91 93 95 ve 97 nin ne suçu var yavvv
Printable View
Brüt satış karı 1 milyon TL olup Bilanço karı 32 milyon TL ‘dir. Şirket faaliyet karı üretmemiştir.
Akıbet hayırlı gözükmüyor. 7O kuruşlara inebilir diye düşünüyorum.
Ayrıca bu tür şirketler kar yapsa bile temettü dağıtmıyorlar. Yatırımcı düdükleniyor. Kümesteki kazlar gibi görüyorlar.
Ölmez sağ kalırsak bu zamanlar söylediklerim net anlaşılır.
SPK bedelliye razı olmadığı için bedelli sermaye arttırımı yapamadılar. Seneye %200 bedelli görünüyor.
Bundan ucuz ne hisseler var.
İnşallah iyi olacak
SM-N930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse oldu bmbk
yahu bedelli talebi olmadı .....sermaye tavanı artırma talebi oldu...anlamıyormusunuz....aynı şey değiiiiil...sonra tabiii tavanı artırma gerçekleşmedi reddoldu
Değerli paylaşımların için teşekkürler Ben tahtacı daha da düşürsün diye bekliyorum bir bu kadar daha almak için
Eğer öyle birşey yaparsa minnettar kalacağım
Malum bizim Borsada tavan olan kağıda çok kişi üşüşür
10 tl iken mesela kimse yazmaz şirket körü diye Satılanlar yerine konmak için de 70 kuruşa düşen kağıt
Kötülenir Esas alınacak yer burasıdır Emlak sektörü canlanmaya başladı Yabancılara konut satışları artarak
Devam ediyor Buradan alanlar sene sonu hatırı sayılır paralar kazanma ihtimali gördüğüm için topluyorum
Robotlar verdikleri lotu toplamadan yukarı götürmüyor Beklemeye devam Uzun soluklu
Ytd
0.71 de soluklan az
sabır ya sabır ya sabır...!
La Allah sizin belanız vere,kaadı 20 lira yaptız,70 kuruşa indirdiz.5 milyon ceza kestiz milleti 1 yıl dolandırdılar diye.Spk vatandaşı soyma dükanı olmuş.:plc:
0,86 maliyetle yaktın bizi Ali Galip kıpırdayacak hal kalmadı alacağın olsun!
Haramzade sahtekarlara dişten tırnaktan artan haram olsun!
10 lardan nerelere geldi tam bir rezalet!!!!!!
Neyse,sevindirici yanı şirketin sağlam ve satış ağının güçlü olması...
1+1 420 bin TL...paraya bak.. şirket uçar satarsa
Gayrimenkul: 30 Haziran'da sona ermesi planlanan İmar Barışı yapı* kayıt bedeli ödeme süresi 31 Aralık tarihine kadar uzatıldı.*
0.71 global satıyor
Artık Demir almak günü gelmişse,...
0.73. Gördü,,global aldığını çaktı...
Bi türlü gitmiyor ilerlemiyor hep zarar hep zarar.
Hisseyi uçuracak babayiğitler gerek.
Senin ben varya a. Q hisse diye batırdın bizi
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
borsa yükselirken bile tepki vermiyor . alış kademeleri boş. düşerken yüzbinli satışlar havada uçuyor. takibimdesin .Yatırım tavsiyesi değildir.
Endeks olmuş 101500 bugun yaklaşık 1800 puan artida. Bizim ******** sürüngen 69-70 başladı güne ve öyle bitirdi. Nasıl bir ******** olduklarını bir kez daha ispatladılar. Çıkarsan ekime çıkmazsan........
Alış-Satış'a 31 yazan var ky ile alay mı ediyor nedir yazık.
0.70' i kıramadı bir türlü ısrarla yükseltmeme çabası var ama bunlara rağmen gene de yakında yukarı hareketlenecek gibi sanki.
Sahlandi,4 nala gidiyor
Patronla Galip in savasi bizi magdur etti
Bununla ilgili dava hakkimiz varmiki acaba
Ahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2357c66358.jpg
SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6ed0738b59.jpg
SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben almıyorum ya tavana kitler ben alsam yatar...