baska bir hisseye 319 milyon teşvik verilseydi hergun tavan olurdu , şirketten haberin yoksa ne ariyon burda
Printable View
Aynen öyle ortak katılıyorum sana
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu yönetim kasıtlı olarak her iyi haberi iç ediyor Allaha havale ettim bunları
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tarım bakanına şikayet edicem bu yönetimi
hisse hic olmadigi kadar saglam...
Ortak sağlam olsa nolur hep aynı kaldıktan sonra fiyat
Ortak sende bende bu hissede ortam iyiykende bulunduk yine aynı zihniyet değişimi şart
trader 58 demek istediği başka hisse olsa hergün tavan tavan giderdi ortak yanlış anladın bence
bugün bist %3 geri çekildi , benim iddiam birisi hisseyi topladı hala da devam ediyor toplamaya, bugün egerki hisseyi %10 yukarı surseydi endeks e ters, çok mal toplayabilirdi bugün. Son vuruşu hala yapamadı demekki ağa, onun icin yapmadı diye düşünüyorum,
Bu hissenin 319 milyona tepkisi sadece %10 yukarı gidip geri çekilmesi degil, bu hisseyi 319 milyon teşvik 10 lara taşımasa da 7 leri rahat gormeliydi, ben bu hissede 3 yildir varim, senin geldiğim günü teknik paylaşımlarını yaptığını ve yüksek umutlarla geldiginiver iyi hatırlıyorum, seni uyardigimda hatta agresif cevap verip biliyor havasindaydin, sana o zaman kervana katildin ve ilerde anlarsın demiştim, hey gidi günler hey, sende yılı devirdinya hissede ,
Her neyse ben bu defa umutluyum hisse iyi yükselecek , inşallah hepimizi mutlu eder fiyata gelirde kurtuluruz
Ortak ne takaslarda ne de grafiklerde toplanma adına birşey görünmüyor...
Geri dönecek hızlı gidecek hisse hemen kendini belli ediyor. Aselsan 19'a düştü çok kısa bir zamanda nerdeyse 29'a geldi yani %50 koydu...
Bizim tezek ona göre şu an 4.5 - 5 seviyesine kadar yükselmiş olmalıydı.... Kaldı ki 3 yıldır aralıksız düşüyor...
Ortada somut birşey yok ama yatırımcı elinde olduğu için hep olumlu olarak düşünüyor düşünmek istiyor...
İnan sende satmış olsan bu gubrften bi halt olmaz dersin ama şimdi maliyetin 10 civarı olduğu için oraya kadar çıkacak sanıyorsun..
İnşallah çıkarda hepimiz kurtuluruz...
Bir hissenin sırf teşvik aldı diye ikiye katlaması nerede görülmüş..Nerede bu yoğurdun bolluğu..
Her gün tavan tavan gitme olayı 10 sene öncelerinde kaldı... Spekülatif, gözaltı pazarında hisselerde bile böyle bolluk kalmadı..
Ya hisseyi yerin dibine sokuyorsun, yada yüksek potansiyel yüklüyorsun.. Sende ortası yok...
Ama iyi çetele tutuyorsun.. Evet 1 seneden fazla 14 ay olmuştur herhalde...
Gübretaş son gaz dewam
Toplanmışşşşş kağıda bakkkk %6,25 ekside..................
Gübre hızını alamadı nazar değmesin bistt 50 en hızlı düşen hisse
bak bugün naptım diyeyim bir miktar 351 den aldım, bir miktar 3,48 den aldım bu aldıklarımi denemek maksatlı aldım ben alınca 3,45 e kadar verdi , ve satış yazmadım ta ki hisse 3,50 olunca 3,50 ye biraz satış yazdım ,baktım almıyor 3,49 e yazdım satış yine almadı yarim saattir 3,47 ile 48 arası döndü kaldı , bist %3 den tekrar %2,60 indi bu normalde 3,50 üstünde olması lazımken 3,50 yi görmediği gibi 3,49 da almıyor.
Simdi diyorum ki bu şahıs alanda satanda kendisi mali toplayayım derken kaptırıyor ve onu almak icin çırpınıyor tekrar, kuruşta fazla vermek istemiyor, , . Yani yine diyorum patron mali toplamış dalga geçiyor , veya daha çok toplama peşinde ama o kadar cimriki ucuzun ucuzunu hesap ederek alıyor.
Kim bu cimri adam bunu bulmak bilmek lazım.
fabrika yanmış diyolar öyle mi*
yoksa bukadar düşmezdi...
Satmaya da ihtiyacım yok aslında, denemek icin yapıyorum, herkes dağınık sahipsiz diyorya deneyeyim istedim. Adam 3 bin 5 bin lotun hesabını yapıyor bu açık belli. Bugün endeks %2,00 düşse bizimki bendeki 3 bin lot u aşağıdan almadan 3,50 üzerine atmaz ancak ben satıştan vazgeçerim veya 3,48 e veririm o zaman 3,55 lere gider ,bekleyin görün.
