Adet yazsanız da olur.kac lot alış girilmiş.talep varmi
Lenovo A7000-a cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Adet yazsanız da olur.kac lot alış girilmiş.talep varmi
Halkbanktan biri serbest satış yazdı sanırım. Sadece 3000 lotla devre kesici girdi. Son 20 dakikada. Alış kadenmesindede 5.000 lot alış girseydim yaklaşık 15 kademe yukarı giderdi. Yani kademeler bomboştu.
http://i.hizliresim.com/0zlmbV.png
sv.Lunar maliyet 1.28 gözüküyor ama AL-SAT ile gerçek maliyet güncelde 90 krş oldu.
Batı yakasında durumlar nasıl? :shh:
YTD
hisse sahipsiz cok kotu caktilar
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün itibariyle çok mutluyum....borsadaki tüm paramı zararına çektim...yaklaşık toplamda 40 bin civarı zarar .. mrgyo ve bu....artik içim rahat ve huzurlu..degmezmis...piyasalar kötü..dunya kötü....hep daha aşağıya....sizde ayrılın varsın para onların olsun...ama emin olun onlarda hayrını görmezler...uc kağıt almış başını gidiyor....cok şükür cokk mutluyum..biraz buruk ama değdi..sigara gibi bir şey...sonrasinda daha da mutlu olacam kesin ...ailesine insan daha sakin ve anlayışlı yaklaşıyor... daha cokkk zaman ayırıyor ..10 yillik macera zararla kapandi...darisi bu bataklikta olan herkese..Aminnn..y.t.d.
Kafaya patates sardırcak amk. Senedi.. Ytd.
millete zararina sattiriyorlar ag.
yanlız hic tepki vermiyor xok ilginç
Spegi kalitesiz hissenin yoksa sahipsiz değil.70 bedelsiz 10 Kr temettü ama hisse tirt.zamani gelince Arap beygiri gibi giderde zamanını bilsek.zaman harcamaya değmeyecek bir hisse.bir satarsam bir daha almam .y.t.d
yolun sonu burası şimdi yukarı harekete başlıcak ama nerede duracak satım yeri neresi önemli olan burası işte. kagıt çıkarken çoşkuyu veren verene sonra hepsi ortadan kayboluyor.alım yerini satım yerini bilen kazanır. hisse satarken degil alırken kazandırır. yolun sonu olunca spek yülü alım yaptı.hisse sahipsiz degil. aksine sahipli. ölü kedi numarası yapıyor. mal topluyor anlayan anlar ne demek istedigimi.herkeze bol kazançlar
230 maliyetli ky varmıdır hissede bilmiyorum ama spegin aç gözlü olduğundan eminim.bu kadarda vereceğini hiç tahmin edemedik.250 dip rakamdır diye düşünüyordum dibin dibini gösterdi şeref yoksunu.y.t.d
izmirin gözde firmasına bakın yatırımcısını nasıl duduklrım derdınde borsaya ne için gırdınız be bedelsız verdın 293 bolundun bugun 235 hıssen 4 gunde borsadan %30 asagıdasın ALLAH belanızı versın hepınızın
Piyasa defter değeri 3.15 olan özderici gmyo bile yüzde 16 artıda. Afferin sana izmirin güzide gmyo su... Ytd.
Lucien Arkas amcam kap a açıklama göndermiş. Seyahatte olduğum ve konudan geç haberdar olduğum için demiş.. Bizde senin yolunu gözlüyorduk Lucien amcam. Sen Lucien Arkassın ve küçük yatırımcının Arkasına geçmezsin. Tatil bitti artık hisseye sahip çık lütfen... bir kutlama yaptır bize Lucien amcam benim.
hissemiz bugün tavan yapacak inşallah. umarım yanıltmaz.
sadece bu şekilde düşünüyorum. her hangi bir haber veya beklenti yok.
ytd değildir
2.36 ya 20000 lot satış koydu biri. Kaldırırsa gidebilir. Ytd...
Bir tavan gelir mi acaba?
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birileri tarafından be borsadaki banka hisselerinin düşüşün den tavan kapatamadık. İnşallah yarın işini tamam lar tavan kapatır dostumuz
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
geçen gün anlatmaya çalıştıgım şey buydu önemli olan satım yerinde satmak.sen satamadıysan kağıt çıksa ne olur çıkmasa ne olur malı boşalttılar ama kime ne amaçla yakında görücez bol kazançlar
Kap a haber yollamış.
