niye petkm tuprs gidiyor ne alaka dogalgazla petrolle diyorlar...
kim gidecek dogalgaz petrol bulundu diye bimas mı yoksa ttkom mu yada thyao mu...
en yakın mantık onlar gidiyor...
Printable View
niye petkm tuprs gidiyor ne alaka dogalgazla petrolle diyorlar...
kim gidecek dogalgaz petrol bulundu diye bimas mı yoksa ttkom mu yada thyao mu...
en yakın mantık onlar gidiyor...
Dedikodular öyle büyük ki
400 milyar swap
Petrol
Doğalgaz
Adam müjde dedi bunlardan daha kalitesiz bir şey söylerse millet ne söver
Kesin yarın hastayım der iptal eder eğer müjde fos ise ☺
Yada kılıçdaroğlunu ak partiye aldık der yine gündem yapar 😂
Süpriz halka yapılıcak..burası önemli
aslında thyao'da gidebilirdi bu karambolde...uçaklar doğalgaza dönüştürülecekmiş falan fıstık...yersen :he:
Doları alan halktan %1 vergi Alacaksın ve bu halk dolarını çekmek isterse %3-5 dolarına el koyacaksın ve diyeceksinki süprizim var sana..bundan iyi süpriz mi olur..
petrol ve gazın süprizliği kalmadı ajanslar bildirdi çoktan.
aşı eksen değiştirmez.
başka bişiy :he:
Yakın zamanda tekrar yastık altı dolar ve altın dönemi başlayacak hatta başladı..2. Dalgada bakın neler oluyor
Telde yazmakta zulüm arkadaş
Ekgyo yazacaktım
Sürpriz kanal İstanbul büyük ihtimal hemde yüzde yüz
İhtimaller dahilinde olanlar malum gaz muhabetti ama bu iş supriz olmaktan çıktı herkes öğrendi benim ihtimal dahilinde gördüğüm pandemi sürecinde tedarik zinciri bozulan dünyanın cine bağımlılığını azaltmak ihtiyacı bu konuda abd ile tr arasında bir mutabakat söz konusu olabilir diye düşünüyorum ikinci ihtimal olarak ise cin ile yapılacak swap anlaşması olabilir
bencede çin veya abd ile alakalı.
gaz 7 sene sonra çıkacakta bilmem ne.
Çünkü danışman ne dedi dedikodulara kulak asmayın
Çin swap hikaye abd yi karşısına alamaz
Tek kalan ve bahsedilmeyen kanal İstanbul ahada yazdım buraya
iş pandemide şöyle dünyaya yardım ettik böyle yardım ettikteki gibi iban numrası vermeye dönmesinde... :he:
yarın yeni bir iban numarası vakası yaşarsak ne gülerim.
Olay sadece gaz ise ve bu haber duyulduğuna göre hisseler bunu sabah açılışta fiyatlar.
Çünkü haberi tek bilmeyen bizleriz.
Pala zaten olaya hakim.
Çook Daha öncelerden bulunmuşTartışmaya açık bir rezerv verisi açıklanır..bu da dolarizasyonuun hızını azaltabilir..amaç bu diye tahmin ediyorum..çünkü bu kritik zamanda bu süpriz ve halka yapılacak süpriz tesadüf olamaz
Libya'da petrol bulunması da olabilir, bazı limanlarını açacaklarmış.
TKFEN de arttı, Libya'dan alacakları vs olabilir.
eksen kayması diyor , nedir bu eksen kayması..?
aklıma değişik şeyler geliyor..:)
Devletlerin elinde her zamam A b c vs.planı vardır..bu tutmazsa Başka şeyler de gündeme gelir..çünkü kasalar boşaldı Şimdi icat zamanı
uranyum madenidir.hazir elektirkli aractanda vazgecilir bi kac seneye nukleer yakitla calisan araba yapmaya evrilir almak icin siraya gireriz..
uranyumdur supriz mujde..
simdiye kadar o kadar paket acikladilar o paketlerdeki yapilacaklar yapilanlar ne oldu 100 gunluk paket bilme kac aylik paket.
çin yoksa işin icinde bu eksen nasıl kayacak.?
sabahtan dolar ve euro topuk yaparsa vereceğim ben , bı acilsin bakalım ; görelim..
palanin değişik taktikleri mevcut bu sefer ben evirip cevirecegim palayi..:)
doğalgazı bulduk pamuk eller cebe iban numarasını veriyorum... :he:
eşşek değilsiniz ya bunların çıkarması bedava olmuyor... :he:
Sn Türkoğlu nun açtığı topik güzel geldi valla :) Go go go modundayız şimdilik :)
Libya'da yeni ordu kurulacak vs haberler vardı.
Komple hava, deniz, kara, jandarma, sahil güvenlik, istihbarat için tesisler, eğitim, silah vs yüklü bir anlaşma olabilir.
https://www.dw.com/tr/t%C3%BCrkiye-k...Fma/a-54610584
Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti, Türkiye ve Katar ile üçlü bir askeri anlaşmaya imza atıldığını bildirdi. Anlaşma uyarınca Libyalı subaylar Türkiye ve Katar'da eğitilecek.
süpriz bu bence.
Hidrokarbon
Bana gelmedi iban başkanım 😂😂😂😂😂
müjde doğalgaz ise alarko holding öne çıkıyor. Ama piyasa petkim ve tüpraşı fiyatlıyor..
TRCAS, AKSEN, ZOREN, AKENR vs bu hafta çok arttı,
AYGAZ ise TUPRS a rağmen nerede ise düştü.
Doğalgaz olma ihtimali oldukça fazla olabilir.