Kurdaki yükselişte bize yarıyor nasıl olsa, yoğun ihracat ve yoğun döviz girdisi.
Printable View
Kurdaki yükselişte bize yarıyor nasıl olsa, yoğun ihracat ve yoğun döviz girdisi.
Az kaldı 8 liralık Akçansa nerdeyse gelip geçecek, böyle mal tahta yapıcı olursa ondan çıkıp buraya gelende çok olur.
Demiştim endeksle işi yok, endeks yeşil biz kırmızı, tahta yapıcımız renk körü 😀
Biraz gazını alsınlar yakında 15 üstü hareketler başlar, ondan sonra ver elini Paris 😀
https://i.hizliresim.com/DBdNks.png
13,76 da yüklü bi alıcı var emri 13,74 den iyileştirdi umarım vakti gelmiştir
Afyon a bak defter değerinin kaç katında hâlâ gidiyor.bide bize bak.ytd.
10 yıllık gapı dolduramadı gitti.
Şimdi ben bu minnoşa güveniyorum da (!) küresel piyasalara güvenemiyorum. mesele yani.
Asla Yatırım tavsiyesi değildir. Zarar edebilirsiniz.
Trump ekonomiye destek için 1 trilyon dolarlık altyapı harcaması planlıyormuş. Paranın büyük bir kısmı yollar ve köprüler için kullanılacakmış ytd.
Sanırım Akçansa yarın bizi geçecek, ne diyelim hayırlısı olsun.
Atacım malı veriyor.
https://www.linkpicture.com/q/Screen...droid.main.jpg
Aynen böyle değerli atacım satarak yükselmez kağıt, hoş sen alırkende yükseltmiyosun.
En az 5-6 $ ederi olan kağıdı 1-2 $ larda tutmaya devam ederlerse kimden mal alacaklar acaba merak ediyorum, haaa yine bir mirasyedi daha çıkarda sıfır maliyetli hisselerini satmaya çalışırsa orası başka.
Geçte olsa yavaş yavaş hızlanma bandına giriyor gibi, bu kağıt bize sabretmeyi öğretti, hayırlı bol kazançlar.
Ata almaya devam etmiş ama depoyu henüz fulleyememiş demekki bugün yine yerimizde saydık. 15 leri geçse dikkatleri üzerine çekecek, o zaman belki bir şeyler olabilir.
15 TL yi en başından beri söylüyorum önümüzde bölüm sonu canavarı gibi bekliyor. Tamamen piskolojik bir rakam geçersek kartları yeniden dağıtırız. Günlük haftalık aylık hacimler düşük bu nedenle hiçbir kademede yüksek bir direnç oluşmaz ancak destekleri kuvvetli hayırlı işler bol kazançlar hepinize
https://www.linkpicture.com/q/IMG_20200618_101921.jpg
Alacak adam çizer gider kademelere yazdığınıda siliyor onuda dün gördük
tahta yapıcıda yakında anlayacak sıkma ile bu işin dönmeyeceğini
bir yığın serseri hesap açıldı borsada
örnek vermek yasakta on katına çıkmış kağıdı tavanalarda alan ufak yatırımcı okur yazar
9-dan 14 e on senede gelmiş nuha neler yaparlar bilemiyorum.
benim satacak malım yok bu tayfaya bu anlaşıldı :cool:
Bugün ağırlıklı ortalaması 14,57 kapanış 14,50 aort üstünde kapatmıyor. Hep aba altından sopa gösteriyor. Kardeşim dirençler zayıf destekler güçlü kuvvetli yürüt artık şu hisseyi sal bizi yaww sal.
Tavandan eşleşiyor :)
elinde akçansa olan kişiler nuhu fiyatı geçince bak nuh çıkmamış akçansa satıp nuh alırlar belki.:cool:
14.60 TL ile zirveye yakın fiyatlardayız hacim sadece 780.000 TL. Bu fiyatlarda hacmin düşmesini çok olumlu görüyorum.
Bence zirve 50-60 lar, zirveye çok uzağız aslında, kim derdi geçen sene 2.40 larda dip yapan gubrf larının bir yılda 10 kat artacağını, bu da eşşek değil ya, yapar belki bir güzellik 😀.
Hem benzer özellikleri var, gubrf larınında limanı var, bizimde, ikiside borsanın en eski firmalarından, sadece biri kendini küheylan sanıyor diğeri eşşek 😀
Sabırla koruk helva olur, dut yaprağı atlas.
he çok pişmanım.ağlıyom kaç gündür:wave: selam arkadaşlar.çok yazamıyacağımı söylemiştim bir ara.
ota pohaa(gübre) çok takılmamak lazım sayın teamsah..borsada işler böyle yürür..strateji işi bu..yoksa pişman olmak istedikten sonra ne hisseler aldık sattık..çok daha tecrübeli arkadaşlar var aramızda..sayın kentuf,sayın cüneytt..yazsalar roman olur:):vk::cool: önümüze bakalım..paramıza para katmış mıyız..katmışız..onu sattım bunu aldım o öyle gitti bu böyle geldi..şahsen çok takılmıyorum bunlara..kalın sağlıcakla arkadaşlar..:wave:
Selam reis, mesajlarını özledik, iyi olduğuna sevindim. Aslında benim üzüntüm çok daha fazla, ben 2,70 ortalama yaptığım gubrf larını 3.10 larda satmış bir daha yerine koyamamıştım. Sen hiç olmazsa daha iyi fiyatlara verdin, nerden bilirdik bu kadar roketleyeceğini, neyse dediğin gibi fazla takılmamak lazım, önümüzdeki maçlara bakacağız artık.
selamlar paydaşlar, 2020/1 ceyrek itibarıyla dönemsel olarak yurtdısı cirosu % si düzenli artarak %65 e cıktı ve marjlardaki artışa dikkat edilmeli. dönemsellik olsa da bu sefer ihracattan artıyor. sektörden veya şirketten ihracat detay bilgi paylasımı varsa güzel olur. Alttaki haber var sadece benim buldugum.
Ek 25337
2020 yılı Ocak-Mart döneminde çimento üretiminde, geçen yılın aynı ayına oranla %10,4’lük bir artış yaşanmıştır. Yine 2020 yılı ilk 3 ayında büyük bir artışla üretilen çimentonun yaklaşık %28,2’si ihracata konu olmuştur. 2020 yılı ilk çeyreğinde bir önceki yıla göre iç satışlarda %0,6, çimento ihracatında ise %62,2’lik artış gerçekleşmiştir. Sektör, yaklaşık %30 daralma yaşadığı 2019 yılından sonra 2020 yılına umutlu başlamıştır. Ocak verileri düzelmeye işaret ederken, Şubat ve Mart aylarında iç pazarda tekrardan daralma yaşadık. Dünya’da yaşanan COVID-19 pandemisi sebebiyle önümüzdeki dönemde satışların daha da azalacağı beklenmekte ancak yaz aylarının başlamasıyla satışların tekrardan artacağı tahmin edilmektedir. Bölgesel bazda iç satışlarda en fazla artış Akdeniz ve Doğu Anadolu bölgelerinde yaşanmıştır.
15 ler nihayet 🧿
Türkiye çimento ihracatı artmış, ihracatın büyük bir kısmını Nuhun yaptığını ve kurunda ay sonu en az bu seviyelerde kalacağını düşünürsek 6 aylık bilançonunda en az 3 aylık kadar muhteşem gelme ihtimali yüksek diye düşünüyorum .