https://i.hizliresim.com/LOrZrb.png
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
https://i.hizliresim.com/LOrZrb.png
Tipik ****** Makina Takım bezdirtme hareketi
Bunu sezmis olmak ilerisi için ne olacağını kestirmek güzel bunun için
Dediğim gibi 2 üstü ver eline
Gözdeye geç.
Ünlü orada dururken sopa elinde
Bence satabilenlere 2.10 üstü iyi oldu.
Bunu yazarken 3.10 dan satmayıp Ünlünün yüzünden piyasa iteliyicigi yüzünden bu durumlara gelindigi unutulmasın.
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevgili ky dostlarım bugün daldım bodoslama beklenti varmı bunda bide ov uv hedefler nedir???
LG-K520 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zannediyorum elinde makine olan herkes satis bekliyor. Satisa gore beklenti degisiyor tabi. Gecen yila gore 3 ceyrektir faaliyetlerden olusan gelirlerde ve kârda artisvar. Bunun ustune birde satis gelse kimi kagidin 5 lira olmasini bekler kimi 10 lira. Bana 2 tavan yeter.
Hitit ustat gozde topiginde hedef sormustu. Ustat burda da bir hedef beklentisi sorsaniz. Kendi beklentinizi de yazsaniz?
Lenovo K920 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/ZO49lg.jpg
Yuuhh maktkm da bir ilk, bu günki açık satış toplam adet 1 milyon 982 bin lot [emoji846]
https://i.hizliresim.com/Ma7dr2.jpg
Yarın ne olur acep bugün açıkta yakalandik yarın bir miktar satış yapmak. Lazım aşağı açarsa iş kotu
:)))) açıkcılar haliniz yaman,nasıl kapattırılır o açıklar bi seyredin bakem
galip ozturk olsaydi bu tahtada halleri harapti bakalim buradaki tahtayi yapan kisi yada kisiler ne yapcak...acikcilara buyur kazaninmi diyecek yoksa sopayi kafalarina vurup bidaha buralara ugramayinmi diyecek...metro yatirimin mal aldigi tahtalarda artik kimse acik yapamaz hale geldi adam cok pis elledi acikcilari...
Bu ne arkadaş ne yapıyo bunlar !!
ACIKLAMALAR
ACIKLAMA
TAKASBANK NEZDINDE HENUZ YERINE GETIRILMEYEN BIRYUKUMLULUK
DOLAYISIYLA OLUSAN TEMERRUT ACIGINI KAPATMAK UZERE YYAPI.TE VE MAKTK.TE PAYSIRASINDA
TEMERRUT ALISI YAPILACAKTIR. TEMERRUT ALISININ TAKASI BUGUN
(20/12/2017)GERCEKLESECEKTIR. SATIS EMIRLERINIZI ILGILI PAY SIRASINA
GIREBILIRSINIZ.
Açık yapıp geri yerine koyma yükümlülüğü nü yerine getirmeyip gecikmeye düsenler icin tekrar hisse alımı olmalı
Le X620 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
araci kurumlar ararlarsa malinizi vermeyin
Benim bilgim yok, miktarı ve temerrüde düşeni bilen varsa bilgilendirsin.
Gerçi az sonra alıma geçer o zaman anlarız. Belki de ona alım fırsatı vermek için 2₺ altına saldı.
2 nin uzerinde aciga mal alinmis ama adam satamamis simdi araci kurumlar o mallari satacak...mesela 50 bin lotu 2.15 den aciga alan biri suan araci kurumun baskisi alti da bu seviyelerden sattiriyor
Haberde temerrüt alışı diyor. Açığa alış diye bir şey yok. Kredili alım o dediğiniz. Bu haberde açığa satış yapanın açığını kapanması gerektiğine vurgu yapıyor. Benim anladığım bu.
Yatırım tavsiyesi değildir!
O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]
bu seviyeden kimse mal vermez mesela benim maliyet 2.05 niye satayimki...
bana gore millet hisse gidiyor diye elinde olmayan parayla aciga hisse aldi...ama hisse sert dusunce mali satmadi bi umitle cikar diye dusundu...dun 2.15 den 50 bin lot aciga alan biri simdi o mali zorla satmasi lazim birine...eee adamda mali 2.15 den mi alir 1.90 lardanmi
Böyle bir durumda hisseyi aşağı çeken kesin ünlü dür, nedeni ise hisse yukardan işlem görse millet kar satışı yapar ama bu fiyatlardan ancak ünlü satar ! Zaten onun derdi elindekileri her fiyattan satmak !
Akşam bakıcaz ünlü bu gün kaç lot satmış
senin dedigin gibi olsa dun 2.15 den 100 bin lot aciga satan biri suan alsa 1.96 dan koysa karda...SIKINTI YOK..bana goreaciga alinmis mal
benim bile aciga alim limitim portfoy degerimin 3 kati...mesela 100 bin tl portfoyun varsa 300 bin tl lik mal aldiriyorlar...ama aciga satimi yaptirmiyorlar...yaptirsalar bile oran cok dusuk
zaten hissenin suan dusmesinin tek nedeni aciga alanlarin malini daha asagidan mallarini almak icin onlari zararina sattirmak...
birazdan haber duser aciga satislar bityi diye gene 2 nin uzerine yurumesi laxim
Bir sitede okuyunca kafam karıştı. Maktk pay sırasında temerrüt alışı yapılacak diyor. Son cümlede de satış emirleri ilgili pay sırasına girebilecek diyor. Kafa karıştırıcı
Ben cümleden alışmi satışmi olacak anlayamadım. Satış olduğundan düşürmüş olabilirler. Hadi arkadaşlar bu acemi açıkçının malını alttan alalım.😂😂😂
Tüm olanlar Ünlü nün eseri diyorum.
Piyasa yapıcılığı ile Makinanın satışı haberleri arası Bedelliden 1 liradan aldıklarını İteliyor gibi duruyor.
Yoksa 3.10 dan satmadığım hisseyi 2.10 dan 9 ay sonra satabildigime mutlu olabilyorsam ,
Ünlü algı da nasıl başarılı oldu ortada.
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
acikcilar mali satamadilar herhalde haber dusmedi
BILDIRIM ICERIGI
ACIKLAMALAR
ACIKLAMA MAKTK.TE VE YYAPI.TE SIRASINDAKI TEMERRUT ISLEMI 20/12/2017
TARIHINDE TAMAMLANMISTIR.
Anlık
https://i.hizliresim.com/vJ9Djm.png
ee noldu simdi sancaktar kardes.dunku hacim ne bugun ne . o neydi gizz[emoji3]
PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://i.hizliresim.com/LOrqdb.png
2018 yılında ekonomik olarak bizleri neler bekliyor? 2016 yılında yaşadığımız darbe girişiminden sonra bütün dünya ( satılmış ) kredi derecelendirme kuruluşları, finans kurumları, fon yöneticileri ve bizdeki bazı fon yöneticileri , ekonomi yazarları( satılık kalemler ) ülkemiz ekonomisinin küçüleceğini , dolar kurunun 5 tl olabileceğini söylemişlerdi. Bu tahminler 2017 yılında karamsar bir tablo çiziyorşardı. Sonuç olarak 2017 yılında ülkemiz ekonomisi büyümeyi başardı. Üstelik 3. Çeyrek itibarıyla dünyanın en fazla büyüyen ekonomisi oldu. Yılsonundada muhtemelen dünyanın büyüme hızıda üçüncüsü olacağız çin ve hindistandan sonra. Üstelik; suriye olayları, operasyonları, ırak refarandum olayı, almanya gerginliği, abd gerginliği, zarrab davası ve iç yüksek çekişmeli siyasete rağmen. Bütün bunların öyesinde fed in faiz artışı bizi çok fazla etkilemesine rağmen.peki 2018 de neler olacak? Bazı uzmanların dediği gibi dahamı zor olacak? Kriz olacakmı? Bizim ülkemiz cari açık veren bir ülkedir. Yani ithalatımız ihracatımızdan daha fazladır. Bununla beraber özel sektör şirketlerimiz ve bankalarımız finansman ihtiyaçlarını( kredi ) yurtdışı dan temin etmektedir. Zannedilmesinki sadece bizim ülkemiz bunu yapıyor. Abd, ingiltere, brezilya, çin, hindistan gibi ülkelerde aynı durumda. Daha önceki yıllarda yapılan bir hata vardı sıcak para ve finasman ihtiyacımızı sadece abd ve avrupa ülkelerinden sağlıyorduk. Şuanda ve sonrası için çin, japonya,ingiltere ve bazı körfez ülkelerine yaymaya başladık. Siyasi bakımdan abd ve bazı avrupa ülkeleriyle zaman zaman aramız bozulabiliyor.bu durumu ekonomik baskı haline getirdiklerinden dolayı çeşitlendirme doğru olandır. Bir diğer konu ve abd ile almanyayı rahatsız eden en önemli konu yerli üretim davası. Bu bizler için çok önemli. Kendi silahımızı, kendi otomotiv sanayimizi, kendi teknolojimizi, kendi bilişim sektörümüzü ve en önemlisi enerjimizi kendi kaynaklarımızla yapmamız konusunda çok büyük yol aldık. Bu konu cari açığımızı ciddi ölçüde azaltacaktır. Diğer bir silahımız 2018 yılı için çok gündemde olmayan varlık fonunun etkin hale gelmesidir. Şöyle izah edeyim; merkez bankamızın döviz rezervleri şuanda 115 milyar dolar seviyesinde. Varlık fonunun şuandaki toplam fon büyüklüğünü bilmiyoruz. Ben size söyleyeyim şuanda yaklaşık olarak ( türk hava yolları, halkbank, ziraatbank, ptt gibi şirketler) 60 milyar tl ye yakın bir değer yapar. 2018 yılı da bu fona muhtemelen aktaralıcak çok önemli bir şirket var. Feto olayından bir çoğunuzun ismini duyduğunuz ancak tam olarak değerini ve önemini bilmediğiniz koza altın madenleri var. Feto yıllarca bu şirket üzerinden finasman sağladı. Bu şirketin ülkemizin belli yerlerinde işleyen altın madenleri ve işlemeye hazır altın rezervi bulunan madenleri var. Yaklaşık rezerv değeri 140 milyar tl civarı. ( 40 milyar dolar) bu şirket varlık fonuna geçirilecektir. Aksi düşünülemez. Bu sayede hem merkez bankamızın rezerv takamı artacak hemde adeta ülkemizin sigortası olacaktır. Diğer taraftan ülkemizin genç nüfusu ve dinamik ekonomisi yurtdışından yatırım almaya devam ediyor. Ülkemizin bazı şirketleride dünyada ses getiren yatırımlar yapmaya başladı. Örneğin çikolata ve bisküvi pazarında dünyada üçüncü konuma gelmiş ülker grubuna ait pladis godiva grubu var. Diğer bir örnek ayakkabı sektöründe avrupada üçüncülüğe yükselen ziylan grubu var. İnşaatta dünyada söz sahibiyiz( enka, tekfen, cengiz, kolin,tönesans) havalimanı işletmeciliğinde tav şirketimiz mevcut. Daha bir çok örnek. Yani sonuç olarak hem ülkemiz ekonomisi büyüyor daha sağlam temellerle hemde özel sektörümüz büyüyor. Vatanımız söz konusu olduğunda , milletimiz söz konusu olduğunda siyaset güdülmez. Ekonomi en önemli konumuz ve önceliğimizdir. Savaşlar silahla olmuyor ekonomik hamlelerle oluyor. Lütfen tüm halkımız boş işler peşinde koşmaktan, siyasi dedikodularla uğraşmaktan vazgeçsin!!! Ülkemize güvenelim siyasetle vatan severliğimizi karıştırmayalım....
maktk'da 1,92 önemli ,sonrasında 1,88..altında stop..
hitit arkadaşımızın mesajına bir cevap vermek isterim, ben mühendisim...
eğer katma değerli ürün üretemiyorsan istersen dünyayı doyur...
eğer dünyada en değerli ilk 100 marka sıralamasında türkiyemizden bir marka yoksa...
noktaları herkes kendi anlayışına göre doldurur, ben yazmaya gerek duymadım...
Bu nedir arkadas. Bi haber dusur , bi gunde %17 yap. Adami heveslebdirip kursaginda birakiyolar. Helal olsun bu kacinci bilemedim.
Lenovo K920 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.