Kıymetli ortağım acaba zamansız mı çıktık öbür taraftan? Nerdeyse psikolojim bozulacaktı benim, ufak bir hareket oldu mu acaba öbür türlü seri mi başlayacak diyordum. Elim hep tetikteydi :notr:
Printable View
http://share.matriksdata.com/Images/...1857274000.png
Şeker baş rol oynamış bugün. 19.683.000 çevirmiş... Yarın gömmemesini dilerim.
https://s12.directupload.net/images/201008/l3ikmcoq.jpg
6 aylık takas
Allah razı olsun Cefaks usta.
İyi oldu bu takasları görmek.
Borsada ihlas rüzgarı esiyor bir gözüm ihevada 2.24-25 gibi düşeni kırıyor bol kazançlar Yatırım tavsiyesi değildir
Gün gelecek , buraları da şenlenecek inşallah .
IHEVA'mız hala kararsız ne yapacağı hususunda.
Krizi fırsata çevirmeyi çok severiz elhamdülillah.
Hayırlı cumalar ortaklarım.
Dünkü hareketini hep yapsa, aşağıda kaymasa razıyım...
Bir rivayete göre spek de mal kaptırıyor...
4444444444
Hocam lütfen takaslara takılmayın, şekerde onların lokumda onların, daha öncede çok yazdım, bunlar al gülüm ver gülüm yapıyorlar, adamların her aracı kurumda malı var. Portföyümde 8 adet ayrı hisse senedi var ve bunların 2 tanesi uzun vade belirlediğim hiselerdi, bunlar bugün iheva yı 2.16'ya değdirerek uzun vade kağıt sayımı iheva ile birlikte 3'e yükseltmiştir.
Yazdıklarım al-sat-tut ve yatırım tavsiyesi değildir.
http://share.matriksdata.com/Images/...1600406196.png
Farklı kurumu kullanan aynı şahıslar. İnşallah şapa oturacaksınız... Muhtar63 kardeşim katılıyorum size.
Sabır her derde deva değildir ama,borsaya devadır.
Allah hepimize sabır İhsan etsin inşallah ortaklar.
Patronlardan daha az param olduğundan eminim ,onların hisselerinin benden çok olduğundan da eminim .
E mantık olarak düşüşlerde onlar daha çok para kaybediyorlarsa,Bekledikçe onlar da zaman kaybediyorlarsa,trenin kalkmasını beklerim kardeşiiiim.
Herkese iyi haftasonları ortaklar.
Belirli bir süre için belirli bir fiyatta tutma görevini üstlenmiş olanlar olduğunu düşünüyorum. Bu işin başka izahı yok. Destan yazacağı konusunda da şüphem yok. Ucuzdan servis etme projesi Kanaatimce. Everestin doruklarında buluş mak dileğiyle iyi hafta sonları.
16 Ekim haftası hayırlı olsun inşallah ortaklar.
yasaklar önümüzdeki hafta bitiyor sanıyorum.
Iyi sabrettik,meyvesini de yeriz inşallah.
Hafif kıpırdadık şükür.
Tren kapıları kapandı,kapanacak artık.
Vira bismillah ihevacım .
Bunu aldığımda sattığım kağıtlar 3-5 kat arttı. (cusan, tuçlk) Bu ise hep geriledi. Yılmadım,bıkmadım, bekleyeceğim. Zira; para kaybedildiği yerde aranır...!
Lanetli kağıdı ıiğfal ettiler, mundar ettiler ama, bu geride kalmışlık nasıl telafi edilecek onu çok merak ediyorum. Teknikçilerin söylediği gibi şurayı burayı kırıp öylemi gidecek? Yoksa, belli bir seviyeye kadar ani kalkışla (aldırma fırsatı vermeden) mı gidecek? Şahsi kanaatime göre ne olursa olsun gidecek. Zarardayım ve böyle düşünmek zorundayım. Kimsenin yanılıp zarar etmesini istemem.
2,18 den giriş yaptım.Piyasada az prim yapmış hisselerden.yatırım tavsiyesi değildir.
Teşekkür ederim.Uğrlu gelirim inşallah.Az önce bir haber okudum.Arzum ev aletleri halka arz için SPK'ya müraccat etmiş bugün.Bir beklenti yaratır diye düşünüyorum.
2,17 kapattırmak niyeti... adeta çırpınıyor.
Zamanı gelmeden gül açmaz, zamanı gelmeden bülbül ötmez. Zamanı gelmedi anlaşılan. Beklemeye devam...
Sağolsun bekledi beni iheva.
Yarın kısmetse,portföyü biraz daha arttırmayı planlıyorum .
Hayırlı olur inşallah.
Alıcısı yokken hisse almak da başka oluyor yani.:drunk:
Günü geldiğinde ,buradayız kısmetse.
Yeter ki; cenab-ı hak muhtaç etmesin yatırımdaki paramıza.
Herşey yerini,değerini bulacaktır.
Pandemi için yeni ürün argesine başlıyoruz dedikleri halde,yaprak kıpırdamadı hisseden.
Vallahi bravo diyesim geliyor tahta sahibine.
O kadar sağlam gücü var ki, tahtayı kimse yönlendiremiyor kendinden başka.
Sazı ellerine bi alırlarsa, kimse tutamaz bu tahtacıyı diye düşünüyorum.
Hadi inşallah artık; yarın 16 Ekim.
Not edelim .
https://i.hizliresim.com/jyJtrc.png
son 3 günde yabancı alımları tablosu.
y.t.d.
Sosyal medyada yazılanlara göre en çok küfredilen kağıtlarda açık ara ile önde imiş :) Can yücelin şiiri aklıma geldi... Ulan temiz aile çocuğu ne istiyorsun da 27 leri robota bağlıyorsun? Hani o 27 ler bir yerlerine ... demek istiyorum. Tövbe tövbe. Şu cuma gününde bu iblislere çattırma Allahım... Yerden yere vurman bana uyuyor ve teşekkür ediyorum. Lotlar artıyor. Elbette şahsi kanaatim. Hayırlısı bakalım...
Tüm imkanlar kullanılıp, her düşüşte alıma devam diyorum.Tecrübeli bir kısım KY kardeşimin de aynı yönde hareket ettiğini tahmin ediyorum. Acemi KY den çok azının çözüldüğünü düşünüyorum. Bunu kalitesiz spek. de görüyor ve kudurup saldırganlaşması bundan... Seni iblis seni:seyt::cool: