200 üzeri tutunmak 3 aylıklarda sanki daha iyi gelirmi diye düşünmek istiyor insan sabır ytvdeil..
Printable View
200 üzeri tutunmak 3 aylıklarda sanki daha iyi gelirmi diye düşünmek istiyor insan sabır ytvdeil..
kas kas nereye kadar..ilk çeyreği bekleyip görmek lazım
Her gün taciz alışına devam.. Düşük tuttukça alalım.. Tahtaya piranha alıcılar lazım.. Üç beş demeden her gün alan tahtacıyı çıldırtır.. Paket mal alıp izlemek sıkıcı iş..Uzun vadeli olduğumuz için sorun yok.. Tahtacı art niyetle harekete geçerse de 5000 lot lu alışlarla saldırırız.. Bu çocuk adam olacak:whistling:
Bugün Bobet ten aldığımız temettüleride enjekte ettik.. Kısa vade aort düzenlemesi yapıyor.. 200 tl civarı konsolidasyon yaşarız diye düşünüyorum.. Kaldı ki 6.11 krş temettü de işin cabası.. En zor sene ve herkes dikkatli ve bütçesine göre hareket etmeli..Ben rutin fiyatlarla yazın geçeceğini bekliyorum.. Borsada 10.000 puan üstü zemini sağlamlaştırmalı.. İlk gelecek alımlar Egpro yu tetikler mi bilemem ama ben yapıştırmaya devam ediyorum..Syglr.
ilk çeyrek bilançomuz hayırlı olsun..yazan çizen kalmamış
vergi dairesine sunulan 2024 ilk 3 aylık finansallar .Gayet güzel satışlar 3.8 milyar tl.dönem kârı 562 milyon tl.( Geçen sene ilk çeyrek 351 milyondu)
Bravo Ege Profil , DECEUNİNCK NV nin göz bebeği
esas faaliyet karı da güzel 740 mlyn civarı
Bilanço müthiş. Bu sene geçen seneki gibi geçmiş yıllara sarı enflasyon düzeltme farkları yok. 2.5 milyar TL nin cıvarında yıllık net kar beklentisi olacaktır. Halka açıklığı çok az. Kim nasıl bu hisseyi zaman içinde bu fiyatlarda tutabilir pek aklım kesmiyor. Satacak olanların satması olumlu. Temel Analizciler bu hisseyi kaçırmaz alır.
Her zaman arkadaşlara aldığım hisseyi alın ama satarken karışmam derim.. Bu hisse 6000-15.000 tl arası görünce şaşıranlara güleceğim..Zamana oynamak Egpro da büyük kazandıracaktır.. Acelesi olan parayı ikiye katlar çıkar.. Bekleyen 30-40-50 ye katlar.. Acele giden ecele gider.. Syglr:wave:
Bilanco da harika geldi. Belli bu senede temettülerle bizi maaşa bağlıycak hissemiz.
Patron bölmemek için yırtındığı sürece temettü artışı devam edicek. E bizde toplamaya devam edicez..
Allah uzun ömür verir de gösterirse ben bu hisseyi çocuklara miras bıraktığımda nekadar olucak çok merak ediyorum...
Herkese sevgiler bol kazançlar..
YTD
Bugün hayırlısıyla egpro ,da portföydeki yerini aldı , bereketli olur inşallah 🇹🇷🇹🇷
Çok teşekkürler , şirket rakipsiz işi süper kârını paylaşıyor ehh aradığımız tüm özellikler var inşallah böyle devam eder ,, bizde payımızı arttırmak için elimizden geleni yapacağız , tüm ortaklara bol kazançlar 🇹🇷🇹🇷
takibe aldım şimdilik inşallah yakın zamanda ortak oluruz...
Dört temettü politikamız çok güzel ancak miktar biraz daha artarsa güzel olur.. Böyle dönemde en iyilerden biri.. Hissenin pazarlanmaya bile ihtiyacı yok.. Alanında tekel.. Yolun açık olsun egeprofil.. Açtığın yolda beraberiz. Syglr:kalp:
2023/12 Bilançosu sizleri yanıltmasın. Enflasyon değerlemesi yapılmayan yıllar için amortismanlar toplu olarak kardan düşüldü. Amortismanlar şirket içindeki fonlardır, yani özkaynaklar oluyor. Zarar falan yok. Şirket çok karda. Bu yıl, yıllık enflasyon belli bir oranı geçerse bir yıllık uygulama yapılacak. Zararda olan şirket temettü falan dağıtmaz. Yılda üç kez temettü vereceğini açıklayan şirket kendine güveniyor demektir. Şirketin sağlıklı olması patronlar ve idareciler için önemli. Gerek yıl sonu gerekse ilk üç aylık bilançosu pırıl pırıl, borçsuz ve devamlı artan bir kaynak yapısına sahip.
