bak kötü oldu...
Printable View
***VANGD* *MTY*** METRO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.( Piyasa Yapıcılığı Kapsamında Gerçekleştirilen İşlemler Bildirimi bu gün saat 11,57 yayınlandı alım satımla ilğili bu haber açılmıyor .her gün az az alımlar satımlara göre fazla olması bana alım için yeterli oldu bu gün borsa ekside borsaya göre harekat yapıyor olamaz kimde ne hisse var takaslar önemli takas atabileçek arkadaşlar varsa şimdiden teşekürker
geri dönecek gibi durmuyor...
benim düşünçem borsa -1720 iken 9 kademe - iyi
Alnus bu gunde sıçmış ama toplanıyor bakalım
Alıcılar giriş yaptı çok şükür bakalım
Net olan bişey var o da bizim gibiler burda para falan kazanamayacak bitti
Alnıs yarın da satar bi 200bin küsür lot. 3 ün altına gelir
Yatırım tavsiyesi değildir, kişisel fikrimdir
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/669347
nazar degmesin.bşka hissede tavan bizde kuş yemi
3.85’ten 4’e kadar serpiştirerek çıkmıştım.benden alan da kazansın diyerek..
Ama maalesef öyle olmamışa benziyor.
Yeni maliyetlenen herkes zararda son 10 gündür..
Kurnaz ve sinir bozucu olduğu doğrudur :)
hisseye düşü ve ya çıktı diyemeyiz çünki işleme bakılırsa çoçukların evçilik oyunu gibi bir işlemle düşmüş,işlem haçmi 340.799 TL
Yataya sarsa bugun iyi olacak 2,27 bize umut saçar...
3 ve ya 4 defa hisseye girdim ve hep zararla çıktım sonrada hisse 4 küsüre kadar çıktı. sonra 3.40 kadar indi ve her gün % 4 ve ya % 6 kar edip açılış fiyatından veya 1 2 kademe altından ve ya üstünden kapanıyordu. bu gün alalı 1 haftayı geçti nerede ise aldığım fiyatın üstüne hiç çıkmadı. her gün 3 .5 kademe eksi kapadı. 5.6 kademe yukarıdan satıp tekrar 3.5 lot fazlası ile aşağıdan yerine koyalım dedik o fırsatı hiç vermedi. bu sefer zaferi görmeden zararla çıkmıyaçagım buralarda tutunduguna göre bir pilanları var diye düşünüyorum.
al sat ve ya takas atabileçek arkadaşlar varsa teşekürler
hani ya öngörüsü derinliği bilgisi olan kimse yokmu öyle bakışıp duruyoz nedir bu nereye düştük :)
tamda bahsettiğim konuma geldi serçe çifleşmesi ğibi oldu çıkış yinede ................
elim sat tuşunda.alın teri sonuçta
bu adilere mi yedirecem
ne oldu hat koptu uyarımı geldi harekat yok
ufak bir al sat zor yaptım 36 lot kar zarar ise al sat ve 2 kademe hayırlısı..............herkese daha iyisi nasıp ve kısmet etsin
Arkadaşlar dostane bir tavsiyem olsun yapmış olduğunuz işlemleri buradan paylaşmayın çünkü emin olun ki bu işlemleri yapan büyük abiler buraları okuyup bizim gibi küçük yatırımcıların psikolojisini ölçüyorlar. Herkese hayırlı ve bol kazançlar dilerim.
Ben büyük abi değilim sonuçta ama buralarda nabız ölçüyorum
Sattığımdan bu yana epey mallanan olmuş,yürümez bu tahta
stockexc
hoş geldin arada uğra yorumlarından mahrum etme forumu
hisseye bak nazar değmesin derler 3,32 den 3.25 kadar salıyor bu işlemlerle bile toplam 177.000 demek ki 300.500 binle tavan taban olur.
sabah açılış 3.26 sonra 3.33 buradan 3.25 düşüyor burdan da 3.30 çıkıyor toplam 266.496 TL işlem çılız bu gidişle öglenden sonraya bakacagız. asyab hissesinden paramı kurtarırsam bir dileğim vardı. ikinci dilegimde tavandan bunu alım için yazmak bakım kaç kademe yerinden kaldıraçağız.
Alım satım durmuş gibi kim se ne almaya korkuyor nede satmaya yarın bir süpriz olmasın...
Endeks de yükseliyo ki gıcıklığına te allaam ya
Selamlar, eyvallah diyeyim.
İşim bitti vangd ile aslında ama bir taraftan da fırsat kolluyorum
Yani denecek bişey de yok aslında pek. kademeler hep boş, girdiğini kesin anlarlar ve saniyesinde aşağı basarlar şuursuzca hareketleneni.
Satarken de sessizce çekip gittim. Tecrübe gereği paylaşayım.
Derin tahtalar popüler bence. Buralar çerezlik
Bol şans
arkadaşlar bu forumdan yolu geçenler içerisinde okur yazar biri yok mu bir al sat ve ya takas ataçak okuryazarlar aranıyor
ölmüş eşşek gibi bıktırma politikası...
Abooow ne dedik...
HAREKET 16 ŞUBAT BAŞLAMIŞ KISADA 4.20 GÖRMÜŞ SALMIŞ AŞAGI AŞAGI İNERKEN MAL MI DAGITIMIŞ TOPLANMIŞ MI 16 ŞUBATTAN BUGÜNE BİRLEŞTİRİLMİŞ TAKAS.
https://resmim.net/f/LmAzj3.png
Avatarı fener1907 arkadaş sagol takas için dün bazı dogan hisselerine kaçamak yaptım biraz karla bir baktım 3.19 hemen giriş yaptım naz etmedi hepsini verdiler gene buralardayım bol kazançlar
alış maliyeti ile 3.20 3.14 geldi düşüşün yarısı benim haneye yazdı beni beklemiş tek kalemde hissenin hepsinin gelişinden şüpelenmiştim neyse........... toparlar diye umuyorum.
Galip, 8 bekleyenlere vurdu gol oldu.
sabah başka hissedeydim 2. 3 dk bir seans kesiçi yedi burada bir şey yok ne adalet
biz magdur olurken dalda geçen arkadaşlarda gelmiş madalya takarlar .................bu darvanışına
İyi ki az parayla girmişim