Ya sabir...
Pasta olsada baksak...
Printable View
Ya sabir...
Pasta olsada baksak...
http://www.hisse.net/topluluk/showth...43#post2216943
Haftalık Hisse Yarışmamızda Final Haftası
Son hafta tahminlerinizi alalım.
http://fs1.directupload.net/images/180527/ptve24fh.jpg
3 aylık pasta
http://fs1.directupload.net/images/180527/l3fardri.jpg
3 aylık takas
Çok teşekkürler bay cefaks🙂🙂
Mayıs ayını da bitirdik.
Ne olacağını anca spek amıcamlar bilir, bilebilseydim 3-4 defa 8-9₺ civarında satıp geri alabilirdim. Maalesef😫 yapamadım ve umarım bu dip arayışından sonra tekrar 8-9₺ ları görecek ve satış fırsatı verecektir.
Amıcalar ortalama 8₺ Maliyetle 3 ay mal toplamışlar, son Cuma günü hangi yaratık 3-5000 lot ile 5,66₺ yi gösterdi, inşallah kazdığı tuzağa kendileri düşecektir😱😱
Halka 16+ dolardan açıldığında pd/dd kaçtı ki simdi bu çöp fiyatlarda dahi 3.55? Hatırlayan var mı? Defter değeri neden bu kadar düşük bu kağıdın?
Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir
Çıkarken endeks kadar tepki ver... o da yok...! Kağıdı şu hale getirenler, Allah cezanızı verecek..!
Mülker çooooook dua ediyorum tüm sülalene....
Tam sana göre piyasa. Eksi kapatmazsan hatırım kalır.
Geçen dönemlerde Bizim bilanço zararı açıklarken 8 TL. civarı mal toplayan amIcalar, bilanço kar a geçmişken neden bu fiyatlar seviyesin de az alım yaparlar ve ben bunu anlayamıyorum arkadaşlar.:rtfm:
Bir kumpas mı var tezgahlanan?:thumbdown:
Selam, yok mu pasta gönderecek başka uzman arkadaş?
Buyrın pastamız benden;
http://imageturko.com/?di=BHFY
Ünlü amIcam da 10k almış, inşallah yarın devam eder:)
Aldığım duyumlara göre geçen yıl Anadolu grubuna satışı için 500 milyona anlaşılmış.. Sonradan iş yatmış... Neden olmamış, bir malümat yok..
Demek ki satışına ilişkin düşünceler var.. Bu bile iyi...
Yalnız bunu saman altından su yürütür gibi piyasadan habersiz, hiç bir açıklama yapmadan bitirilerse şaşırmam...
Ancak, satışına anlaşılır iş imzaya kalır.. Görüşmelere başladık diye haber gönderirler...
Bunlardan iş netleşmeden KAP â herhangi bir haber düşmez...
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
foruma yazan kısı sayısı arttıkca fıyatı asagıya cekıyorlar .. burası ciddi bir istihbarat noktası .. yatırımcı pskolojısını yansıtan. aglayan sayısı arttıkca fıyat asagıya gıdıyor uc bes lot la.. sonra bakıyosun 3 ayda fıyat dusmus ama yabancı payı artmıs ..
operasyonlarda once telsız karartma dıye bısey olur askerde .. bence bır sure bır sonrakı bılancoya kadar kımse bırsey yazmasın .. bakalım fıyat nasıl degısecek ..
Birde bunu deneyelim sayın istus💸💸💸👍👍
Tamamdır. Pasta da paylaşmıyayım mı?
Çok önemli bir haber olursa istisnai olarak gönderebiliriz sanırım;)
Bu hisse uzun düşüş trendinin sonuna gelip dibini yapmış. Bundan sonra 2 ileri 1 geri ile yükseliş trendinin başında olduğumuzu tahmin ediyorum.
MU senin inş köklerin kururda bu yeryüzünde parçacığın kalmaz
Yadırgıyorum, firmaya laf söyleyin de sahibine beddua çok çirkin.Size zorla mal satmadı, ucuzsa fiyatı er geç artar beklemek lazım, yok pahalı ise almamanız lazımdı.
Bende bir ara pahalı olduğunu bile bile KY'nın Ülker algısı hisseyi yükseltir diye aldım ,bekledim baktım olmuyor zararına sattım.
