Yarın 582 üzerimi 554 altımı kapayacak 554 aşagı olursa izlenmeli iki rakam arasında kalması ve kapanışlar olumsuz olmaz
Printable View
Yarın 582 üzerimi 554 altımı kapayacak 554 aşagı olursa izlenmeli iki rakam arasında kalması ve kapanışlar olumsuz olmaz
Yazıyoruz faydalanan olsun diye de buraları takip eden yok herhalde kendimiz çalıp kendimiz oynuyorsak yazmaya ugraşmıyalım
Yazın, yazın, mutlaka bir okuyan olur..
Artık bu tip şirketlerde ne f/k ne pp/dd önemli,bir ölçüde değil,hikayesi olan,karlılığı devamlı artan,argeye önem veren döviz borcu olmayan hatta fazlası olan,her zaman devlet tarafından desteklenen sektörde olan temeli sağlam şirketlerde bu değerler yanıltıcı ,daha doğrusu buna bakarak yatırım yapmak yanıltıcı
Bana sorulmadı izninizle cevap yazmak istedim blanco beklentisi kurul toplatısı veya eksra bir kap beklentisi olabilir teknik olarakta zaten güzel cuma günü farkettiyseniz 550 lerden 570 lere atak yaptı neden yaptı böyle birşeyi çünkü haftalıkta grafik bozulmasın diye üstte iki rakam yazmıştım baktınız mı hisse nasıl hareket etti yani mesela 548 altı haftalık kapanış yapsa idi işler hiç iyi olmazdı yada vade uzardı
Estağfurullah...Ben cuma günü kapanışa yakın toplanmasını salı gün yapılacak olan toplantı için yaptığını düşünüyorum.Kendi adıma eğer çok rezil bir bir endeks olmaz ise,salı toplantı saatine kadar ufak ufak toplanacağını toplantı bitimine yakın salacağını düşünüyorum,kendi adıma g.kurulda önemli bir karar beklemiyorum,her zamanki gibi beklenti bitince salacağını ,ama orta uzun vade de sorun olmayacağına inanıyorum,döviz fiyatlarının fırlamasının firmanın kambiyo karı-zararı için en azından nötr tutacağını veya fazla eksi yazmayacağını öngörüyorum.Kendim bu hissede orta-uzun vadeciyim,Hedefim var onu görmeden ayrılmayı düşünmüyorum..Tamamen kendi hissiyatım olup al tut,sat vb. yatırım tavsiyesi değildir
Bist te veya her yatırım aracında hatta hayatta en önemli şey zamanlamadır orta uzun vade diye bir şeyi kendimce mantıksız buluyorum benim tarzım yarısı ile teknik dogrultusunda almak satmak üzerine kurulu diger yarısınıda stop koyup izlerim gerekirse kol keserim mesela 614 e çıktıgı gün satmadım satmayı gerektirecek bir durum yoktu ama 607 nin altını yakınca yarısını verdim düşüş hızlanınca diger yarısınıda verdim 595 ortalamayla ve cuma günü 552 ve 660 arası yerine koydum yani demem o ki herkesin bir stratejisi olmalı önemli olan kazanmak
Benimde stratejim bu işte,ben teknikçi değilim temelciyim,hedefime gelinceye kadar kıpırdamam güvendiğim hissede,aylarca beklerim ,zaman sorunum yok,kredi ile de almadığımdan zamanın önemi yok.Ayrıca banka faizinin yıllık 2-3 katını getirsin yeter,çok hırsım yoktur..
Kapasite artış demek karın artması,talebin artması ,cironun artması demek
Ege endüstriden bile daha fazla ciro yapıyoruz farkındamısınız kapasite artışı olmadan !!!
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu yılda güzel kar gelecektir
577 -578 üzeri kalırsa sırada 608 var..
Aşagı basarsa 567 ve 553
550 lerde tutma isteği var gibi tutmaz ise500 ler Potada toplantıyı bekliyor gibi
695 bedelsiz çıktı deniyor kap atılmadı daha
Hareketin nedeni bu da kap yok daha
Genel kurula giden kimse yok mu burada? Bedelsiz soruldu mu?
Çıktı da henüz kapa düşmedi galiba? Bir umudumuz jantsa kaldı. 26bin alış satış 0
100 de 700 bedelsiz diyorlar
Kesinlikle YTD.
%695https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c285a20fd2.jpg
Kesinlikle YTD.
hayırlı olsun 580 trene bindim :D bedelsizciler hareket edecektır. %695 bedelsiz +temettu hayırlı olsun
Doğru ise haberde oranda muhteşem.
Kesinlikle ytd.
Hayırlı olsun sabrı zorladı kritik seviyelerde durdu satmadık ve mükemmel bir fırsatı yakaladık umarım herkesin istedigi olur tşkler jant
seffaflik nerede? icerden haber alan goturdu mali. bedelsize dair foto atilmia kim nerden gordu
kap a yansimamasi asiri vahim
jantda olan tüm ky dostlara hayırlı olsun biz digerlerinden beklerken voleyi bu vurdu hayırlı olsun arkadaşlar gündem maddelerinde yok diye son barutu dün vermiştim kısmet degilmiş.
Ana parayı çekip kar ile kaldığımı demiştim. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Kesinlikle YTD.
konya denen gereksiz ve yatırımcı düşmanı adi şirketten cıkıp jantsa aldıgıma degmiş ama kap a bildirmemelerine hala sasırıyorum
kap haberı seans içinde düşerse bedelsiz beklentili tüm kagıtlar hareket edecektir...
Hepimize hayırlı olsun🧿 egeen, bfren, konya boş geçmişti bedelsizi, kısmet bizim jantsayaymis🙂
hepsinden tutuyordum bfren ve konyayı sattım egeen jants devam
tavanda kac lot bekliyor? almak istesek sabaha vermez dimi
Akşama haberi düşer inşallah da içimiz rahat eder 😉
Kurul onayı geldi bedelsiz hayırlı olsun ortaklar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi