neden en az 10 gündür çinde ölü sayısı artmıyor?????
Printable View
Bende bunun labaratuvar ortamında üretilmiş bir virüs oldugunu düşünüyorum
Ama bunu yapan arkasına generali alıp Roosevelt gibi konuşan kimse odur bence :)
O yüzden bu virüs meselesi istedikleri kadar uzayıp hasar yaratabilir
Ha istediklerini elde ettikleri anda da şakadanak ilacı yada aşısı çıkar ortaya
Bence böyle
Böyle Olmayadabilir tabi ki :)
bi suru kucuklu buyuklu yeni sirket cikti...rekabet hortladi...
coook iflas olacak...
tekrar monopollere kadar...
bu daha baslangic bile degil...
en basiti mesela bizde...kucuk esnaf diye bi olgu kalmayacak...vs...ayni avrupada amerikada kucuk esnaf kalmadigi gibi...
herkes yeni duzene kendini ayarlasin...
Uçuşlar önemli uçuşlara bakın
Kimin kime uçuşu serbest
Mesela Washington Moskova arasında uçuşlar serbest mi
:)
Virüs içlerinde kalmıyor taşıyıcı olanlar hariç .Bu konuda halen bilimsel araştırma kanıt yok. Virüsle bir daha hastalanma vakaları var. Şimdilik neden olduğu söylenemez. 2 ayrı suş(mutantı) var. 1. si ile enfekte olup sonra 2. siile enfekte olmuş olabilir.
Gençlere bir şey olmayacak demek zor. Olabilir. Ne kadar sekel oluşturduğu konusunda bilimsel veri yok. buradayazıp çizilenler laf ü zaf.
Tam iyileşme oluyor örnekleri var. Çin adam gibi bilimsel tıbbi nosyona sahip olmadığı için italyayı beklemek gerekecek.
İlaçlar var denenen son olarak sarı p. in roche ye para kazandırmak için reklamını yaptığı bir ilaç var. Körlük yapabiliyor. İlginç bir mekanizması olan ilaç. O deneniyor. Sanırım fransadaki çalışma sonucu beklenmeli.
Antiinflamauarlar sakıncalı. Başlangıcında, farketiğim bir italyan yayınında kullanılan kortizon var. %31 inde kullanılmış. Zararı yanında yararı için cüce çekiklerin tedavi protokollerini kıyaslamak gerekli ama veri yok.
Bugün açıklanacak sayı önemli.
yarın için - gap bekliyorum.Şimdiye kadar gaplerde yanılmadım pek. Poz umla beklentim aynı olduğu için objektif bakamadığımı düşünüyorum.
Yarını görelim...
Populist politikalar bitince tabi
Yani
Para kalmiyinca
Saldilar virusu . Bu sebepten belkimde. Cunki parasal genislemeye epeydir izin verilmiyodu.
Sonnacima
Simdi
Tekrar para basalim muhabbeti
Bu aksamki salicaklarini oyluycaklari 2 tirilyon dolarin karsiligi var mi
Yok
Ticari sistem
Tikanmasin diye
Ama o parayla da cin den rusyadan ab den hisse alamazlar
Bilimum sair sebeplerden
Abd ve yukardakilerin disinda kalanlar bi sure Bayram edebilir
Ama tabi
Yatirim tavsiye degildir
Not
Vicente forumdas nerdeysen cik ortaya bunlar senin konular.
kuş........
THY, 5 şehir hariç tüm yurt dışı seferlerini durdurma kararı aldı -AA
İSTANBUL (AA) - Türk Hava Yolları (THY), Hong Kong, Moskova, Addis Ababa, New York ve Washington dışındaki tüm yurt dışı seferlerini 27 Mart itibarıyla 17 Nisan'a kadar sonlandırdı.
THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hong Kong, Moskova, Addis Ababa, New York ve Washington dışında tüm yurt dışı seferlerimizi 27 Mart itibarıyla 17 Nisan'a kadar sonlandırıyoruz. Kargo seferlerimiz devam edecektir. Yurt içi seferlerimiz azalmakla beraber devam edecektir. 'Bu da geçer yahu' diyoruz." ifadelerini kullandı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
kimse yazmadı ben copy/paste edeyim
Coronavirus
Biyolojik tehlike işareti
Turkish Agency
@CoronaTurkey
·
41d
Yunanistan Başbakanı Kryiakos Miçotakis, yarın sabah yerel saat ile 06:00'dan itibaren ülke genelinde sokağa çıkma yasağı ilân edildiğini açıkladı.
Yunanistan 600 vaka 15 ölü adamlar sokağa çıkma yasağı ilan ediyorlar bizimkiler çokmu akıllı yoksa hiçmi insana değer vermiyorlar akıl sır ermiyor bir türlü neyse bugün sayı ne olacak acaba
Coronavirus Report
Kırmızı daire
@KoronaReport
·
10d
SON DAKİKA
Kırmızı daire
ABD Hazine sekreteri: koronavirüs yardım planı 4 trilyon dolar
Dolar işaretli banknot
Merkel koronavirüs günlerinde alışverişte: Birkaç parça ürün aldığı sepetine 4 şişe şarap ekledi https://sptnkne.ws/BKZ4
Korkunun ölüme faydası yok der gibi hatun.
Tiryakilere sigarayı bırakma muhabbeti yapmanın anlamsız olduğunu biliyorum. Ama çok sevdiğim ve saydığım bir öğretmenim görece genç bir yaşta bu illet yüzünden vefat etti. Başka hiç bir şey insanı bu kadar erken yaşta götürmüyor. Mümkünse hayatınızdan stres ve sigarayı çıkarın.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hazine 4 trilyon dolara çıkardı
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
İhracat sıfır
Para sıfır
Korku tavan
Güvensizlik tavan
Tek umut abd dolarını bize verirmi
Ytd.
Saygılar
Piyasalar için bir enerji daha...Onemli olan kullanım şekli birde...Kısmet..
en tepeden ne kadar dusutuk?..%30 kusur falan...
bu eger kriz degilse...ulke karantinalari...sokaga cikma yasaklari...uretimlerin ticaretin durmasi kriz degilse...atlayin mala...
bugune kadar hic bi kriz %30 dususle bitmemistir...
uyardik...kara bulutlaaaagggg...dedik...
uslanmadiniz...
hala diyoruz...
kara bulutlaaagggg...
ruzgarlaaagggg...
gelmeyin ustume ustume...aciyo...
4 değil 44 olsa önemi yok.....hala anlamadılar......psikolojinin terse dönmesi lazım
O çaput dediğin para bizimkini iyice gömecek haberin ola
O para her yerde geçiyor seninki nerede geçiyor komşuna de hele 650 TL mi istersin yoksa 100 dolarmı en güzel cevabı o verir sana
corona veya senaryo tarzı her yazı soru normal karşılanmalı.
burası ekonomi forumu daha ortada bu virüsün neyden türediğini bile bilim insanları açıklayamadı veya kanıtlayamadı.
saçmalamak normal karşılanmalı
ben kurgulanmış birşey olduğuna ihtimal vermiyorum.
nasıl bir yaprak tanesinden bir damla düştüğünde yağmurun kütlesi minnacık bir canlıyı boğup öldürebiliyorsa bir tohum içinde can verici olabiliyor toprağa düştüğünde. buna kelebek etkisi deniyor.
zaten böyle bir ihtimali hesaplayan bir kurgu teknolojisi olsa idi. bambaşka bir yolla bu ticaret savaşını 100 sene önce kazanırdı.
İtalya yardım edin bize diye yalvardı resmen
Avrupa yüzüne bakmadı
Yardım elini kim uzattı şimdi İtalya ya ?
Bunun ileride siyasal sonuçları mutlaka olacaktır
Bu işler ince işler
binaneleyh...destek mestek yok...bam bam bam...cak gitsin...
Almanya, koronavirüsün yayılmasını yavaşlatmak için ikiden fazla insanın halka açık toplantılarını yasaklayacak
https://twitter.com/business/status/1241765233498165254
Hangisi doğru haber?
ugolnili ye
https://i.resimyukle.xyz/C0S5PP.png
borsa geleceği satın alır,üretim durmuş,tüketim azalmış,petrol fiyatı düşmüş,turizm sekteye uğradı ,firmaların karları düşecek,resesyon bekleniyor birçok ülkede,parası olan bile harcamıyor şu an,borsa psikolojidir,şu anki bitik psikolojinin terse dönmesi lazım.........
İtalya'da yeni tip koronavirüsten ölenlerin sayısı 651 kişi artarak 5476'ya yükseldi -AA
Faizleri indirmek istiyorlardı
İndirdiler mi ? İndirdiler
Tasarrufu azaltıp enflasyonu arttırmak istiyorlardı
Arttiracaklar mi ? Arttiracaklar
Avrupa'yı öpmek istiyorlardı
Öpuyorlar mi ?
Öpuyorlar
Avrupa'nın bir kısmını emniyet sibobu olarak Rusya ya yamamak istiyorlardı
Yamamaya başladılar mi ?
Başladılar ( bakınız : bugün İtalya arkası yarın :) )
Kendi yarattiklari çin i kontrol altına almak istiyorlardı
Aldılar mi ?
Aldılar
Daha ne olsun anlamadım ki
Bundan iyisi Washington da kayısı :kahkah:
.