçük bir
Genpower jeneretör getirmiş konuyu araştırıyorum" Okul Aile Birliği Jeneratörü sormuş yetkiliye fabrikada kabinler değişti denmiş" halbuki jeneratörün özellikleri farklı biri 100 kw Diğeri 500 Kw a bu dosyanın altında da siz çıkarsanız sizin adınıza üzüleceğim Herkes Okula Jenerataör Bağışlarken Bir Yetkili Servisin Okulun Jeneratörünü DEĞİŞTİRMESİ doğru kabul edilemez. Okulun jeneratörünü yerine Konması için rica ediyorum. Müteahhit firma tarafından okula yaptırılan Jeneratörün Kaydı ve özellikleri Ankara Valiliği Milli Eğitim Müdürlüğü iNŞAAT BÖLÜMÜNDE KAYITLARI VAR . Gereği Yapılacak herhalde Emniyet Güçleri tarafından . Sayın Mahulli, Müjdat Beyin arkadaşını görürseniz bu olaydan da bahsetin Lütfen Jeneratörü Teknik Servis Okula Getirsin Yakında İnceleme Başlatacağım Yoksa .. Murat DOĞAN