şu an itibari ile aranızda katıldım...
herşey gönlümüzce olsun ortaklar..
https://i.hizliresim.com/nys8yhk.png
uzun yükselişin onayı geldi sanki:)
EGPRO yüzde 572,9 bedelsiz verecek, hayırlı olsun...
Beklenmeyen ani bir karar ama toplayanların çok işine yarayacak bir karar.. Bölünmüş hali 50 tl ler civarı olacaktır..Şirket çok güzel operasyonlara imza atacaktır.. Her zaman yazdığım gibi hangi hissede hoplayıp zıplarsanız zıplayın bu hissede inanıp biriktirin düşüncesindeyim.. tabiki son karar herkesin kendi kararı.. İyi akşamlar:kalp:
Aklımızı alacak bu Belçika'lılar ,, 😀 hayırlı olsun 🇹🇷🇹🇷
Bedelsiz ortaklara hayırlı olsun, 3 sene önce alıp satmıştım, vergi beyannamesinde geçen senenin tamamına yakın kar gösterdiğini görünce tekrar aldım geçen hafta bir miktar, bedelsiz vermesi bonusu oldu, şirkete hayırlı olsun diyelim
Ben sermaye artırımlarını umursamam . Önemli olan şirketin yönetimi benim için yatırımcı dostu bir şirketimiz var temettü verimiyle karlılik artışıyla istikrarlı büyüme içinde. Bonkör bir şirket.
Daha önce yayınlanmış bir temettü kararı vardı: Temettünün 1. taksiti 25 Haziran 2024 (3,056 TL), 2. taksit 26 Ağustos 2024 (3,056 TL) idi. Bu karar hala geçerli mi? 1000 lotum var diyelim, 25 Haziran'da 3056 TL temettü alacağım.
Bölünme bu tarihten önce olursa 1000 lotum, 6729 lot olacak. O zaman alacağım temettü; 20 563 TL olacak. Çok avantajlı değil mi?.
:) Keşke öyle bir şey olsaydı ancak tabiki öyle bir şey yok, alacağınız para değişmez. Şirket sermayesindeki payınız atıyorum %1 ise bölünme öncesinde de sonrasında da %1'dir burada bir değişiklik yok, şirketin dağıtacağı toplam temettüde de bir değişiklik yok, dolayısıyla toplam temettüden alacağınız pay da aynı kalacak. Temettü hisse başına 3 lira ise bölünme sonrası hisse başına atıyorum 50 kuruş olur.
https://i.hizliresim.com/t33bb2x.png
oluşan Gap i de alacağını düşünürsek ki sağlıklısı bu,kısa vadede çanak yada 3 lü dip i tamamlayıp formasyon hedefine gider diye düşünüyorum
Uzun vade de geleceğin egeeni olacak bu kağıt ne varsa Egelerde var.:one:
Abiler bölünmede tam sayı kalması için kaç lot gerekiyor
Haber gap leri kapanmak zorunda değil.
grafik için teşekkürler...bedelsiz bile hiç oldu bu havada yazık..keşke daha geç zamanlar da açıklasaydı...
https://i.hizliresim.com/gxbc3pw.png
gap ı aldı..
D-C arasında ne ararsan var..3 lü dip ,yükselen üçgen..yalnız bu d-c çizgisini hafif eğimden dolayı kama olarak kabullense -çok da ihtimal vermiyorum ama - orda h yüksekliği düşüş olabilir mi? görüşü olanı dinlemek isterim..
onun dışında yükselen üçgenin h yüksekliği 3 aşağı 5 yukarı çanağıda tamamlıyor..257,50 ..
Hisse zengin etmek için bekliyor.. Millet trene bakar gibi bakıyor.. Borsa böyle bir yer.. Hisse 250 tl olur atlayan atlayana izleriz.. Mal ucuzken alınır.. Egeprofili geçen yılki fiyatlara bakarak değerlendirmek hataya düşürür.. Syglr.
3 lü dipi kırarmı bilemiyorum..3 lü dip de sağlam durur herhalde..178 e gelirse diğer hisselerimi verir depoyu fullerim herhalde sonra dükkanı kaparım..hele ki bu bilançoyu diğer dönemlerde de devam ettirirse tadından yenmez
yazdıklarım al sat tavsiyesi değildir...
birde en az 3 kapanış yapmalı teyit için..
http://https://invst.ly/155ujj yatay süreç devam şimdilik..