#eregl brüt %185 temettü dağıtacağını açıkladı.
Printable View
#eregl brüt %185 temettü dağıtacağını açıkladı.
Biden'in Rusya ve lideri hakkındaki sözleri, uluslararası siyasetin de ısınacağını gösteriyor. Üstüne bugün HDP'li vekilin vekilliğinin düşürülmesi, HDP kapatılma davası bizim de işimizi zorlaştıracak. Erken seçim tartışmaları dahil, dış ve iç siyaset gündemi meşgul edecektir.
Dur yolcu ! Bilmeden gelip bastığın, bu toprak, bir devrin battığı yerdir . Eğil de kulak ver ; bu sessiz yığın, bir vatan kalbinin attığı yerdir .
CANAKKALE zaferinin olduğu bu günde Gazi Mustafa Kemal ve tüm Şehitlerimizi saygı, minnet le anıyoruz. Allah rahmet eyleye ...
Parti kapatma davası para kurulu öncesi alınması nasıl piyasayı etkileyecek . Merkez bankası ve bakanlık nasıl karar verecek . Siyasî ve ekonomik etkileri nasıl olacak . Gerçi parti kapatma yetkisi meclise verildi . Bahçeli ne diyecek . Bir sürü bilinmeyen ...
iyi geceler cümleten bu saatte kalabalığız gündemde ne var ne yok :)
yarın sırası ile destekler 1554.1552.1529 bu desteler kırıldığında veya altında kapanış olduğunda satış derinleşir...YTD
kv olumsuz gibi görünsede bence iyi olacak diyabakırlı annelerimize kulak tıkayanlar kulaklarını temizleyecek
sanki o anneler kürt halkının anneleri değil diyarbakırlı anneler yerli gercek türk vatandaşı ....peki buradaki sorun ne dediğimizde ermeni ve yahudi kürtleri meclisten temizlenmesi gerekiyor olumlu olacaktır
Hocam Warren Buffetin meşhur bu
sözü icselleştirmiş olmalısınız. "Başkaları aç gözlü olduğunda kork ve geride dur; başkaları korktuğunda ise aç gözlü ol."
Olmip dün sorulmuştu uyku bastırdığından az uzandım uyuya kalmıştım
7.90 altına sarkmadıkca sorun görmüyorum hedefimde değişiklik yok sabırla beklenmeli
Cumleten hayirli geceler 18 mart canakkale zaferini bu milletin evlatlari sonsuza kadar unutmayacak o ruhu her daim diri tutacaktir evelALLAH tum sehitlerimiziin mekani cennet olsun Allah rahmet eylesin
Yarın için yggyo hatta yola cıkmak için vize almış sistem hazırlık bitti diyor ytd
18MartÇanakkaleZaferi’nin 106. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere destan yazan tüm kahramanları saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.
Ruhları şad olsun.
Aslında yarın için 6.7 adet daha hisse var ama piyasa nasıl acılacak bu önemli
Usakta düzeltme abartıldı bu gün ciddi mal toplamış bank of
aartık 3 üzerine atmalı nisandada şow yapmalı izlicez bakalım ytd
Teşekkürler. Allaha emanet ...
Allah a emanet olun Hocam, hayırlı geceler...
Bastığın yerleri toprak diyerek geçme tanı
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı..
18 mart Çanakkale Zaferi vesileyle tüm şehit ve gazilerimizi rahmet minnet ve saygıyla anıyorum
Ruhları şad olsun..
İYİLİK YAPIN. ŞÜPHESİZ ALLAH İYİLİK YAPANLARI SEVER.
KUR'AN: 2:195
Cümleten hayırlı geceler
Hocam MEGAP sormuştum. Takibe değer bir tekniği var mı?
Günaydın forumdaşlar
Gününüz aydın kazancınız bereketli olsun inşallah..
Ekgyo gözüme ilişti 2.15 gap doldurduktan sonra yukarı atamazsa bariz obo çalıştı diyebilir miyiz? Hedef ters döner bir anda 1.80-1.70 telaffuz edilebilir YTD..
Saygılar
Dostum burada sorun borsadan, dolardan çok daha büyük.
Parti kapatmalara karşı olduğunu, toplumun her kesiminden milletvekillinin TBMM'de temsil edilmesi gerektiğini defalarca dile getiren reis, daha 2 sene önce uyduruk bir yerel seçimi kazanmak için 13bin şehidimin katilinin mektubunun okunmasına ses çıkarmayan devlet beyin isteğiyle parti kapatma davası açtırıyor.
Ülkede büyük bir siyasi ahlak sorunu var. Politikacıların dün dedikleri bugün dediklerini yalanlıyor. Siyasiler günü kurtarma derdinde.
Bütün bu sorunlar senin benim borsada kaybedeceğimiz 3-5 kuruştan daha kıymetli.
Ülke ahlaki olarak bir uçurumdan yuvarlanıyor ve biz sadece izliyoruz.
Allah sonumuzu hayretsin.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
yggyo da beklemedeyiz hocam Allah razı olsun dikkatle takip ediyorum sizi bize çok şey gosterdiniz...SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siyaset forumu bozar. Siyaset , borsa ile doğrudan ilgili ancak biz hisse bazlı yorumlara odaklanalım derim..
Orta vadede taşıdığım hisseler olduğu için CEMTS 16.30 dan ve ALGYO 28.02 den biraz mallandık.YTD.
Öğleden sonra daha net bir piyasa olur. 1552 altında alım iştahı kaçar.1547 değip DÜK onayı alırsa sorun olmaz.PPK toplantısında Faiz kararı çıkmasa 1550 ler kırılabılir.
Dış ve iç siyasette toz duman dağılıp ortam normalleşirse piyasanın yeni hikayesi not artırım beklentisiyle 1800 rallisi başlar.
Bana göre endeks için halen asıl tehlike ABD nin yeni yönetimi.