kıvırmaca olmasın lütfen,cezamız neyse veririz,bir kaç ğünde takılırız icab ederse,,kalıcak yer,yiyecek aş vericek ahbablar vardır evelallah,maksat yola tek çıkmaylım,hem yol bitmez,hemde zul olur,,
Printable View
kıvırmaca olmasın lütfen,cezamız neyse veririz,bir kaç ğünde takılırız icab ederse,,kalıcak yer,yiyecek aş vericek ahbablar vardır evelallah,maksat yola tek çıkmaylım,hem yol bitmez,hemde zul olur,,
Satma hakkı ne zaman bitiyor
Ortaklıktan cıkarma ile ilgili madde yok. Kurtuluşun dediği gibi ne oyunlar hazırlamışlardır şimdi...mahkeme ne olacak bakalım
Bugün şirketin sayfasına baktım. Bilanço ilanı yok. Açılan mahkeme yok, ben mi göremedim , yoksa kaldırmışlar mı? Daha önce görmüştüm sanki. Bilanço yerine uyduruk birşey var. SPK ya göre 21 , yasal kayıtlara göre 31 zarar yazıyor. Yedek akçeler boş , bu bilanço değil sanki taslak çalışma gibi olmuş
***Yatırım tavsiyesi değildir . ** zaten olamazda , yatırım yapmak isteyen hisseyi nereden bulup alacak
Merhaba
Genel Kurul bende katılmak isterim bir faydası olacaksa Ankara dan
Burada yazdıklarımızı genel kurulda söyleyeceğiz ve tutanağa yazdıracağız
TUTANAK, genel kurulda sorulan soruları, verilen cevapları,
alınan kararları, her karar için kullanılan olumlu ve olumsuz oyların sayılarını içerir
https://www.spk.gov.tr/Duyuru/Index/du004
Takip edelim yeni tebliği
Sn dorahus meclisden geçen yeni yasanın (oratklıkdan çıkarma birlşemelerle ilgili kısmı)spk da tebliğleştiğine dair duyurusu burdanmı yapılacak ,bende takip etmek istiyorum ama doğru yer burasımı?
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sağolasın cevabın için,
Eyvallah.
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çıkmadı gitti tasarı yaww
Ayrılma hakkı taslak tebliği yayınlandı bizi ilgilendirmiyor
Tüm kişi ve kuruluşlar 31.03.2020 tarihine kadar Tebliği Taslağı’na ilişkin görüş ve önerilerini aşağıdaki görüş bildirme formu aracılığı ile Kurulumuza iletebilirler veya önitebligi@spk.gov.tr e-posta adresine ya da Kurulumuza yazılı olarak gönderebilirler.
Bugün Ticaret Bakanlığının almış olduğu kararda Anonim ve Limited Şirketleri istedikleri takdirde Genel Kurullarını ileri bir tarihe erteleme imkanı verdiler bakalım bizimkiler uzatacaklarmı bu karadan sonra bazı şirketler genel kurullarını ileri bir tarihe ertelediler
'' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''
Nolacak halimiz
... Cıkarma fiyatı ne olabilir bilgisi olan yazabilirmi...
Bugun bitiyomu satma hakkı
toplantı felan olacagını sanmıyom,bi daha uzatırlar,
Uzatmışlar
Ama satma hakkı bugun bitti . Artık çıkarmayı bildirecekler. Zaten toplantının maddelerinde çıkarma mevzusu yok
Son günlerde pek satan yok 30 ocaktan sonra iki ayda 13,847 lot aldılar. Benim satma hakkının bitmesi ile ilgili çekincelerim var inşallah dediğin gibi çıkarmayı bildiriler. Bunlarda entrika bitmez satma hakkını uzatma yazısında yapılacak ilk Genel Kurula kadar uzattıklarını alım yapacaklarını bildirmişlerdi. Henüz genel kurul yapılmadığı için acaba mücbir sebep söyleyip bir uzatma yazısı daha gönderirler mi:yes:
'' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''
Teb kaldırmamış halen satma basvuru formunu
Zaten yasal değildi 30 ocak sonrası uzatması... 3 gün içinde çıkarma kullanıp kullanmayacağını belirtmesi gerekiyordu ki önceden beyan etmişti çıkarma kullanacağını...
SPK.onemli nitelikte işlem tebliğini değiştirmek zorunda taslak metin için kişi ve kuruluşların görüşüne açıldı 31.03.te süre bitiyor
Nisan ilk haftası bu tebliğ çıkar buna göre ortaklıktan çıkarma ve satma tebliği de değişecek olması kaçınılmaz.
İzocam onun için basvurmamustir
Düşüncesindeyim.
Burada genel kurula gideceğini beyan eden arkadaşlar bunu sorup verilen cevabı burada yazarsa memnun oluruz.
Sagliklar
onitebligi@spk.gov.tr
Ben görüşümü bildirdim taslakla ilgili
bende attım bakalım,hayırlısı:he:
https://www.mynet.com/unlu-model-kar...urce=haberturk
Bugünkü genel kurula katılacağını beyan eden arkadaşlar gitmedinizmi
İptal oldu kurul
Çıkarma fiyatı 20.12 olmuş izocam sitesinde yayınlanmış.
Yeni tebliğde demekki bir şey yok izocamı ilgilendiren
Spk nın umrunda değil demekki. En azından 5 yıl ortalaması alınmalıydı. Hem zorunlu pay hem satma hemde çokarma fiyatı aynı olur mu. Oluyormuş.
Arkadaslar kalan kimse varsa yazalım spk ya magduriyetimizi
hayırlı ugurlu olsun,top spk da bol bol yazı ğönderin,şikayet edin,gerçispk ya ğiden dilekçe kapa düşmedi
daha toplanıp karar alıcaklar ve spk ya müracaat olucak,çıkıcak karara noter yoluyla itiraz,spkya yapılıcak,ne kadar şikayet o kadar yüksek çıkma ihtimali var,,
Tünelin ucundaki ışığa gittikçe yaklaşıyoruz ortada bir belirsizlik vardı oda ortadan kalktı sadece, zaman sorunumuz kaldı Genel kurul tarihi belirlendikten sonra 21 gün öncesinden ilan etmesi gerekiyor muhtemelen Nisan ayı sonu veya Mayıs ayı başında belli olur. Genel kuruldan sonra bizleri atması için tahsisli sermaye artışına gidecek bunun için 20,12 fiyat ile SPK başvuracak :one: ancak Cuma günü yayınlanan özel durum açıklamasında sonda üçüncü paragrafta İptal edilen paylara pay başına SPK nın 8 Kasım 2019 tarihli yazı uyarınca ayrılma Ayrılma hakkı tebliği kapsamında belirlenmiş olan zorunlu pay alım alım fiyatı 20,12 TL Değerleme raporunda bulunan 10,53 TL karşılaştırılması sonucunda bulunan en yüksek bedel olan 20,12 TL ödenecektir :yes: burada kesin bir ifade kullanarak sanki herşey bitmiş algısı yaratıp bizlerin lanet olsun deyip, gidip hisselerimizi vermemizi istiyorlar. :p
Bu kadar beklemişken SPK onayı gelmeden satmanın hiçbir mantığı yok ben azda olsa halen SPK nın 20,12 fiyatı onaylamayacağını düşünüyorum. Bakalım Tünelin ucundaki ışıkmı yoksa karşı yönden gelen trenin ışığımı :kahkah:
'' Yatırım Tavsiyesi Değildir''
Yoksa çıkarma tebliği ile ilgili bir çalışma yokmu. Boşa mı bekledik bunca zaman fikri olan