Palalar arası bir taht savaşı var sanki...
Ben kazanangilleri tutuyorum....
Printable View
Palalar arası bir taht savaşı var sanki...
Ben kazanangilleri tutuyorum....
Bu durumda para burdakilerde var bedelli gelirmi genel olarak
https://i.hizliresim.com/i64U0K.jpg
Füze formosyonu : Mal kaçacak DİE anormal fiyat yükselmesine denir
Iki gune endeks 95 olur kimse anlamaz. Anladiginda alir sonra 90 olur. [emoji3]
2 haftadır çoğu tahta dipten yüzde 20 yaptı.. Bu süreçte korku salan tayfa şimdi gelmiş merill mal alıyomuş demeye başladılar.. Günaydın güzel kardeşim günaydın
Twitterda #hükümet istifa trend topic olmuş , 30 bin tweet atılmış şimdiden...
Çılgın meri Fdj a dokunuyorlar...
ne etçen şincik...
korelasyon mu ayrışma mı?
Bizim pala abey
Ikına dursun
Ben yan tahtalara takip edekoyacağım
Adamlar füze kaldırır gibi kaldırmış
Viop palası kaldırmıyor enterasan
Bugün DowF 22,5 virüs testi var mesela..
Üstü altı senaryolar, fake'in fevkaledesinde bile kim bile piyasaları..
Ne kadar sabredersen et felaket tellalı medya koronoyla yayını kesmedikten sonra bu borsalar iflah olmaz.Nisan sonuna kadar konuşurlar,yazarlar,çizerler .....Adamlar Türkiye bu salgını hafif atlatıyor diye bir şey yazmıyor ..... italyada 500 kiş öldü amerikada 3000 kişi öldü ...... onları yazıyor.Böyle olunca vatandaş panikliyor.Şeytan kulağına kurşun derler Türkiyede maalesef 100-150 kişi fakat dünya ile kıyaslayınca iyiyiz.
Sahalara bekliyoruz, güzel ve başarılı işlemleriniz vardıMI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"ekonomi çoğğ eyi.."
"dünya kıskanıyor.."
gibi saçmalıklardan milletten para dilenme noktasına gelmiş bir zihniyet..üstelik bunların sözde "ustalık" döneminde..
ülke yönetemedikleri çok açık ortada..
Benjaminin eccuk ateşi var gibi
Şuan satışların tepkisi var, max gideceğiyer bence 98-99 bin arası; sonrasında bilançolarla %30 daha basarlarsa sebatyo tamam 70 bin.. bol şanslar
17 yıldır a.k.p. partisi sürekli dört ayak üstüne düştü..
sürekli israf sürekli macera..ancak bunlar için finansman kolaydı:
* cumhuriyet döneminde yapılan fabrikaları ve kurumları sattılar..kaynak yaratıldı..
* yurtdışından borç alındı..kaynak yaratıldı..
* devletin yapacakları özel sektöre yaptırıldı, uzun vadede Turkiye ye zarar (geçiş garantili köprüler vb) ancak kısa vadede bunların yapılması için vergi harcanmadı.. bu harcanmayan vergiler a.k.p. için başka yerlerde yiyip bitirdiği kaynak oldu..
bu nedenle ciddi bir kaynağa hukmettiler.. ve bu para yaptıkları bir sürü hatayı halk nezdinde tolere edilebilir kıldı.. halk pek umursamadı..oysa umursamadıkları şey devletin çürümesiydi.. a.k.p politikalarının devleti çürütmesi.. liyakatsizlik.. iş bilmezlik.. israf.. despotizm.. bir sürü negatif şey..
şimdi ekonomik krizin yıkıcı etkisi tam olarak belli değil..ama duran bir makineyi (ekonomi) yeniden aynı randımanla çalıştırmak çok zor.. zaman alacaktır.. ve para kaynakları (vergi ve dış borç) eskisi gibi kolayca bulunabilir olmadığında eskiden tolere edilebilir saçmalıkları daha çok göze çarpmaya başlayacak..üstelik artık milletten para dilenme noktasına bile geldiler.. agustos böceği/karınca hikayesinin vücut bulmuş hali bir zihniyet bunlar..
thy vadeliyi pis verdiler... 10 kademeydi bir ara şimdi 28 kademe eksi
106.750 1/10 lonk oldum fakat 550 derse stoplarım
açığa satış yasağı tüm fiyatlamaları mahvetti. thy spot 8.97 nisan vade 8.70. spottaki thyleri satıp nisan vade longladım ama saçma yani.
Palanın hacetini giderecek yer arar gibi bir hali var.
8-10 günlük peryotlarda çaktırmadan yaptıkları hisseler arası geçişlere dikkat.. ciddi pair trade fırsatları verdi son 1 ayda..garan/akbnk veya endeks/thyao gibi.. bir ara garan/akbnk 1.30 u görmüştü.. şimdi 1.46 mesela.. temkinli olmak şartıyla, endeksten bağımsız değerlendirilebilecek bir hareket..
Yakında gayrimenkul fonu oluşturur onuda alır MB
Ne zaman fanatik boğa ve fanatik ayı yazısı görsem aklıma hep aşağıdaki nötron karikatürü ve "ben işime bakarım" diyen horoz fıkrası gelir. Tam olarak beni anlatıyorlar. Düştükçe alır, yükseldikçe satar maliyet düzeltirim. Yazdım yine 4 hisse, 3 fonda tabana kadar pasif alımları.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5b07a10fd7.jpg
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi