dalga geçiyorsun herhalde
Printable View
Yani ben bekleyecek nasıl karel iki kat açıkladı uçtu bu prim yapmadı 19 düşen kurildinmi insallah devam eder
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarında 3.13 üzeri kapatta şu direnci kır teknik olarak al versin gerçi bu tahtanın beklediği haber düşse teknik falan hikaye olacak ceo hanımefendiden açıklama bekliyoruz ortaklık veya satış görüşmelelri ne alemde bayağıdır demeç ve yorum göremedik
Ytd
Kim alıyor acep? Umarım 3.2 üzeri kapatırız.
Bugün gedik ve ykb den oynayan küçük paralı spek uşakları bişeyler yapmaya çalıştılar eline ayağına bulaştırdılar gedik kapanışa yakın aldıklarını vermeye çalıştı ama yapamadı.Bunlar oynaya dursun citi ve merly hergün alıyor adamlar salakmı beklentileri farklı günlük alsat peşinde değilller yinede 3.13 üzeri kapanış süper hedef yukarılarda biryer :)
ytd
Gedik dün aldıklarını veriyor beceremedi eline yüzüne bulaştırdı
ytd
CEO hanımefendi sizden açıklama bekliyoruz varmı ortaklık satış falan yabancı hala topluyor ne kokusu aldı bunlarki topluyorlar 😂😂
Ytd
Geçen seneki hareketi yapsın yeter 5.17 aynı şekilde toplanmıştı aracı kurum lot sayıları dahi aynı😂😂
Ytd
Gedikteki ****** 2 gündür sıçtı tahtanın içine
ytd
3.26 takıldı, kim set çekti
Gedik ve ykb deki arkadaş kulaklarınız çınlıyormu
Ytd
Yine mi aynı hareketler , 3.50 asagı salınim olacak mı görelim
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Citi çaktırmadan toplamaya devam 2.750 milyon olmuş ne haber aldınız citi bey :) Deutche de alttan yukarılara tırmanmaya devam
ytd
Burada da 3.50 aşağısı sıkıntı. Ytd
............................................
Boyner , boynere müşteri bulup satabiliyorken, vakko'nun şimdiye kadar bulamaması ilginç, türkiyenin giyimde 1 numara markası, boyner gibi uyduruk da değil, bekleyeceğiz, ya voleyi vuracağız yada yanlış zamanda yanlış yerde zaman kaybetmiş olacağız.
Hissenin temel verileri için gelmiş değilim, satılabilir beklentisiyle buradayım. CITY NİN ALIMLARI DİKKATİMİ ÇEKTİ.
Citi gercek yabanci degil.feyk..surekli yabanci girisi gibi yapiyorlar.yuzde 3 den yuzde 10 lara ufak ufak hergun alim gisteriyorlar.uc bes ayda bir oran yuzde 10 oluyor sonra yuzde 3 dusuyor.spek algi yapiyor.zaten yabanciya satis yok dedi ceo.sadece ortak ariyorlardi.
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kitapci34 yuklumu girdinde aninda bugun caktilar 3.35 den 3.17 kadar
Ahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...27b7859c20.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1834df1f79.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...cf468a6915.jpg
SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İSTİKLAL MARŞI
Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak;
Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak.
O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak;
O benimdir, o benim milletimindir ancak.
Çatma, kurban olayım, çehreni ey nazlı hilal!
Kahraman ırkıma bir gül! Ne bu şiddet, bu celal?
Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helal…
Hakkıdır, hakk’a tapan, milletimin istiklal!
Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar,
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var.
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imanı boğar,
‘Medeniyet!’ dediğin tek dişi kalmış canavar?
Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın.
Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın.
Doğacaktır sana va’dettigi günler hakk’ın…
Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.
Bastığın yerleri ‘toprak!’ diyerek geçme, tanı:
Düşün altında binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, c*****, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
Ruhumun senden, ilahi, şudur ancak emeli:
Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli.
Bu ezanlar-ki şahadetleri dinin temeli,
Ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli.
O zaman vecd ile bin secde eder -varsa- taşım,
Her cerihamdan, ilahi, boşanıp kanlı yaşım,
Fışkırır ruh-i mücerred gibi yerden na’şım;
O zaman yükselerek arsa değer belki başım.
Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilal!
Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helal.
Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlal:
Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet;
Hakkıdır, hakk’a tapan, milletimin istiklal!
Mehmet Akif Ersoy
Ahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...842dd7c247.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...76f13a1a31.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4a0c901989.jpg
SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Açıkçası yoruldum piyasadan, hiç değilse kallavi bir beklentisi olan hisse alıp kenara çekileyim dedim, satış ya da ortak arama her ne ise bu beklenti var. Boyneri 2005/6'da bir süre taşıdım zararına satıp gittim sonrasında olanlar ortada, 2.4 ler de sattığım hisse 90 ları gördü. Edermi o fiyat? yanından bile geçmem artık.
Geçen seferki 5 li tepesini görecek bu bilançolar peşpeşe doğru şekilde göndermeleri ortaklık işinin olacağı kanısını uyandırdı bende yoksa yıllardır hep zarar açıklardı zarar eden şirkete kim yatırım yapar adamlar akıllı ce hanımefendi iyi bir yönetici şirketi iyi toparladı satış ve ortaklık işinde kendisine tam yetki verildi
Ytd
Türkiye de giyimde 1 numara oluşu popüler , bilinir oluşu satabilme, yada ortak bulabilmek için yeterli sebeptir bence, firmayı her kim alırsa, firmaya ortak olursa, yeni sermaye koyar borçlarını azaltır, karlı hale getirir. CITY oldukça hızlı topluyor var bunda bir iş diye aldık, bakalım nasıl sonlanacak maceramız.
Tahta günlerdir ykb ve gedik tarafından sanki buralardan yukarı gitmesini engelliyorlar yabancı mal toplaması için dizginliyorlar ben öyle görüyorum bekleyip göreceğiz
Ytd
Vak vak vahh.. Nolmuş bu vakko'ya.)
https://i.hizliresim.com/Bag5Rp.jpg
Yabancı payı en çok artanlarda, NEREDEYSE TAMAMI YENİ ALIM.
Yabanci alisi gercek degil.patronun yada spegin.surekli ayni oyunu oynuyirlar.hisse en az 6 aydir 2.90 ile 3.20 arasinda dalagalandi.gercekte bu marjda bu sig tahtada bu fiyattan 3 milyon lot toplama imkani yok.gercek olsan fiyati 2 ye katlardi coktan.bazi ufak hisselerde algiyla boyle trade yapiyorlar hep.
Fakat blancolarda duzelme var.
Bloombergte adamın biri ağzından kaçırdı apar topar reklama girdiler, borsada %60 görünen yabancının en az yarısı zaten bıyıklı, patronların yurtdışına çıkardığı parayla gir çık yaptığı dedi. sunucunun yüzü değişti vaveyla yapıp reklama girdi... durum bu bizim borsada.
Yukrıdaki yazı bir forum yorumcusunundur, o dediğinizi bilmeyen mi var? ÖNEMLİ
OLAN ALINIYOR OLMASI VE NEDEN ALINDIĞIDIR.
Haklisin onemli olan aliniyor olmasi.fakat gercek degil bu alislar.cepten diger cepe..kurumlar arasi ayni mali dolastiriyorlar.zaten bu tahta toplu.malin yarisi isbank patronda.geride 6 milyon daginik mal var.bir adam bu daginik malin 3 milyonunu toplamaya kalksa boyle kisa zamanda fiyat 3 katlardi.yani feyk gorunenler.