BJKAS yatırımcısına geçmiş olsun. Bi zamanlar 10 TL olacak denilen hisse 1 lira bilmem kaç kuruş olmuş. Futbolcular da ligi bitirdiler. Rezalet.
VKY-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
BJKAS yatırımcısına geçmiş olsun. Bi zamanlar 10 TL olacak denilen hisse 1 lira bilmem kaç kuruş olmuş. Futbolcular da ligi bitirdiler. Rezalet.
VKY-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sal laa aşağı sal son bir kezzz :oleyo::hah: YTD
Yeni hafta yeni umutlar
31 Mart Yerel Seçim anketimize bakmadan ve katılmadan geçmeyin derim...
Çok ilginç sonuçlar var....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post3222246
saygılar/başarılar
dee hadiii laaa, salacasan sal salmayacasan dehh de :whistling: her türlü P :hah:ariss
Herkes aşağı bekliyor ama bence ikili dip yapıp dönecek 1.57 gibi döner. Bu bjk bedelli bile yapsa (zayıf ihtimal ) bunu 3-4 TL . Civarlarında yapar ... Yaparsa. 1.63 gibi birazcık aldım , birazda 1.57 den alırım ve başlarım beklemeye . Neticede 5-6-7 liralardan buralara geldi hisse . daha aşağıları eşeğin karnına su kaçırmak olur . Kimse yemez bu kadar düşürmeyi . 2 lira altı Beşiktaş hissesi alınır beklenir . Orta vade kazanılır bu BJK de. Kartal'lar tonajlı olduğundan ağır uçar ama tam uçar hani :)
ilk alım yerim 4 üstüydü. sonra 2,70-2,00 arasında aldım. daha da almadım almam. yani çıkarsa da 3-4 arası veriririm. parayı alsam yeter. bedelli yapmaz umarım para falan bağlamak istemiyorum buraya daha. neyse ki öyle aman aman çok almadım portföyün yüzde 22 si gibiydi. 4 üstü aldığımda da işte kağıt yoktu elde dedim az alayım şundan bu kadar düşeceği hiç ihtimal vermedim stopta yapmadım. ş.liginde yenilgisiz gruptan çıktı vs... işte herkes biliyor malum hikaye.
60 da bekliyorumm, gel hadi nazlan ma :whistling::one:
Geldi geldi sağ olsun ...haftaya devam düşerse daha asağaya katlayarak alıma devam 😘😘😘
Saat 17.40 gibi 976 lot 1.60 dan alım girdim ama bana vermedi . demek sıra gelmedi bana . Sen daha önce girdin herhalde 1.60 dan verdiğine göre . İşte diyorum ya ; herkes daha da düşüş bekliyor . Borsada herkesin beklediği olmaz , çünkü çoğunluğa kazandırmazlar . Keşke 1.16 ya düşse de buradan alsak ... Kazancı'mız garanti olur hani . Ben BJK de 1.57,1.56 altını öngörmüyorum . İkili dip bile yapmayabilir .... Belkide 1.60 dan dönecek geçen sefer ki gibi . Bu hafta 1.50 ye alırsınız acele etmeyin cümlesi pek iddalı olmuş yani . Tabiki borsada her şey mümkün , olabilir . GS da hisse 1.70 civarında gezerken 1.17' ye gelebilir dikkat dedik ve hisse 2 ay sonra 1.16-1.17 değdi ve buradan döndü. Tam nokta atışı yaptım orada . Burada da yanılmam inşallah . En kötü ihtimal BJK de ikili dip görülür ...... Buda 1.57 dir .
Aynı kafadan bir adam görmek sevindirici
Tspor bedelli konusunda uyanıklık yapayım , milleti sövüşleyeyim dedi ve hisse 1.50 civarındayken /200 bedelliye gidip nominal değeri 1 lira olarak açıkladı .... ama bu süreçte hisseyi nominal seviyeye kadar çekerek bir çuval inciri bok etti .... Kimse katılmadı bedelliye ve fiyasko oldu . Kasaya kendi parası hariç beş kuruş girmedi . Büyük bir halt etti Tspor . Bunu BJK gördü ve tecrübe edindi . Eğer bir bedelli sermaye artırımı yapılacaksa BJK de ... Kesinlikle Tspor 'un izlediği yol izlenmeyecektir . Kendi ayağına kurşun sıkmayacak , böyle bir haltı BJK yemeyecektir . Söylediğim gibi BJK de bir bedelli sermaye artırımı olacaksa hisse 3-4 liraya çekilir ve buralardan yapılır . BJK , Tspor gibi kıytırık iş yapmaz . Yaparsa kasaya bir şey girmez . Tspor 'un taraftarı 1 milyon ise BJK nın taraftarı 15-20 milyon . BJK 'yi Tsporun bedelli sermaye artırımı ile kıyaslıyanlar büyük yanılgı içindeler . Acaba BJK de de böyle olurmu yüzünden hisse baskı altında . Bu yüzden kimse BJK hissesi almıyor . Ben ise tam tersini düşünüyorum . BJK asla Tspor 'un yediği haltı yemez . Yerse elde var sıfır olur. Aklın yolu bir . BJK de akılsız adam yok , hepsi kulübün değerini biliyor . Buna endeksli bedelli sermaye artırımı yapılır yapılacaksa . Boş işlerle uğraşılmaz . Burası koskoca Beşiktaş camiası . Küçücük Tspor değildir .
Son anda kagawa.raht bir maç izlemek haram.bjklilere taraftar onun için neyi protesto edeceğini şaşırıyor. Yönetim ş.gunes ile konuşup bıraktirmali. Guti mi kim bakacaksa bir an önce gelecek sezona hazırlık yapmalılar.zaman kaybı oluyor. Kaleci kesin değişmeli gitsin karı kız kovalasin. Şu oynamayan oyuncular gönderilmeli.burak ile sezonu götürecek adam gibi bir forvet lazım. Atiba yerine adam lazım. Bir sürü transfer lazım bakınca.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaa arkadaş 2. Olma ihtimalin var imkansızda olsa şampiyonluk şansın var..birilerinin gazına gelip ...kafalı japon askeri gibi biniyorsunuz beşiktaş düşmanlarının gemisine Şenol hoca gibi bir adamı bu hale sokuyorsunuz..geçen 4 seneyi unutup yönetimi istifaya davet ediyorsunuz..kimsenin kazandırmadığı paraları kazandırdı bu ekip ne çabuk unuttunuz..kime hizmet ediyorsunuz bir sorgulayın.. bu kadar... kafalı olmayın..Direkt algı yönetiminin kurbanı oluyorsunuz ..biraz sorgulayın yaa
2.lik ihtimali var. fakat ş.güneş çok başarılıydı bence çok iyi işler yaptı. eline verilen kadrolarla işini yaptı. ama sezon sonu gidecekse eğer hoca hazır olmalı. yani guti düşünülüyorsa risk oluşturuyor en azından denenmeli deniyorsa tam zamanı ama gutiyi sanırım tutmayacaklar. deneyimli birisini alırlar. yönetim bence başarılı taraftar niye bağırıyor anlamış değilim. ş.güneş sadece bazı oyuncularda neden bu kadar ısrar eder anlamıyorum. kagawa en az 1 devre oynar o adam 2. yapacaksa beşiktaşı kagawa yapacaktır. 1.lik hayal bence başakşehir bitirdi işi. gs belki olur da moralleri bozulur 3. falan olursa o zaman işte iyi olur.
Evet guti denene bilir ama şampiyonlar ligi ile uefa arasında bu kadar gelir farkı varken bu riski almak mantiklimi..oldu da aşı tutmadı midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma ihtimali var..birilerinin gazına gelip bu yönetimi ve hocayı yemeye çalışanlarin amacı besiktas değil ..gs nin önünü açmak Bizleri de fb durumuna düşürmek..gelmeyin bu oyuna..ermani izledikce ne kadar bjk düşmanı olduğunu anlıyorum.. adama şenol ne yaptı ise zamanında durmadan gireni cikartma derdinde..bunların ve benzerlerinin ve arkasındaki zihniyetin amacı belli ..biraz sorgulasın bu taraftar ..ayıptır bu insanlar bunları hak etmiyor..Bjk duruş gerektirir ..bu duruş bizim duruşumuz değil.. hakemle aldık puanı bunu da söylemek lazım..o kadar pozisyonu harcayıp bide penaltı yapıyor ve hakem vermiyorsa bunu şimdi söylemek lazım.. En çok bizim canimizi yaktılar, bizde cani yananlari anlayip ona göre bir tavır sergilemeliyiz..Beşiktaşlılik budur bunu gerektirir
Şenol ve fiko yanlış yaptı. BJK taraftarı buna kızgın. BJK ilkelerine ters hareketler çevirdiler duvar arkasında . Kıvırıp duruyorlar ikiside. Net değiller . Kupadan elendi, Avrupadan köy takımına elendi, ligde durumu malum. 3 milyar borç. vs.vs.
Hem kel , hem hodur durumundalar . Taraftar buna kızdı . Tamam iyi işler yaptılar ama bunların ardından bir çuval inciri bok edip , gitmenin manası yoktu yani ..... BJK taraftarı bilinçlidirler .... Neyin ne olduğunu bilir . Erman Toroğlu'na gelince ; bir BJK ye değil, GS ve Fenere de sallar . Yandaş kanalda yorum yapıyor kendileri .... Akbil sporu över ve onun şampiyon olmasını ister . Spor da ayarı bilinçli insanlar görüyor . Malesef burası Türkiye .Nerden geliyor bu paralar Başak spora ? Taraftar yok , forma satışı yok , o yok bu yok !!! Ama akıyor maşallah paralar .bizde yedik bu gelişmeleri .... Geri zekalıyız ya !!!!!!
BJK, Konya karşısında şahene oynadı ama Konya 'nın lehine 3-2 sonuçlanması gerekiyordu maçın. İnce ayar çektiler maça . Her baskın oynayan kazanamaz bilindiği üzere . Bazen şans ve ayarın fonksiyonu olur neticeye . Bu maçta ayar etkisi tecelli etti .
aslında ben gsliyim. ama hissesini hiç almadım bunu da alırken fiko ve ş.güneşe güvenip aldım aslında güven,m boşa çıkmadı ş.ligi vs başarılıydılar ama hisse düştü o ayrı. ş.güneş bence türk teknik direktörleri içinde en başarılısı. elinde ki kadroların hepsini parlattı istisnalar vardır. ancak son zamanlarda epey yıprandı. arka tarafta artık ne oluyor bilemem ben o ayrı. o kadar adam satıldı paralar ne oldu? gerçekten hisse fiyatına bakınca hayret ediyorum. maliyete gelse vereceğim dahada işim olmaz. dün kagawa var elinde yani 2.yarı al oyuna şu anda en efektif oynayan oyuncu olur kagawa eğer oynatılsa. 15 dakika kala alıyor. adam gene de attı. gol nasıl atılır gösterdi. burak çok iyi onu da ş. güneş sayesinde aldılar güveni var iş yapıyor. o olmasa zaten şimdi 4-5 falandı herhalde sıralamada. ama dün yapılan bence de ayıptı ş.güneş yuhlanmamalı. yani iyi şekilde gitmeli. belki gene gelir futbol bu. lafları çok uzatıyor 2 saat sonra 1 saat toplantı vs. ne gerek var. 10 dakikada söyle çık. türk t.direktör gelmeli tekrar sergen olabilir. benim favorim o. olmadı guti neticede biliyor kulübü. ama yapabilir mi o var tabi.neyse hisse çıksada şurada futbol konuşsak sadece. trabzon desen sıçtı batırdı bedelli desen eline yüzüne bulaştırdı. fener tekrar bedelli korkusu var. gsray elde ki kadro maliyetli ş.ligine gidemezse naneyi yer. bjkas mütevazi maaşlarla kadro kurmalı. şu yapılandırma ne oldu ses seda yok. para hiç oldu burada. neyse bir süre yazmayacağım zaten yazanlar 3-5 kişi burada. ky falan ben çok olduğunu sanmıyorum öyle gözüküyor.
Doğru dersin emperador kardeşim . Zaten spor hisselerine güven yoktu . Son bedellide Tspor büyük soyguna niyetlenince .... Acaba ; FB , GS , BJK de böyle yaparmı alarmı başladı ... ( zaten soyuyorlardı da ) ama Tspor çok kökten girdi yatırımcının damarına ve kanlarını bir anda içince millet şok oldu . Müthiş soygundur Trabzon'un yaptığı . Ancak çoğu kimse rüçhanların yanma pahasına bedelliye katılmadı . Şimdi BJK de aynı korku var . Acaba BJK de Tspor gibi yaparmı ? Sağ duyum ve mantığım yapmaz diyor kesinlikle ama fiko ya hiç güvenmiyorum bu Ada'm çok tehlikeli ne yapacağı belli olmaz bunun . Fazla hisse almamak lazım . Ben de 1.63 den az bir şey aldım numunelik . Tspor böyle yapmasa belki daha çok alırdım . Tedbiri ve dikkati elden bırakmamak gerek . Etrafımızda sahtekarlar cirit atıyor . Cebindeki beş kuruşa göz dikmişler . Aman dikkat diyorum . BJK çok ucuz mu ? Evet çok ucuz ama baksana olan biten durumlara .... diğer spor hisseleri de ucuz . Ne halt edeceği belli değil hiç birinin .
1,57 ye tekrar değdik. İkili dip oluştu. Buradan döndük döndük . Dönmezsek ilk durak 1.53 civarı . Sonrası son durak 1.39 olur. (Bedelli medelli olmaması halinde) olursa başka rakamlar konuşuruz. Zaten bu düşüş de bedelli sermaye artırımına gider diye oluyor . Normalde 2 liranın üstüne çoktan atmalıydı. Tspor bütün spor hisselerini yaktı .
Ben önce 1.85 den almıştım ve epey bir süründüm hisse de. 1.91 hareketini yapınca 1.83 den geri verdim . Daha sonra 1.63 den tekrar biraz aldım ama yine zarar baksa na işe. Beş kuruş yedirmiyorlar ****ler .
1.91 hareketini 100 milyon , 100 milyon hacimler le iki günde yaptı kansızlar . Demek ki tuzakmış . Hisse gidiyor hissi ile trene bindirip mal vermekmiş amaç belki .... Ama şuda var ; FB ve Kayseri maçlarından 6 puan çıkarsalar ve Başak'ta biraz ona buna takılsaydı BJK de şampiyonluk potasına giriyordu .... Bu ihtimal olurmu diye 1.91 hareketi yapılmış olabilir . Bu iki ihtimalden biri artık 1.91 hareketi.
Bende geçen gün 1,64 ucuz diye alıp maliyet düşüreyim dedim yine aynı yine aynı:)
benim şahsi görüşüm 15 martta lisanslama var yani bu tarih öncesi bir girişim olacak, bu son silkeleme, değilse 1,50 lerde bekliyorum katlanarak almaya bir yerde döneceksin nasılsa :) şenol hoca ve fikret başkanın iş çevirdiğini o meşhur beşiktaş düşmanları algı yaparak ima ediyor..adam açık açık herşeyi söylüyor, konuşmalarını nasıl çarpıtırız derdinde adamlar..adamın söylediğine değilde cımbızla ne çekerizde çarpıtırız derdindeler..bizim taraftarda bu gemiye binip tukakaka yapıyor..yarın da bu seviyelerden aşağı salarsa kendimce 1,2,4 kurlarını uygulayıp yüklü girecem bakalım ne olacakk(kendi bütçemce) :whistling::hah::oleyo::shh:
1.57 desteği dayanacak gibi . Akşam gs maçı alırsa bu destek yarın kırılabilir . Alamazsa kırılmaz çünkü lig ikincisi olma şansı doğuyor . Tabi iyi değerlendirse Kartal .
