Bunlardan, duzenli bir geliriniz olsun isterseniz NWX.V yi iyi inceleyin.
3 ayda bir 0.03 cad.cent nakit kar payi verir.
Ogluma aldim, 0.46 cad.dan.
30.000 lot, 3 ayda bir, 900 cad girecek hesabina.
Hocahn, sizin evlat icin dusunebilirsiniz.
Printable View
Çelik Bilek kongreyi basmış..hay bin kunduz:)
https://pbs.twimg.com/media/ErEsinzW...jpg&name=large
ABD'nin başkenti Washington'da çıkan olaylar nedeniyle yerel saatle 18.00'den sonra şehirde sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
Malta vatandaşlığı alınız sizde vergi problemi olmaz .
Yada Arap ülkelerinden getirtirin .
Yada piyasada olan transferciler üzerinden getirebilirsiniz .
Onlar yasal mı bilmiyorum ama Merkezi yerlerde cirit attıklarına göre mali açıdan bir sıkıntı olmuyor sanırım belki de
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Yaşanan olaylar sebebiyle yeni başkanın tescil edileceği kongre binasındaki oturuma ara verildi
Başkan yardımcısı Pence , kongreden güvenlik sebebiyle çıkarıldı
🔴#sondakika
kongre binasında olan temsilciler meclisi üyelerine masalarının arkasına saklanmaları istendi.
— cnbc
Sabahtan beridir Boynuma ve sırtıma feci bir ağrı saplandı. Aynı ağrı berat albayrakın istifa ettiği gün de saplanmıştı hatta albayrak istifa ettiği gece sabaha kadar uyumadım gece saat 4 te forexte 8,40 civarında dolardaki uzun pozisyonumun yarısını kapamıştım. Aklıma George Soros'un oğlunun babası için söylediği bir söz gelmişti . Oğlu babası soros için "Babam ne zaman şiddetli bir sırt ağrısı olsa pozisyondan çıkardı" diyordu.. Bu yazıyı yıllar önce Ed Seykota'nın trading tribe adlı forum sitesinde okumuştum...
Şimdi diyorum ki sırt ve boyun ağrılarım başladığına göre bugün dibi görmüş olabilir miyiz acaba?
Ya da bu seferki ağrım hafif üşütmenin verdiği bir ağrı mı...?
Çok basit manipülasyon var. Bankalar da ortak menfaat ile karşılıklı paslasiyor. Faiz artışı dolar kuru düştüğünde fiyatlar stabil çıkar bahara indirim başlar.
İyilestirip dogaya salmisiz.
https://twitter.com/siradisii1bilgi/...993806848?s=20
Dışişleri Bakanlığı : ABD Başkanlık seçimlerinin ardından yaşanan ve bugün Kongre binasının göstericiler tarafından basılması teşebbüsüne kadar varan iç gelişmeleri endişeyle takip ediyoruz.
ABD’deki tüm tarafları itidal ve sağduyuya davet ediyoruz. ABD’nin bu iç siyasi krizi olgunluk içinde aşacağına inanıyoruz.
ABD’deki vatandaşlarımızın kalabalık mekanlar ve gösteri yapılan yerlerden uzak durmalarını tavsiye ediyoruz.
Trump yanlısı göstericilerin dün Washington DC'deki Kongre binasını işgal etmesinin ve yaşanan şiddet olaylarının ardından Twitter, Facebook, Instagram ve Snapchat, Başkan Donald Trump'ın hesaplarını bloke etti.
Son dakika: ABD'nin mevcut Başkanı Donald Trump'ın Washington DC.'deki mitingi sonrasında destekçileri barikatları aşarak Kongre'ye girdi. Göstericiler ile polis arasında arbede yaşanırken, silahla vurulan bir kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Gelen son bilgilere göre 3 kişi daha yaşamını yitirirken, ölenlerin sayısı 4'e yükseldi.
ABD Başkanı Donald Trump, seçim sonuçlarına teslim olmayacağını ifade edip Başkan Yardımcısı Mike Pence'i Joe Biden'ın zaferini Kongre'de onaylamaması çağrısında bulundu. Pence ise çağrıyı reddederek Twitter kapak fotoğrafına Biden ve Kamala Harris'in fotoğrafını koydu. Öte yandan Trump taraftarları Kongre binasını bastı, olaylarda 4 kişi öldü.
