oranlar düşmüş öyle denildi.
teb 26 ing de 28 verdi
burgan veya odeaya geçicem 1 yıldır halk ve vakıfta takılıyodum. dönüş zaten önümüzdeki haftaya, ben şimdiden yoklama çektim
Printable View
Hic o kadar baglayip unutmadim parayi... Cunku arada bi aliyorum satiyorum baska bankaya eft falan filan.. yani inanin bilgim yok
Sent from my MI 6 using hisse.net mobile app
Odeabank güvenilir bir banka mi acaba? Bu banka da mevduat olan var mi
Bugun ıcbc dönüşüm vardı 28 oranla tekrar bağladım miktar 240 k vade 40 gün.. marifetlideki hesabım için uzun vade gidicem aralık son hafta..vakıf teb odea 25-26-27 oran verdi.anadolu dün 28.5 bugün 27 üstüne çıkmadı.burganı çok zorladım 28 üstünü alamadım.hscb 29 verdi ama ocak dönüşlü işime gelmedi.yarin tbank ve turkisbankla görüşücem her iki bankayı bilmiyorum güvenilirmidir..inat ettim 29 ve üstü oran almadan bağlamiycam.
2019 da yerel secim haricinde secim olma ihtimali var mıdır dersiniz ekonomik kosullara gore reis yapabilir belli olmaz :) ( bahceli secim istiyorum diyebilir haziran daki erken secim gibi ) bu ara bahceli ile ayrı telden calıyorlar ...bahceli af diyor reis her suçu affetmem diyor bahceli turkiye cumhuriyeti hediye kabul etmez diyor reis hediye ettiler diyor (ucagı ) ...suriyeliler konusunda da fikir ayrılıgı var hukumetten bakanlar yeni suriyelilere bakacak gucumuz var diyor bahceli kesinlikle yeni suriyeli toplum da sorunlara yol acar rahatsızlık verir ekonomi kaldırmaz diyor ...2019 da siyaset ilginc olacak gibi. ..buda piyasaları etkiler haliyle .
geçen hafta 29 -30 lar ağır tonsilit vakası sebebiyle 1 gr lık antibiyotik iğne babında mudilere verilmiş olup, bu hafta 500 mg lık 26 27 oranlı hap şeklinde tedaviye devam ediliyor ..ben şahsen ekimde 27 ye raziyim ..en çok beklenilen de stopaj devam edecek mi..eğer etmez ise ki ben hükümetin yerinde olsam oyle1 yapardım :)) 27-30 kasım aralığında bolca 6 aylık 1 yıllık mevduatlar görülebilir ..tabi oran önemli
gecenlerde burada bas harfi z ile baslayan nickli biri vardı her bankaya guvenilir mi diye soruyordu:oleyo: sen o sun haralde arkadas kimsenin burda su banka guvenilir bu banka guvenilmez deme luksu yok ..acıcan bilancolarını incelicen . (dhart ) rumuzlu kisiye itafen yanlıs anlasılmasın sayın shark :)
''nerde cokluk orda nokluk'' deyiminden yola cıkarak su kadarını soylim faizlerin icine ettiniz :) doldurdunuz forumu tabi :) abuk sabuk yazan doldu forum ozellikle mb faiz artırımından sonra ...o gun 390 kisi takip rekoru kırdı forum....biz surda yıllardır hepi topu 30*40 kadim mevduatcı kendi halimizde gecinip gidiyorduk :) iyi aksamlar .
Icbc hoşgeldin üzerinde nasıl aldınız temdite
26.75 üzerine çıkmadılar
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi güzel diyorsunuz da CDS düşer, kredi faizleri düşer vs. eyvallah, sadece mevduat faizinde bir sıkışma var. Geçen hafta ile bu hafta oranlar 180 derece döndü. Bu bankaların hepsinin kredi notları yatırım yapılamaz durumunda. Yok siz her zaman 50 TL'lik vadeli yapıyorsanız o ayrı, bari milleti yönlendirmeyin.
