2’70 gördü kazanan oldumu
Printable View
Valla bu topiği nerdeyse açıldığından beri takip ederim arada birkaç kelam da yazarım ancak şunu söyleyebilirim.. Sacro resmen ustalık dönemini yaşıyorsun.. Helal olsun. Dediğin gibi herkes kalbinin ekmeğini yiyor, insanlarla bu kadar şeffaf bir şekilde paylaşıp nokta atışı yapmana diyecek söz yok. Teknik bilgine şapka çıkartıyorum.
Sacrosanct bu alemde teksin yol gostericiligin sayesinde karelden kazandık ve inşaallah kazanmaya da devam edeceğiz. Hakkını helal et. Tesekkur ederiz. Allah her daim yardimcin olsun.
Klmsn a yorum yapabilecek bir arkadasim var mi acaba
Sacro usta bu rallilerin başlangıcında püf nokta olarak neye bakmalıyız. Kısaca cevaplarsanız sevinirim.Örnek hacim..mı? Yada bolingerr kırması gibi..
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güvenin de balıklama dalmayın.9 dan takviye iyi cesaret valla..Yanıldığı az olsa da o da hata yapıyor..Ekgyo hakkında çok net konuşup sıkı bir ralli yapacağını söylemişti 3.10 civarıyken..O zaman almıştım..Sonra 2.30 ları gördü..Tabii ben stopladım zamanında o ayrı..Şimdi 9 dan alırsinız yarın 7 ye düşer adamı suçlamayın stop koyun..
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Iyi aksamlar, musait olan bir arkadas teknik olarak tupras a bir bakabilir mi? Tesekkurler. ..
hicbir zaman ytd. Tamamen salliyorum. Yazdiklarimi dikkate almayin. Sallama hepsi. Fakir yatirimci sallamasyonu.
İyi geceler arkadaşlar, Mart sonu itibariyle açıklanacak olan 100 milyar tl lik teşvikten hangi hisseler pay alır?
E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sacro bey orta vade beğendiğiniz hisseler neler ..en beğendiğiniz 5 tanesini yazsanız.. :)cok seviniriz valla..
Yav şu gariban Link için yorumunuz varmı.Kar açıklamasına rağmen inatla düşüyor.
Ccola ve Aefes tekrar trend yapmaya baslamis.Bu yaz guzel gidecek gibi.
YTD
Sacro anacm hakkında bir görüş belirtebilir misin.
düşüncelere kurşun işlemez...
https://i.hizliresim.com/NZ8zQP.png
Bu kağıdı seversin sen hoca , takasıda süper
Sayın sacro hocam, birde şu ORGE için yorumunuzu alabilirmiyiz. Bir incelerseniz bizi memnun edersiniz. Fikirleniriz bizim için çok degerli.
Kemerimi baglamisim izliyorum.
Al tuşu basılı kalajaaak :)))
Kristal bakalım ne yapacak.
Ne alion üstad yine Karel mi
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kalp dayanmaz sacro üstad
Sacro tam sevdiğin tarz..Günlükte MACD öpüşmesi şahane.. Açısı fevkaledenin fevki :) 5.00 - 5.10 arası hacimli geçilirse sonrası hızlanabilir..
Temeli de kuvvetli.. Bence önümüzdeki ayların flaş hisessi olacaktır..
https://i.hizliresim.com/A18oaz.png
VAKBN ve VKGYO bir atak bekliyorum. YTD.
selamun aleyküm SODA ile ilgili yorumlarınızı alabilirmiyim SAOLUN şimdiden
Karel 8.80 90 uzerinde 5 lik yaoacak sonra abbas yolcu.
Sifir trade devam.
9.38 satıp 9.02 yerine koyduk devammm
Yunsaya 7.20 alis yazdim gitti 26 dondu.
Ya bu kagidi almak cok zor artik.
5 dakikalik
Karelin tavan fiyati cok manidar.
Ben o fiyata kitlendim.
Hadi bay :))
Güzel bir gün olacak inşallah... Tugclk ilk hedef kaç?
Kristal alım için uygun seviye de mi acaba arkadaşlar ilgilenen var mı ?
Ne kadar hesap yaparsanız yapın, hesapta olan değil nasipte olan gelir başınıza…
Sevgili sacro ;bilirsin hisse sormam pek,geçenlerde bir kaç defa burda değindiğim Demisas ‘a uygun bir zamanda bakıp bir yorum yazabilirsen iyi olur. Bugünki çıkış iyi biraz Senin burnun iyi koku alıyor zira. [emoji4][emoji4]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
abi ELLERİNDEN öpüyorum SENİ TANIMASAM Grafiğe de OK işaret koydum NEDEN 3 AY ÖNCE HABER VERMEDİN DİYE kızacaktım
https://i.hizliresim.com/oOpP0R.png