Her gun sinir stress kavga gurultu. Ne gerek var. Ben boyle ortamlarin icinde yasamiyorum ki. Belli bir sureden sonra artik iyice gerizekalilik oluyor kendini bunlarin icinde tutmak.
Printable View
Her gun sinir stress kavga gurultu. Ne gerek var. Ben boyle ortamlarin icinde yasamiyorum ki. Belli bir sureden sonra artik iyice gerizekalilik oluyor kendini bunlarin icinde tutmak.
Umarim sen de dahil butun ortaklar kazancli ayrilir agha.
666 ortak geçmiş olsun diyelim pastada hangi kurumdan işlem yaptın yoksa hisseyi çıkarmayan sen miydin :)
Ay sonu mahkemede süpriz olur mu acep ufak bir ceza yada ne bileyim anlaşma va gibi yoksa yine bir 2 3 ay öteye sallarlar mi ama ben uzun süredir pastada bu kadar yoğun işlem görmemiştim
7.47 satmadık. 6.64 sen istiyor hisseleri...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O yazida bahsettigim "ulke"'den kasit senin gibi hicbir moka hicbir katkisi olmayan .... ve ulkeyi bu hale getirenler. Anladin mi?
Gerek yok, Sherlock'u dinleyelim bari.
http://share.matriksdata.com/Images/...1059323762.png
Burada herkes yaşadığı toprakları yanı ülkesini sever kimse kimseye ülke sevgisi dersi vermesin burasi yeri değil , kurallar dahilinde herkes istediğini yazabilir lakin sabahtan beri mesaj silip duruyorum hakaret etmeden güzelce yazılarınızı yazın , tekrarında ceza vermek zorunda kalacağım .
En güzel ve en kaliteli milliyetçilik, arabaya binerek 12 km uzakta bulanan 5M migrosa gitmek değil. yürüyerek bir alt sokakta bulunan Ali Bakkala gitmektir. Çünkü bir gün araban olmayabilir ve bir gün sen o arabayı kullanamayacak kadar yaşlı olabilirsin. Asla internet üzerinden alışveriş yapmam. Altın alırken bile pazarlık yaparım, pazarlık yapmanın keyfi hiç bir şeyde yok.
Süresiz uzaklaştırılmıştır .. Küfürü bir şey sananlara yer yok burada ..
Dün cefaks beye sataşma yapan Ahmet g , Bugün 666 beye küfür eden hakanaki71....
Bu nedir yaaa.??
Korono hikayesi ile Millet işsiz güçsüz kaldı,kavga edecek bahane arıyor galiba.. Şu forumda ne güzel düzeyli hoş sohbet ve bilgi paylaşımı oluyordu.. Huzuru bozmaya ne gerek var..??
Tesekkurler!
Oraya 20 tane sey yazdim nasil sonuca vardigimi aciklayan.
Itiraziniz olan, yanlis olan kisim nedir?
Kimse %1 enflasyon olan yerde, her gun kavganin dovusun olmadigi yerde yasamamis, huzuru gormemis bulmamis. 2 senede herseyin fiyati 5 kat artti, insanlarin akli hala basmiyor olayi. Bu normal birsey degil. Dunya, insanlar boyle yasamiyor.
Kendimden ornek veriyorum. Stabilite bozuldu, kurdan dolayi tanidiklarim para sokmayi kesti o 3--4 yapip 3'e cekildigi zaman diyorum. Bu insanlar para kazanan insanlar, ulkeye sisteme yuk olmadan para getiren insanlar. Getirmiyorlar. Yabanci niye getirsin, devamli parasi devalue oluyor. Bunu anlatmaya calistik. Gelen ancak vurkacci kisa vade fonlar, yatirimci degil.
Ustune ustluk bir de korona oldu. Dunyanin her yerinde parasi olana guzel firsatlar cikti. Vatan millet sakarya edebiyati bize. Yavsak ulkeyi o hale getirenden hesap sormaz ama.
Devlet buyuklerine herif diyormusum.
Makama saygi \onemli bir konsept. Gereken saygiyi da kim olursa olsun gosterdik.
Ama makami bilmemnesi kalmamis bunun artik. Saddam 24 sene, Kaddafi 40 sene bastaydi. Ne makama saygisi ya. Olay baska seye donmus.
Yeni banda geciyor yavas yavas. Nazar degmez umarim.
http://share.matriksdata.com/Images/...1233047935.png
Kavgalar, ihtiraslar, savurganlıklar ve yabancı devletlerin eteğine yapışmasi sonucu ,Koskoca Osmanlı İmparatorluğu çökmüş..Geriye bir avuç toprak kalmış.Onu da zor bela kurtarmışiz..Baari onun kıymetini bilelim..Birbirimizin Vatanseverlik ölçüsünü tartışmaya başlarsak ,Bunun sonu vatansız kalmakla noktalanir...Korona virüs masalı, Zengin ile Fakir arasında fark olmadığını söyledi..Cebimizdeki Kimligi,Bedenimizdeki sağlığı, Birbirimize saygıyı kaybetmeyelim... Lütfen..
Neyse Siseciler de iyi kazandi. Kinmse yazmadi ama dun Enka tavandi. Arkadaslar o kadar soruyordu Libya en cok kime yarayacak diye. Demek ki Tekfen ve Enkaya yariyormus.
Trend dostum gitti gideli kağıda can gelmiş.
O Pegy'deymiş.
Pegy bir milim oynamıyor.
Buraya çağıralım üstadı, ne dersiniz arkadaşlar?
Havacilari da takip etmekte fayda olabilir. Yataya pis sarmal yaptilar hepsini. %20 vardir yukari kirarsa.
Ne beklenti ile yukari kirabileceklerini ben cok dusundum, ama bulamadim.
Hac seferleri Eylule kadar iptaldi. Degisti mi?
19'dan bulasmanin pek zarari olmaz gibi stop koyduktan sonra.
Bunlar birsey bekliyor. Ne acaba. TAV'in 25 Temmuz gibi genelde 2C bilancosu. Oralara kadar tutup bilamco ile birlikte hepsine gecirecekler mi yoksa???
http://share.matriksdata.com/share.a...06231346538490
2020'de yok HAC MAC... https://www.turizmajansi.com/haber/s...cikladi-h37955
Asi isi uzun hikaye gibi. Ancak Eylulden sonra.
"Elleri mahkum" belki bir olasilik. Cunku cok fazla mal yikildi yerliye. Ama tetikleyecek ne olabilir ki?
Pala endeksi artıda tutmak için Telekom devreye soktu. Adam Çanakkale düşmezi oynuyor
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.