İnvesting de satılıyor falan diyorlar aslı var mı acaba kap da da bir şey yok kardeşim. bu nasıl şirketmiş elimizde iki üç lot kağıt var satıp gideceğim yani.. deli cinler böyle di..
Printable View
İnvesting de satılıyor falan diyorlar aslı var mı acaba kap da da bir şey yok kardeşim. bu nasıl şirketmiş elimizde iki üç lot kağıt var satıp gideceğim yani.. deli cinler böyle di..
Akif kardeş selam, satış haberleri yayılmaya başladıysa devamı gelir bu işin... Satışı yapılacak firma INCOMING AVRUPA turizm, dünya çapında firma, satış doğru olursa zaten uçar gider, ben sana söyleyim 10 TL bile olur....
www.europeıncomıng.com
satış düşünülen firma bu, turizm de avrupa devi.....
Bugün 2,50 ve üstü bekliyorum inşallah, asla YTD.
paşa kardeş dün investin sayfasını korsanlar basmış adamlar nasıl bir baskın yapmışlar kırk çeşit adam millete gaz vermek için yok satılmış yok şöyle yok böyle milleti trene bindirmeye çalışıyorlardı. hepisinin de geri bildirimine baktım eylülün 6 sında üyelik almışlar yani hepsi korsan senin bir iki paylaşımın vardı ama senin ki abartılı değildi. hayırlısı bakalım birşeyler olacak da ne olacak ya herro ya merro. bekleyek bakalım..
yav arkadaş şimdiye diğer kağıtlardan birinde olsam nerelerde olurdum. bir türlü satıp çıkamıyorum basiretim mi bağlandı ne satsan şuan ne alacağın tüm küçük kağıtlar primlendi. geriye bir şey kalmadı.
paşa investte de seni takip ediyorum. ben oraya yazamıyorum. hesabımı bir kapattım bir daha açamıyorum. mail atın falan dediler işler karıştı ama beğenileri yapıyorum. takiptesin yani...
Ne oluyor arkadaşlar endeksten değil sanırım sallanıyoruz galiba çürük elmaları düşürmek mi istiyorlar inşallah öyledir. Bu bigborsa deneni allah bildiği gibi yapsın bizim başımıza bela etti bu kağıdı satamıyoruz da ne olacak bilmem..
Endekstenmiş ya la vay arkadaş bekleye bekleye kök saldık ağaç olduk şimdi de nasıl satacaksan sat bakalım 2 lerden..
paşa invest de ne diyordun Avrupalı bir firma ile ortaklık dedikodusu mu var diyordun..
selam Akif Bey , dedikodu da olabilir, bende bir yerlerde okudum, umarım doğru çıkar, önemli olan KAP bildirimi, firma ile ilgili KAP ta yayınlanan haberlere odaklanmak lazım... Böyle bir haber olması durumunda tabi acaip bir beklenti oluşur, yatırım tavsiyesi değildir....Fakat 2020 de oteller acaip pahalı, erken reservasyonda adam bir gecesini 700-800 TL den oda satıyor, yuhhh dedimmm….
yani bende aynen kap haberlerini takip ediyorum ama bunların hiç haberleri çıkmıyor abi sadece ya devre kesici haberi yada taban haberleri başka bir şey yok hayırlısı ben bıktım beklemekten.
Burayı takip et kapanış çok şey anlatıyor verseniz 100 000 lot alcakti 2 tlden https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c544ed8fcf.jpg
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sende uzun süredir takip ediyorsun sanırım Zafer karaca tveter den bende takip ediyorum seni ulaş ile ilgili tverter fazla bir şey yok sadece belensay ve bigborsa denen ne idüğü belirsiz kişilerin yorumları var onlarda paslaşarak bizim üzerimizden hisseyi hareketlendiriyor yoksa patronların umurunda değil sanırım.
Bilanço açıklandıktan sonra çakılan çok hisse gördük. Şahsi görüşümdür.
sonuç itibari ile 2,26 ların üzerinde tutunması lazım yoksa buralar endekse göre normal yerler. endeks düştü mü elimize verirler resmen. ytd
bugün inşallah birşeyler olacak gibi bunu hissediyorum ama demeye korkuyorum. tavan bile olabilir doldura doldura gidiyor adamlar inatlaşmış abi. hayırlısı bakalım ben kapatıyorum bilgisayarı size kolay gelsin bol kazançlar...
alışlar kuvvetli zafzanka paşa nerdesiniz aslanım sattınız mı bekliyormusunuz bir haber verin da. bigborsa satmış alçak bir numara çeviriyor ama hadi bakalım bigborsa öyle kolay kolay satmaz. satmışsa mutlaka geri de almış olabilir. çünkü bir ulaş bir Euro diyordu. şuan alışlar kuvvetli ve 2,36-37 yi dolduruyor inşallah iyi olacak..
Dostum hepsini verdim bugün kar cebe yakışır tüm portföyü satıp brksn aldım 2.76 dan hissetmek gerekiyor doğru zamanda doğru trende olmalıyım benim çok param battı ulas da burada telafi edemem duygusal olmamak lazım borsa da
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben bekliyorum abi inşallah bir sürpriz olur da çocuklara bir şeyler almam lazım 4 liraya gelirse satacağım 4 altında vermeyeceğim. bakalım ne olur. hayırlısı ya herro ya merro diyenin hesabı sana hayırlı olsun zafzanka seni tveter dan da takip ediyorum ozdemir67 olarak kolay gelsin dostum..
Akif Bey Merhaba,
sakince beklemek lazım, hisseye para girişi oldu, ya yılsonu süper bilanço açıklanacak, ya da bedelsiz verecek
büyük resmi kaçırmamak lazım, sonuçta turizm hissesi, diğer turizm kağıtları üçe beşe katladı, bu garip de nasiplenecek eninde sonunda, çok sürpriz artışlarda karını realize edebilirsin,çanak hedefi 5 TL, bir tavan çekse hayat bambaşka olur, elbet bir gün çekecek o tavanı, saygılar
eyvallah kardeşim. inşallah ümitle bekliyoruz bakalım..
yav arkadaş investin form sayfasını dolduranların birazı da buraya gelse ya kimsenin sesi çıkmıyor.
daha gideri var gibi, risk almak istemeyen 2,50-2,60 arası bir miktar pörtföy boşaltabilir...