ABD de çürüyen bir demokrasi her geçen gün kendini tasviye ediyor. Aslında bizde 12 eylül 1980 de başlayan süreç Batı'da reagan ve thatcher la başlamıştı. Bugün kongreye adam boyunda haç dikmeye kalkan faşo abdliyle, diriliş ertuğrulu elinde mutfak tepsisi ve bıçakla izleyip naralar atan Anadolu irfanı arasındaki fark coğrafya. Trump bugün başarısız ise bu medyada, sivil kuruluşlarda, bürokraside, orduda ve polis de ciddi örgütlenmemesi yüzündendir. Peki bunları zaten ele geçirmiş olanlar seçimi kaybetse bile gider mi? İşte tarihe tanıklık ettiğimiz yer burası. Liberal demokrasinin beşiği olarak kabul edilen yerlerde bile seçimi tanımayanlar buları yapabiliyorsa, azgelişmiş demokrasilerde ne yapılır ? İmam, cemaat ilişkisi gibi.
Dolar isterse 5 e düşsün ama full dolarda olmama rağmen umarım abd yıllardır orta doğu ve ülkemizde yaptıklarının cezasını bulur.
Ons altin 1,928.30 USD.
19.70 USD. yukarda.
7.2599 vurdu çekti.
Ne guzel yeni gundemleri var.
Devlet, ABD'deki olaylari dikkatle takip ediyormus.
ABD'yi birak, carsi pazardaki fiyatlara bak, issiz insanimizin sartlarina bak..
23 aralık 2020'de 166,9 milyar dolar olan gerçek kişi yabancı para mevduatı toplamı, 31 aralık itibariyle 168,4 milyar dolar.
Gerçek kişi+ticari+resmi yabancı para mevduat toplamı ise 31 aralık 2020 tarihi itibariyle 258milyar528milyon dolara ulaştı.
Yapancı para mevduatı toplam mevduatın %55,26'sını oluşturuyor.
Abd de sağcı faşolar güçlenirken bunun bizim açımızdan hayırlı olacağını pek zannetmiyorum. Kendi vatandaşı siyahileri toplu katletmekten bahseden adamların diğer ülke insanlarını rahat bırakacağını düşünmekte çok ütopik geliyor. Bu beyaz üstünlüğünü savunan grupların çoğu evanjelisttir ve en önemli dini öngörüleri isa mesih dünyaya geri dönmeden önce bütün ortadoğu ya israil devleti hakim olmalı ki, isa geri geldiğinde bütün yahudileri kılıçtan geçirebilsin. Tabii o zamana kadar müslümanlara ne yapacakları vs başka bir bela.Saçmalık görülebilir bunlarda, o zaman türkiye de cinci hocaya kendini şaaptıran kadınlara vs anlatın bunları.
senato demokratlara geçti.
ülke hakkında verilerecek yaptırım tekliflerini durdurabilecek kimse kaldı mı abdde?
şuan yaşanan bahar içeride kalanlara son bir exit imkanımı.
çok değil ocak sonundan itibaren görmeye başlarız.
bu ay düzeltmenin bitmesini bekliyorum. 7.10 a kadar uzayabilir. zorluyorlar şuan.
https://www.tradingview.com/x/T5MUstnX/
sepet kurda max gidebileceği yer belli.
Ameriganyada, ahaliyi isyana teşvik diye bir tane kânun yokmu ki, bu Trumph itine A.A. gösterecek?
Son dakika! ABD'deki 3 Kasım seçimlerinde başkan seçilen Joe Biden'ın başkanlığı Kongre tarafından tescillendi. Kongre'nin aldığı karardan hemen sonra açıklamada bulunan Donald Trump, "Seçim sonuçlarına katılmıyorum ama 20 Ocak'ta görevi sorunsuz şekilde devredeceğim" dedi.
Kuyruğu dik tutuyor.
Sn Reha Kaya ikinci dönem seçilemeyene ne deniliyordu?
Süzme yoğurt mu neydi?
[emoji23]