Yok biliyorum da daha sığlaşmış gibi geldiler sanki
Gemde özgül ağırlıkları yüksek birde bim var o kategoride
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Printable View
Adam 26 liradan beri pegasus şortluyor...
Kimse de demiyor ki; mübarek nasıl oluyor da batmıyorsun...
Ya da bizi mi yiyiyorsun, biraz ufak at da civcivler yesin...
Başlık Pegasus niye düşmüyor diye ağlama duvarına dönmüş...hisse short larken iki kere düşünün diye boşa demedik..endeksi short lamanın riski çok daha az...buradan alıp Pegasus u 60 a götürse kim ne diyebilir.
Bu arada, belki merak edenler vardır...son virüs yayılımı ilk başlara göre beklediğimden daha kötü oldu ( konsensus beklentiye göre hala iyimser taraftayım salgın konusunda)..bu nedenle 2020 için Pegasus hedef fiyatım 50-60 arası...2021 için 100 tl üstü ( bunu hisse 30 tl altındayken, batacak spekülasyonu yapılırken yazdım...hatta hisse başlığında acm ile konuşmuştuk)..yani benim açımdan Pegasus un bu yıl İçin gelebileceği max seviyeler buralar.
Bunu diyorum diye, Pegasus short lar mıyım, belki çerezlik...ama kesinlikle hiç bir hissede yüklü short önermem.
imf'ye 90 ülke başvurmuş 10 tane de başvurmayı düşünen var desek 100.
ülke başına ort. 30 milyar verse 3 trl dolar ediyor. ?
dün, sıkıysa yakala diye bir filmden bahsetti ariston abey ama ben seyretmedim
Pega da herifin biri oynuyor dedi. paralı adamlar birbirine saygılıdır, başkasının tavuğuna kış demezler ancak cok büyük yanlış yaparsa konsey buharlaştırdı demişti.
bana mantıklı geldi.
konu acılmış ken yazayım dedim
Nuri sevgen iyidir, hoştur, bilgilidir, ama sonuçta bir aracı kurum çalışanı...
Hal böyle iken sana bütün gerçekleri açık bir şekilde twitterda söylemesini bekliyorsan, bilemiyorum...
Eminim gerçeğin ne olduğunu kendisi de çok iyi biliyordur ama...
Bunları kendi adıyla özgür bir şekilde dile getirmesi imkansız...
Kim bilir belki burda bilmediğimiz bir isimle yazıyordur bile...
Pegasus hakkinda konusma daha istersen. Hala shortlayan iki kez dusunsun diyorsun ayip. Insan bu lafi derken iki kez dusunur.
85 den 23 e dustu bu hisse. Burada oyle cok propaganda yaptin ki bu kagittan sirf senin yuzune nefret eden insanlar az degil. Bu kadar populer olmasinin sebebi de sensin.
dolar 6.70 zorlamaya baslamıs...
imf: 1930 yılından sonraki en büyük daralmayı bekliyoruz
bunu derlerken acaba kucağımıza mı gelin diyorlar
yoksa
panik yaratıp dahada ucuza şirketlerimi almak istiyorlar
bu abd uşakları
Yurt dışında piyasaların kapalı olduğu haftanın son işlem gününde genel görünüm pozitif. BIST 100 endeksi güne beklentiler dahilinde %0,38 oranında yükselişle 96.201 puandan başladı.
BORSAGUNDEM.COM
Fed Başkanı Powell dün 2,3 trilyon dolar tutarında ek yardım sağlayacak yeni adımlar açıkladı. Fed’in bu hamlesi küresel pozitifi görünümün artmasına neden oldu. Piyasalaın dikkatler izlediği OPEC toplantısında resmi açıklama gelmemekle birlikte Suudi Arabistan ve Rusya’nın petrol üretim kısıntısı konusunda anlaştığı haberi de piyasalarda olumlu algılandı. Paskalya öncesi cumanın "kutsal cuma" ve tatil olması nedeniyle Avrupa ve ABD piyasaları dün günü yükselişle kapatırken, bugün kapalı olacak. Asya piyasalarında Japonya borsası da tatil, diğer endekslerde karışık bir görünüm hakim oluyor.
Salgına ilişkin gelişmeler önemini korumaya devam ederken, en kötünün geride kaldığına inanan iyimser beklentiler ve ekonomileri desteklemeye yönelik atılan adımlar dünya çapında piyasaları destekliyor. BIST 100 Endeksi dün gün boyu sürdürdüğü yükselişini gün sonunda hızlandırarak %2,80’lik güçlü pozitif bir görünümle 95.834 puandan tamamladı.
Gündemin ve piyasalarda yönün ana belirleyicisi korona virüs pandemisi de genişlemesini sürdürüyor.
Hala gelmis pgsus shortlayan iki kez dusunsun diyor. Sinirlendirdi sabah sabah su kutsal cumada.
Herkese iyi cumalar. Gorusuruz.
paskalyadan dolayı kapalı olunca dış borsalar vadelide işlem hacmi düştü.....
Sabancı soy ismini taşıyan
Ve onun yönetttiği şirketler de işlem yapan
2 defa değil 3 defa dikkatli olsun
Bunların kağıtların da hep Kendi kazanmaları vardır .
Düşmesi gerekir Çıkar
Çıkması gerekir Düşürürler
Yıllarca yataya sarabilirler
Her türlü nane mevcuttur .
Akşam seansı mübarek...
abd de piyasalrı bugun kapalı.....
Abi günaydın
Tehlikeli olan kağıtlar da işlem etmemeni öneririm
Parayı sokaktamı kazanıyorsun nasıl bu kadar cesaretli işlem ediyorsun anlamıyorum
Pegasus ta kim işlem ettiyse eşim dostum tanıdığım alayı okkalı zarar etti
Mal aldı 44 den 23 e düştü
18 alan 11 gördü vs vs hep denk getirildi
Demem o ki Pegasus düşebilir de çıkabilir de
Ama çok dikkatli ve kaldıraç ayarlaması iyi yapılmalı DİE düşünüyorum
Batırmaya yönelik oynuyorlar orda
Hareketleri gördükçe benim aklım çıkıyor
#xu100 #endeksi
hala çok fazla güçlü .........
#abd de piyasaları bugun kapalı olması...
cuma riski ve hafta sonu riski daha az.
Bu endeks öğleden sonra yukarı keser bence.
Ziraat Bankası, 22 ülkeden 38 banka ile toplamda 1,1 milyar dolar tutarında sendikasyon kredisi anlaşması imzaladı: 415 milyon USD ve 597 milyon EUR tutarında USD ve EUR olmak üzere iki dilimde sağlanacak 367 gün vadeli kredinin maliyeti sırasıyla Libor+%2,25 ve Euribor+%2,00
Pegasus en yüksek : 86.600
Pegasus en düşük : 23.56 TL
Şuan Pegasus : 50.00 TL
1000 Bin Lot : 86.600 TL
1000 Bin Lot : 23.560 TL.
1000 Bin Lot : 50 Bin TL
Adamın Aklı Değil Yüreği Dayanmaz bu harekete arkadaş
6.7250 den 55 adet dolar shortladım. 6.75 stop olurum. Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yurtdışı kapalı olunca işte böyle kılını kıpırdatamaz [emoji1787]
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merak edenler ne zaman -atın intikamı acı olacak- dediğime bakabilir...at beni bile şaşırttı, intikamı abarttı.
Yok 80 den düşmüşmüş...yahu iki tane kaza geçirdi, biri de büyük kaza kategorisinde...bu nedenle zaten 60 lara düşmüştü..sonuçta pişmiş tavuğun başına gelmeyenler üst üste başına geldi...her şeye rağmen gayet güçlü durdu.
Yok spekülasyon, yok patron oynuyor vs vs.. bunlar kaybedenlerin avuntusu..parası olan oyunu oyuna yön verir.
Not: IQ seviyesi düşükler için not... buradan satış yiyebilir, hatta tekrar 30 tl altına da inebilir.. olmaz diyemem.. o zaman da ağlamam, ona buna suç atmam...gereğini yapar, gelirse 30 altına tekrar longlarım.
hicbirsey gerçeği değiştirmez.
bu turda dipten Pega yada tüp alan köşe oldu, yanlış ata oynadık bizim uyuz eşek tepki bile yapamadı. :he:
ama önemli değil
Borsada fırsatlar bitmez, bir gün sizin eşekte at olur. olur mu olur
mucbiriyetten...
bankalarda...cocuklari pisten alin...
dolar 6711.....noldu dolar gelmıy mı....
AEFES twitterde grafiğini paylaştım...45 dk 2 ve 4 saatlik grafiklerinde al beni diyor..
Ben seriye bağladım PGSUSTA. Her gün 300-800 arasında alıp kaçıyorum. Taktik aynı.
Sabah artı açar. Satacaksın Sonra 2000 puana yakın aşağı verir.Alacaksın. Sonra tekrar alır...Tavan olur satacaksın. 1000-2000 puan aşağı verir...Alacaksın. Sonra tavan olur ertesi güne devam 1000 puan yukardan.
bedelli firtinasi yakinda baslar...
â€112 sağlık çalışanları için corona testi neden durduruldu?â€
Ankara'da 112 Acil'de çalışan 9 sağlık çalışanının corona virüsü testinin pozitif çıkmasının ardından test uygulamasına son verilmesine yönelik tepkiler sürüyor. Ankara Tabip Odası Yönetim Kurulu (ATO) üyeleri, Sağlık Bakanlığı ve Ankara ili sağlık yöneticilerine ''112 Acil sağlık çalışanları için tarama testi neden durduruldu?'' diye sordu.
https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/...-etti-5738202/