1.57 son altı yılın en düşüğü birader . Fener ve Kayseri maçlarını kayıpsız geçseydi hisse 195 civarındaydı şimdilerde . Biraz da şans olacak adamda yani . BJK bu 1.16 da olur ... 2.16 da . Piyasa değeri fb ve GS nın yarısında dikkatini çekerim . Orta ve uzun vade kazanmak istiyorsan gel BJK ye . Tek risk bedelli . Bunu göze alırsan tabiki . Diğer spor hisselerinde kazanman çok zor doktorcuğum. Benden söylemesi . Madem 1.50 bekliyorsun buralardan kademeli kademeli al . Ben 1.63 den başladım kademe kademe almaya . Bol şans sana .
Hadi bakalım yeni hafta yeni heyecan
31 Mart Yerel Seçimlerin de hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz? adlı anketimize bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin derim
Çok ilginç sonuçlar var...
Oy sayımız da baya arttı hani....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...27#post3252127
saygılar/başarılar
aksiyon başlasınn :hah:
Beklentim var 15 Ne kadar ..Yaa uçacak yaa batacak
her yerde beşiktaş maaşları ödeyemiyor yok şikayet edenler fifaya vs haberleri. maaşlar neden ödenemiyor? ödenemeyecekse kariusu neden aldınız ? maaşını almayan yabancı futbolcu oynamaz. kesinlikle oynamaz. alsaydınız yerli bir kaleci koysaydınız bari derdik ki beşiktaş kaleci buldu falan. yönetim zaten açıklamada yapmıyor. çok ilginç. kagawayı alacaklarmış sponsor bulup falan filan.
https://www.fanatik.com.tr/fikret-or...nlasma-2050542
Yazdıklarım Hayāl Ürünüdür. Herkes Aklını Kullansın. Akıllı Olsun. YTD
Kulüpler devlet dairesi gibi yönetiliyor bu yüzden zarardalar ( devlet malı Deniz yemeyen keriz gibi örneğin )
Örnek ; kulübün yüksek paralarla alınmış bir futbolcusu kıytırık bir yönetici Hakkı'nda ; az bi dedikodu yaptı diyelim ..... Bunu da başkan duydu !!!!!! vay efendim sen kimsin lan , bu kulübün bir duruşu var , cart curt , asarım keserim , atın bunu dışarı gözüm görmesin bunu ... Bir havalar bir havalar !!!! Bu Ada'mın kulüpten 10 milyon alacağı mı var , kulüpten uzaklaştırılırsa şirkete 100 milyon zarar mı verilir ..... Bunlara hiç bakılmıyor , düşünülmüyor!!!!!!! Niye ? Çünkü bu zarardan sorumlu değil yönetim .... Çünkü şirket kendilerinin değil !!!!! Elin şirketi , onun bunun şirketi , devletin şirketi . Umurunda değil batmış çıkmış zarar'a uğramış vs. Kendi şirketi olsa bu olayı şirket zarar etmeden çözer Başkan . Çünkü şirket milyon Euro'lar zarar edecek buna izin vermez farklı formül bulur ama para başkasının olunca gurur yapıyor, başkasının parasıyla burnundan kıl aldırmıyor .... Çünkü ona giren çıkan yok .
İşin özü ; kulüpler , devletin eskiden bi Sümerbank'ı vardı her yıl sermayesinin on katı zarar ederdi ... Bunlar aynen öyle yönetiyorlar ......Umurunda bile değil bu zararların yazması kulüplerine ...... Hepsinin amk. Yani.
https://www.fanatik.com.tr/canlar-be...aliyor-2050553
fanatikte haberlerin yarısı beşiktaşla ilgili. diğer kulüpler güllük gülistanlık bu batmış yersen. acaba birileri bunlara haber yapın mı diyor? teknik iflas vs. demişler haberde lan sanki yeni bir durum. maaşlar ödenemiyorsa neden aldınız oyuncuları? ya da sezon başı neden göndermediniz ? avrupa kupalarına gidememe durumu olursa bu yönetim için bir facia bir durum oluşturur.