-Oranlarin 180 derece falan döndüğü yok her bankada olan 28 -29 ları iki üç banka yine veriyor ..mb nin 625 artırım gazıyla vakıfbank ve halkbankin yaktigi meşale ile bir furya oldu ..24 ile fonlanirken 26 kötünün iyisidir .2 yıldır fonlama + 1.50 2 gitmekteydi oranlar ..kimseyi yönlendirdigim falan yok .27 'ye raziyim dedim ..lakin pazarlığımi yaparım .o ma gore bağlarım 30 vermezlerse de silah zoruyla alacak değiliz .
r.lucas
Enflasyondan haberiniz yok sanırım. Faiz artışı devam edecek önümüzdeki 6 ay. Sonra uzun bir süre sabit kalacak.
32 günlükten vazgecmeyin.
2013-2018 arası faizi baskıladılar. (Borc alma dönemi). 2018 - 2021 arası yüksek faiz dönemi. (Borç ödeme dönemi)
cds düştü doğru fakat bugün 365 den 385 fırladı bi anda..
dikkat etmek lazım..
ytd.
syg,
Aynen oyleydik :) Azlık iyidir hisse senetleri de böyledir ne zaman küçük yatırımcılar yüklenir hop dusuruverir ...bankalar para talep ettiğinde oranlar yükselir ama vatandaş talep Edip para yatirmaya akın ettiğinde oranlar duser...bazi basinin da yaptığı haberler ile herkes mevduatci oldu ..bankalara usustu..6-7 lerden bile oran bağlarken bilanço haftası 0.50_0.75 artış olurdu..ama şimdi bakıyoruz 2_3 puan düşüşler var geçen haftaya gore...bilanço kapama sonrası düşüş zaten olur o normaldir ...ama bilanço kapama öncesi düşmesi herkesin bankalara mevduat yatırmak için yaristigindan oldu .
100k Gecelik
Burgan 23
HSBC 23
Odea 24.5 (Net 23.52)
TEB 24 (Net 23.16)
32 güne 28-30 verilirken geceliklerin hala bu kadar sürünmesi sıkıcı.
A1 Capital gecelik %26.62
Beyler bugün vakıfbank şubeme tekrar gittim sordum geçen hafta 1m için %30 bile verdik sizin miktara 500k %29.15 verirdik ama bu hafta başı faizlerimiz düştü dedi özel bankacalık %25.50 verdi dün aradım adana bankalar caddesi şube %26 zonguldak merkez vakıf %26 istanbul beylikdüzü vakıf şube %26 benim arayıp aldım oranlar 3 günle %3.15 kaybettik iyimi :)
başlıkta hafıza da gidik1 yazilanlar çabuk unutuluyor ..gundwane yazdi.. chucky yazdı ..500 bine yaklaşık 11 000 tl faiz veriliyor şu an ..500 bin belki çok ufak para gözükebilir ama toplamaya kalksan ayda 5 bin kenara atacağım desen 70 ay sürer .ki eve aylık 15 bin tl bile girse 5 bin atılması oldukça zordur ..çünkü insanoğlu geliri arttıkça acayip bir olgu dur daha iyisini yemeye kullanmaya başlıyor ..milyonda 1 dır ki 5 000 kazanırken bim den powersence macun alırken 15 000 alınca sensodin almasın ..yani enflasyon enflasyonda alınan 11.000 faizin enflasyona yenilmesi kolay olmaz ...tuvalet kağıdı ile muz ile bitiremezsin ..hep anlatirim bir yakınımın 350. bin parasi vardı 6 yıl önce ..faizinin tamamini alır..yine 350 bini var bi şekilde öyle geçinir.e söyleyin bana 350 bin az para midir günümüz şartlarında ..he ev almaz audi almaz belki o para ama yinede iş görür...
Maalesef gecelikler boyle ama adamlarda hakli. Sonucta bir gece sonra parani cekip gidebilirsin
Ben gecelik takilmayi seviyorum. Arada doviz islemleri harcamalar yapiyorum. Bana en uygunu bu.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.