Süzme tam süzme spek artmayacağım deseydi bari başka kağıtlarda şansımızı denerdik.50 gündür 1.40-1.48 arasında top çeviriyor
Printable View
Ek 22882
1,46 önemli insallah üstünde kalır
Son bir ayda citibank 400 bin ve şeker yatırım 330 bin lot almış. Marttan bu yana yatıyor. Şeker bu kağıdı ziplatiyor. İyi toplandı ve sıkıştı kağıt. 3 vakte kadar sert hareket gelecektir...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son 3 ayda citibank 530 bin lot almış. Operasyon hazırlığı bitmek üzere... 3 aydır ben de topluyorum. 1.38 - 1.46 arası aldım...
Şeker aldığının çoğunu sattı. Yabancı almaya devam ediyor. 710 lota ulaştı son üç ayda. 1.46 idi bu yorumu yazdığımda. Bugün 1.56. İyi topladılar. Artık patlama li...
200 günlük üstünde böyle havada kapanış yapti.citinin alımları artiyor.artik yurumeli
Lenovo A1000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şeker bugün 530 bin lot alip kağıdı yukarı taşıdı. Zaten şeker kağıdı getirip götürüyor... Devam gelmeli.
Sekerse bu bk olmaz
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Bu kağıdın patronu Galip ve sekerdi eskiden. 498 bin lotla tamamlamış günü. Şeker bu kağıdı götürür. Vkfyt i 1.30 lardan 2 günde 1.96 yaptı. Tavan kapattı kağıt. Yarın hızlı gider...
Öğleden sonra şeker sahneye çıkar ve kağıdı yukarı taşır. Tavan olma ihtimali bile var. Takipteyiz. Daha önce de yazdığım gibi 1.38 ve 1.46 arasında aldığım lotlarla beklemeye devam...
Piyasanın çok kötü oluşu her şeyi bozdu. Şeker satmadikca yükselme ihtimali güçlü devam ediyor.
eşek adam olur bu hisse olmaz.vakit kaybından başka bir şey yok
Dün kesinleşmiş takasta şeker sadece 76 bin almış. 498 bin lot almıştı salı çünkü pastada. Aldıklarını başka kurumlara virmanlamis. Tam ******ça bir hareket. Bu arada yabancı iki günde 170 bin satmış. Tabi gerçek yabanciysa...
6 aylık bilançoda yapılan açıklama HALKBANK A.Ş. kredi yapılandırma yapıldı diyor.
1.79 a sattık. Bu kağıdın cigerini bilirim. Çok indirip kaldırdı dökmek için ama beceremedi...
Evet çok ters hareket etti. Ama ben inat ettim. Sabah 1.52 den falan alayım biraz daha dedim ama alamadım. Borsa böyle bir şey ışte. Ben de sizinkine benzer çok işlem yaptım...
Yarın da aynı hareket vakfn'de olacak sanki... Takipteyim. Elimde yok, yarın almayı planlıyorum...
Oyayo 6 aylık kâr 2.9; piyasa değeri yaklaşık 44 milyon iken ; EUYO 5.4 MİLYON kâr YAZMIŞ PİYASA DEĞERİ 15.6)
Bu kagidin hikayesi ne 1.35 ten 2.35 olmus kisa zamanda
Hikaye falan yok. Tamamen spekülatif bir hareket...
Tüm kazançölar ve kayıplar spekülatif dönemde oluyor..yönetebilene
Söylenenler=yüklü kira sertifikası satışı..nerdeyse sermayesi kadar..
Hisse gerialımı..
Teknik olarak direnç vs dinlemeden up up yapması..3 tavan biçok kişiyi mest etti..ya da zararını çıkarttı..
Keyifler gıcır şimdilik.
ömrü 2.69 a kadarmış galiba. 2.09 dan kapattı. düşüşe oynadı bu gün. artık oyun bitmiş olmalı..YTD.
bu tur hısseleerde yorum yapmak da zor ,dıgmi alsan bi turlu satsan bi turlu adrenalin bol ,bizim speklerın de limiti belli kapasitesi de
bı o kadar yorumcularında isleri zor .
Bu sitede bence Türkiye bist borsası ile bilgi olarak paralel giden yorumcular var. Bence görebilen için bistin geleceğini gösteriyor Hisse net. ve bence zaman gelecek böyle uzun uzun yorum yapan kimse kalmayacak. çünkü borsa bist yani artık abd borsaları gibi olacak. yani öyle soluksuz ve spekülatif biçimde hareket eden kağıtlar kalmayacak. amiyane görünüm ile tokatçı ve tokatlananlar kalmayacak yani. ve ben "Son tokatlanan" isimli kitabımı yazıcam :) kimse almaz herhalde 20 yılı sırf zarar ve yenilgi ile geçmiş bir k.y. nın saçmalıkları ..
Ama gerçekten inanıyorum tuclk, isfin gibi kağıtlardaki bir çorba parası için kırk takla atan spekleri gördükçe k.y. nın bist ten midesi bulanacak nefret edecek. parayı bu kerkenezlere yedireceğime hayrına tuvaslet yaptırırım çok daha iyi olur diyecek..
Bu kağıdın yolu uzun gibi görünüyor. 1,80 altına sarkacağını sanmıyorum. Grafikte kanal belli.
Özellikle brüt bitimi öncesi pozisyon alınabilir. Bu hafta 2,10 lara kadar çıkıp yine 2 altına getirebilirler.
YTD
Ani kalkışlara hazır olun..yakında kıpırdar..herkes brüt bitimini beklerken..
Teknik çok sıkışmış durumda ama icraat yok
Bilanço ne zaman gelir
10 gun ıcınde
Bilanço geçen yıla paralel geldi
Ykgyo karşı açılmış dava red olmuş bu nasıl yansır yarına
Başı boş şekilde kendi halinde dolaşıyor
Cuma alnus yatirim 240 k lot almıştı 1.90 maliyet ile bugün 1.93 den satmış yatırım finansa mali
İsmine yazık bari yapı kredi gibi güzide markanın hakkını veremiyorsan ünvanı değiştir
Üçgen formasyonu var fazla zamanı kalmamış...
Bize daha fazla üçgen formasyonu girmesinde
Koç grubu unutmuşsun bu şirketi galiba