22 liradan elimde hisse var iken, ederi 15 Tl diyordum burada.Zararı göze almıştım ve katlandım.MU'nun suçu yok, ben KY'nin zayıf hesabı koyun sürüsü etkisi yapar sandım yapmadı.
Hata benim hatam.Şimdi aynı durum ŞOK'ta var , öyle ya da böyle 2-3 senede 5'te birine düşecek, alırsam ve düşerse benim hatam,MU'nun etkisi yok.
Bu hissenin fiyatıyla benim söylediğimin inan hiçbir alakası yok.bilerek tüm şirketlerinde bin tane oyun yapıyor.yıllardır ky banka gibi kullandı.yüksekten ver öldü parasına yıllarca süründür geri al.bu adamın ciğerini biliyorum.kaç tane ambalaj matbaa firmasını batırdı bir sorun?adam full ahlaksız.
bahsettiğiniz şey iyi biliniyor, Bizim, biraz para kazanınca ŞOK franchise'larına mal satma hakkı diye bir şey uydurup parayı Bizim'den çekip ŞOK'a aktarıyorlar.
ŞOK'taki kendi markalarını Yıldız holding, 196 milyon Tl'ye isim haklarını satmış (Mis-deren vs markalar), şimdi ŞOK arzdan topladığı paraları Yıldız holding'e ıvır zıvır bedeli diye ödeyecek.
Ancak, grubun bu yapısı bilinirken de asgari terbiyeyi para için bozmamak lazım, Bizim ne zaman 5 lira altına düşer ben girer alırım, kerevitaş 2'nin ,Ülker 10'un altında alınır, sonra param tamamen batarsa da batsın, patronun hatası olmaz.
Şirketlerin hisselerinin değeri mevcut yapıda bence o kadar eder.
Fırsat bu fırsat dusurun dusurebildiğiniz kadar....
603 kötü kapanış...
Abi araliksiz 6 yildir duser mi bir hisse...hic mi belkentisi yok...su hacimli alis yapan amcalar nereye kayboldular,nasil bu kadar musade edebiliyorlar...bizde yatirim yapiyoruz diye kendimizi avutuyoruz burda...tamamen kumarhane olmus...insanlar neye bakipta alim yapacak neyi analiz edecek...uzun vade muzun vade bahtimizi seveyim...herkese saglikli huzurlu gunler...
Zarar 60.000 tl ortalama. Kâr etmekten vazgeçtik. Zararı çıkarmak için en az % 150 prim yapması lâzım.
😈😈😈
Sayin kennym,bu kadar olumlu yorumlara karsin hedef fiyati 7,80 olarak dusurmesini anlayamiyorum...sizce neden o sekilde vermis olabilir?
o tabloyu inceleyip olumlu diye yaptığınız yorumlar için sizi tebrik ederim, ben ise beklentiler çok kötü idi ama daha iyi yani "kötü" geldi şeklinde yorumladım.
bir örnek vereyim, yaklaşık 500 seç marketten 230 milyon ciro bekleniyormuş.Market başı yıllık kabaca 500 bin aylık 40 bin günlük 1300 TL.Bu rakamı herhangi bir yere tezgah açan, bir seyyar satıcıda yapıyor, koca marketler, dükkan kiraları,personel,demirbaş vs olmadan.
Bence bu SEÇ işi 2-3 seneye patlar, Bizim'in ciro artış sebebi de eksiye döner.
bence de birseyleri yanlış değerlendirdiğim kesin ki kol gibi kactı yıllardır...
Bu sene olumluya dondu dedik, artık yatırımcı ceker dedik,bir ara şahlandı sonra o yatırımcılar bir anda yok oldular sanki...Yani yine yanıldık....Bence sizin dediğiniz gibi çok kotuden kotuye donmesi de olumlu bir tablo olması gerekiyordu.Yani artık şirket iyi sinyaller veriyor yatırımcı cekmesi gerekir gibi geliyordu.Sonucta beklenti satın alınır yaklaşımı vardı bende...Ama malesef bendeki o beklenti gerecekleşmedi.Neyse yapılacak birsey yok benim tarafımdan beklemeye devam edeceğim.Bilgi ve yorum paylasımlarınız için teşekkürler..Herkese bol kazanclar..