https://i.hizliresim.com/y0vdW7.png
https://i.hizliresim.com/G9gn7V.png
Printable View
Walla yaslanmışım arkama ayın 24 ünü bekliyorum. Relax takılıyorum. Zaten ne yöne kırsa sıkıntı yok. Ya herro ya merro durumu. Rakam vermek gibi olmasın Üç haneli binlik sayılarda lotumla bekliyorum. Zamanında çok şeye kafa yorduk yok topluyomu yok elemi veriyo. Batıyorsa batsın çıkarsada iyi kar etmeden yine vermem ilk günkü gibiyim sıkıntı yok... kendi zikriyatımdır kimseye lafım yoktur. Her birey kendi yatırımını yapacak akla sahip. Al sat tavsiyesi değil ytd...
Ama biraz heyacan olsa iyi olurdu. Vartolunun dediği gibi ne demiş michael jackson abimiz Amaca doğru giden her yol mübahtır...
https://mobile.twitter.com/vartolisa...17424191381504
herkese hayırlı sabahlar devir e ticaret devri bmeksinde bi potansiyeli bu tanınırlıgın oluşması zamana ve paraya dayalı bişey böyle bi firmayı sahibi neden batırmak istesinki yakında zamanıda kalmadı mutlak bi hareket yapacaktır sabırla beklemeye devam
Sözün bittiği yerdeyiz.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
biraz daha almak için emir verdik...
Allah sonunu hayır eylesin.................
[emoji106]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Emir verdim biraz daha ...
Yola devam[emoji3]
Eryikop kardeş sen garanti bankasını mi kullanıyorsun
Vakıf
Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimizin sahibi olduğu ve bir süredir inaktif durumda olan www.bimeks.com.tr web sitesini kiralamak için, CB Dijital Yatırım ve Ticaret Ltd. Şti tarafından şirketimize yapılan teklif ve görüşmeler sonucunda, anılan firma ile bir "Marka Lisans Kiralama ve Web Sitesi Kullandırma Sözleşmesi" imzalanmıştır. Böylelikle, Bimeks olarak, web sitesi üzerinden bir kiralama geliri elde edilmesi hedeflenmektedir.
Anlaşmaya göre, web sitesinden alışveriş yapacak olan müşteriler doğrudan ve sadece , kiracı olarak web sitesini işleten CB Dijital Yatırım ve Ticaret Ltd.Şti şirketi ile muhatap olacaklardır.
Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş.'nin, web sitesi üzerinden yapılan alışverişlerle ve ürün tedarikleriyle ilgili herhangi bir hak ve yükümlülüğü olmayacaktır.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Buradanda bişey beklemeyin mi diyos bu adi patron
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tabii 'Kiralama Bedeli'ni Yatırımcınız bilmese de olur... (!) Bu sözleşme bugün yapılmadı.... ama hadi hayırlısı vardır bir bildikleri diyelim...
Siteden satışlar başlamış gibi;
https://www.bimeks.com.tr/
ve Kurumsal Sitede de açıklama vb. var...
http://ir.bimeks.com.tr/yatirimci/Ya...0Bilgilendirme
Hiçbir aklı başında 'AKILLI' hayatına bir Başarısızlık kaydı koymak istemez... Çaba var gibi....dilerim ki, herkes için hayırlısı olur.
Peki adama sormazlarmi sen nerden satış yapacan hadi ortakların anlasmayi kabul etti sen web sayfan olmadan nasıl ticari faaliyet yapacaksın mesaj alındı akgiray diğer şirketini devreye koydun faaliyetlerine ordan devam edeceksin hadi hayırlı olsun kendini kurtardin bizi kuyuya attin
Ortaklık kabul edilmeyince b planını devreye koydu sayın akgiray
ÇOK UYANIK ELEman
Web sayfasınida hemen devreye koymuş ortaklık olmayınca jet hızıyla güncelleme bitmiş bundan sonra akgiray ticari faaliyetini web üzerinde yapacak son röportajında bunun ipucunu vermişti her halükarda internet satışı olacak demişti
Belkide kurulacak şirketi cbdiğital üzerinden borçlularla anlşacak
Ben yazacaktım sen benden erken davrandın[emoji3]
Cb digital kendisinin zaten önemli olan bimeks üzerinde islem olması biz bimekse ortagiz cb digital e değil eğer ortaklık cb digital üzerine olacaksa hayrını görsün bize faydası yok belkide dediğiniz gibi olmuştur cb üzerinde mal tedarik ve satisında anlaşmış olabilirler ama ayrı bir sirket olduğu için bizi ilgilendirmiyor
Bombanın pimini çekti kap açıklaması anlaştık demesi güzel lakin kaç yıl marka kirası internetin kullanımı nın ne zmana ve satılan ürünlerden % mi alacak belli değil sonuçta 1/ 1'5 aydır cb diğitali biliyorduk
Bu sartlarda spk bimeksi fazla kotta tutmaz cunku ticari faaliyetine son vermiş bulunuyor spk kanunlarına göre bir yıl ve üzerinde ticari faaliyeti olmayan şirketler kottan atılır diyor
Ömş öyle şirket kurulacaktı ya cbdiğitalle anlaştım alacaklılar hisse istemez ise cbdiğital alır sonuçta şirket batmak üzre ama o paraları biryerde değerlendirmiştir o kadar aptal durmuyor akgiray
Bu web sitesi CB Dijital tarafından işletilmektedir. Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş web sitesine yönlendirilmek için tıklayınız.
Bimeksinde ayrı bir internet sitesi var. Ama orda satış yok. Kafamız karmakarışık oldu.
Büyük üstatlar yorum alalım.
Ortaklık arayışının sonuçsuz kaldığını zaten daha önce Akgiray açıklamıştı. Web sitesindeki ürün satışına baktığınızda, bu ara dönemde mağazalardan elinde kalan ürünleri satmak, bu satışı yaparken de eski satışlarından kaynaklı garanti vb sorumluluklardan kaçmak, Web sitesine ziyaretçi sayısını ölçmek, alacaklılara " bakın bu işten ben her türlü yırtarım, siz bu işin altına girmezseniz alacaklarınızı unutun" mesajı vermek, yatırımcının elindeki hisseleri alacaklılar ile birlikte toplayacaklarsa bile daha düşük fiyatlardan toplayacakları ortam oluşturmak için yatırımcının 1 rakamı 0 dan daha büyüktür psikolojisine sokarak her fiyattan hisseyi satmasını sağlamak.....diye düşünüyorum.
Burada yatırımcı yani hissedar için en tehlikeli durum kottan atılma durumudur, çünkü Web sitesini başka bir şirkete resmi olarak kiralaması kottan atılma için gerekçe oluşturabilir.
Daha önceden de dediğim gibi 300 milyon civarında bir borcun garanti, halk, vakıf, ziraat gibi bankalara olması, bu işi bir şekilde pozitife çevirme noktasında tek şansımız. İhlas-sız- grubundan gelen Cüneyt BİTİKÇİOĞLU, milleti soyma tecrübesine sahip bir gruptan geliyor. Pozitife dönülecekse bile bu süreç milletin elindeki hisseyi aldıktan sonraya zamanlanmıştır.
Yazdıklarım mağdur görüşü olup, Yatırım desteği olarak kullanılamaz. Kesinlikle al ya da sat tavsiyesi değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer...
Bundan sonraki bilançolarda ne gösterecek mağaza yok web yok ne gösterecek