Zaten öyle bir söylentide var Sonumuz iyi değilde girdik bikere çıkamıyoruzda
50 den çıktı zaten diye biliyorum 50 de değil,
Piyasalar damadı hic sevmedi, merill sanki tekme tokat dövüyor gibi bütün hisselerde, damadı döveyim derken olan bize oluyor,
İşin ilginç tarafi hükümetten kimsede müdahale etmiyor, damat da kayıp ,arada bir çıkıyor gülüyor sadece oda.
Önce en likit hisselerden çıkıyorlar özellikle garantideki satış iki günde 125 milyonu geçti..
Bankalarda satabildiklerini sattıktan sonra bu iş genele yayılır o zaman bizim payımıza ne düşer bilmiyorum....
Anlaşılan o ki önümüzde çok can sıkıcı günler var... adamlar çökertecek piyasaları....
Borsa turkiyede biter bu son nokta. Damattan kimse hoşlanmadı. Bizim bok boş kademelerle düşüşe uçarak ayak uyduruyor.
Yazıklar olsun diyorum , kimsede çıkıp müdahale etmiyor. Yanıyor ortalık resmen
Garanti ile yarışıyoruz düşüşte, ancak terk fark garantinin bir kedemesindeki hacim dahi bizim sabahtan beri ki hacimden yüksek.
Resmen tecavüz.
Ortaklar gübretaşa noldu böyle yazıklar olsun sövecem ceza verirler bırakında rahat sövelim fabrika kapandımı yönetim nerede Allah diyorum başka bşrşey demiyorum
Ya sanki çok yükselmiş gibi bastıkça bastılar senelerdir düşüyor yönetim uyuyor şikayette fayda etmiyor napıcaz bilemedim şirketemi bizemi tecavüz ettiler hissedemedim
Damatta ısrarin sonu, adamlar Garanti den yangın var gibi çıkıyorlar, garanti o satışla %20 düşebilirdi iyi dayandı yine, garantinin tek kademe hacmi kadar bizimkinin gün boyu hacmi ancak ,garanti ile ayni düştü, bunu satan kazandığından satmıyor sadece düşürmek icin elinden geleni yapiyor, 3 altına insin yarında kapatalım artik dükkanı bir yıl sonra açarız.
Şerbetlendik artık...
Yaklaşık 40 gün önce 98bin endekste 3.06 yı da görmüştü bu meret... Bu kötünün iyisi..
İşin daha da kötüsü endekste, özellikle bankalarda 2 günde bu kadar satış normal değil...
üstad garantide yabancı satıyor da düşüyor, bu bok bugün %10 neden düştü, hemde kademeler boş düştü hacimsiz, akbank ,is ,ziraat deniz, garanti. Bunlarda her birinde yaklaşık 10 milyon lot var neden musade ettiler buna.
Bugün 250 bin lot satış olmuş topu topu ve bu elinde bu kadar hissesi olan akbank neden karşılamadi sence, 11 milyon hissesi var akbank in.
genel alıcı kurumlar / satıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=MSPLhttp://imageturko.com/?di=1LYS
ilk 5 kurum bazında
http://imageturko.com/?di=F7ZZ
İsteseler alim yaparak hisseyi artı dahi kapatabilirlerdi bugün. 100 bin lot alim yapsa idi 3,70 üzeri kapardı. Ellerinde milyon lotlari varken bakıyorlar, Düşmesi bu adamları hiç enterese etmiyor sanırım.
Hisse toplu cunki 2 de olsa 5 de olsa umursamiyorlar. Yoksa 11 milyon lot u olan akbank bugün sadece 4 milyon 400 bin lira kaybetti. Buna yorumu olan arkadaş var mi.
korku gelince biraz daha düşeceği düşünülmüş ondan alınmamış olabilir.....korku böyle birşey....korku geldi mi hep daha aşağısı olabilir diye yatırımcı alım yapmaz aşağıyı bekler hep......benim mantık ucuz buluyorsam toplarım param varsa....şirket gelecek vaat etmiyorsa bulaşmam.....elimde halkbank var 9 tl 2,5 fk maliyetli....ortalama çekip düşürmeyeceğim...neden dersen orada bir dümen dönüyor bunun ucuzlukla alakası yok....maliyet düşürmekte işe yaramıyacak.....gidecekse zaten gidecek yukarı çok çok yukarı yada sürünecek....gubrf üreten bir şirket dönem dönem hisse şirket performansı kötü oluyor ama gidişat var olumluya dönük....en basiti üre fiyatı 270 doları geçti bu önemli bir durum....
Sn trader5858 yorumlarınızı beğenerek okuyorum.... Hissede Takas, teknik gayet başarılı ..sadece Biraz zamana ihtiyaç var ... Bekleme süresi ne kadar uzarsa harekette o kadar kuvvetli olur.... Ytd