AFYON ve RHEAG bakabilir misiniz , bir de zamanınız varsa VAKKO?Teşekkür ederim.
Printable View
AFYON ve RHEAG bakabilir misiniz , bir de zamanınız varsa VAKKO?Teşekkür ederim.
Sevgili hocam bugün ne oldu farkettiniz mi????
Herkese hayırlı akşamlar, Eski-Prof hocam #przma, #asuzu analiz edebilir misiniz?yurtdışında Wv MAN kamyon fabrikalarını kapatıp Tr de fabrika kuracakmış, bu konuda sizce hangi hisselerin önü açılır? Doas, toaso, tmsn, karsn, parsn bu gibi hisselere etkisi olur mu? Ytd.
Müsait olunca bakacağım arkadaşlar...
Hocam Lütfen OSTİM...
Eski-Prof hocam #ieyho 1,11 de sağlam destek yaptı, #crdfa ise 5,17 sağlam destek yaptı. Her ikisi içinde önü açık diyorum. Bakalım görelim, nasip. Ama yine YTD.
Sevgili Prof hocam iyisinizdir umarım...
RHEAG ; 2.73 kapanış...
DİRENÇ ; 2.79 - 2.88...
DESTEK ; 2.66 - 2.50...
Yukarıda ; 3.00 de kanal direnci var ve önemli ilk etapta... geçerse kanal yukarı yönlü değişir hedef direnci ; 3.25 olur... Burdan sonra da artık hareket hızlanabilir...
Geçerse bakarız devamına...
Y.T.D.
VAKKO ; 6.15 kapanış...
DİRENÇ ; 6.19 - 6.56 - 6.83 - 7.03...
DESTEK ; 5.97...
Yukarıda ; 7.03 kanal direnci önemli... Sağlam geçer desteklerse tutulmaya devam edilebilir hedef direnci ; 8.08 olur ve hareketlenebilir...
Aşağıda ; 5.97 kanal desteği kırılırsa bir alt kanala düşer...
Y.T.D.
ASUZU ; 16.24 den işlem görüyor...
DİRENÇ ; 16.71 - 17.20...
DESTEK ; 16.05 - 15.14 - 14.62...
Yukarıda ; 17.20 oldukça önemli bir direnç Sağlam geçer desteklerse biraz daha hareketlenebilir hedef direnci ; 19.78 olur ve yapabilir ilk etapta... Yapar veya geçerse devamını yazarız...
Y.T.D.
Evet size katılıyorum zaten bunu 5.00 civarında bekliyorum çok yaklaştı bugünkü tavanı 4.87 birşey kalmadı...5.00 kanal direnci hem teknik olarak hemde psikolojik olarak önemli direnç...aşırı sıkışma var artık... Dikkatli olmakla beraber bundan sonra ; 5.00
Seviyesi takip edilmeli yeni pozisyonlar için...
Y.T.D.
18.39 dan işlem görüyor...
18.00 seviyesinde önemli desteği var...
Kırmadığı sürece sıkıntı yok...Ama bulunduğu kanal bşraz sıkıntılı 18.86 ve 19.50 dirençleri biraz dirençli...
Özellikle ; 19.50 geçilirse hareket hızlanabilir... Daha önce yazmıştım seviyeler geçerli...
21.75 sonra takibimde...
Hissede çok fazla ky olduğundan tahta sahipleri baskı yapıyor...
Beklemedeyiz gerçi ben biraz hareketliyim bu konuda dirençlerden satıp desteklere yaklaşınca yerine koyuyorum umarım birgün gelirde kaptırmam...
Y.T.D.
Allah razı olsun hocam