Patrona acil 44.000 lira lazımmış satmış.... Ha ha ha... 😉 ytd
Elinde yüklü miktarda taşıyan birileri var galiba. Onları dökmüş olabilir mi?
Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından 18.07.2018 tarihinde şirketimize 3 adet Vergi İnceleme Raporu ile 2014 yılı için KDV Stopaj vergi aslı ve aynı tutarda vergi ziyaı olarak 3.348,32 TL, 2014 yılı için Kurumlar Vergisi stopaj vergi aslı ve aynı tutarda vergi ziyaı olarak 18.601,80 TL ve 2015 yılı için de Gelir Vergisi stopaj vergi aslı ve aynı tutarda vergi ziyaı olarak 6.629,98 TL olmak üzere toplam 28.580,10 TL vergi ve ceza tarhiyatı tebliğ edilmiştir. Aynı tebligatta, uzlaşma için şirketimiz 16.08.2018 saat 14:00'da uzlaşma komisyonuna davet edilmiştir.
Konu, şirketimiz Yeminli Mali Müşaviri ve yönetim tarafından değerlendirilecek olup, 7143 sayılı kanun kapsamında yer alan haklarımızın kullanılıp kullanılmayacağı ve tarhiyatta uzlaşmaya iştirak edilip edilmeyeceği kararlaştırılacaktır.
Kamuoyuna arz ederiz.
Yukarıda siyahla belirttiğin yeri eğer anlam olarak kavrayamadınsa senin bu işleri bırakma zamanın gelmiş demektir.
senin gibi hissenin ALLAH belasını versın bu gıbı hısselerı borsaya sokmayacaksınborsa cıkarken dusen duserken inen bir hisse şirket sahıplerıde sahıp cıkmıyo
şimdi endeks direnci 94 binler endeksle birlikte yeni diplere dogru yelken açıcaz 190 ila2.17 yeni diplerimiz ordan gene yüzde 25 lik yaklaşık hızlı tepki gelir burası artık diptir yatay seviyede 2- 3 ay devam eder üfürükten bi haber hedef 3 ila 4 arası bol kazançlar. alım ve satım seviyesini bilenler kazanır. ama sabırlı olan uzun vadecilerde kazanır onlar hiç kaybetmez Y.T.D.
2.50 ye kadar 3 kademede yaklasık 50000 lot alış var. Ytd.
Buraya resim nasıl yüklüyoruz bilen varmı.
Bugün bişeyler olacak gibi bir his var içimde... Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Cektiginiz fotografi ekranin sol alt kosesindeki ok'a basarak yukleyebilirsiniz...fotonun boyutuna dikkat edin...
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hiise mizden bugün de bi %10 üstü yükseliş bekliyoruz.
hayırlısı bakalım. hadi msgyo sevindir bizi.
mübarek CUMA günün de
Sn.miper bulamadım dediğiniz oku. Derinlik paylaşacaktım...
Yahu bu kadarda yatırımcı üzülmezki. Ne biçim bir adam çıktın sen lucien amcam. Tatilde bitti. Hadi ama üzme bizi bukadar. Lanet olsun dedirttin bana bile... Ytd...
2.53 e 35000 lot satış koydu biri. Kaldırırsa 2.53 ü gider. Ytd
Şimdi bedelsiz kararını yönetim kurulu aldı ya sermaye tavanın yükseltilmesi için SPK ya başvuru yapılması gerekli.onumuzdeki hafta herşeye gebe .zaten buralar dip diyebiliriz.ama samimi olarak söyleyeyim hisseden soğudum maliyetime gelsin durmayacagim.o kadar bedelsize temettü haberine bu hisse buralarda duruyorsa ya gerçekten sağlam yükselecek yada bir halt olmayacak.herkese iyi tatiller.y.t.d.
KAP: [MSGYO ] KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Pay Alım Satım Bildirimi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/696923
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...64b83bb6042f85
Aklıma takılan şey; bu adamlar kapa 5000 lot sattım falan diye haber gönderiyor. Hani 100.000 lot falan gönderse anlarım. Sormak lazım 5000 lotu satsan ne olur, alsan ne olur. Ne yapmaya çalışıyotlar anlayamıyorum. İhtiyaçları yok. İsterseler 10 gün tavan tavan yaptıracak nakitleri vardır. Dünyanın sayılı zengin baronlarından biri bu lucien arkas ve arkas holding. Beyin jimlastiği yaptım sadece... Ytd