önemli olan onu orada kaptırmayıp
zirveye yakın ciddi kazanmış olarak satıp ,onunlada kazanmaktı
olmadı
nasip işte
naaaaaSİP.
Printable View
bunu yapabiliyorken hala otokar-traktör-şişe vs kovalıyorsan demekki akıntıya karşı yüzmeye devam edeceksin. Allah kuvvet versin. arsandan başımı kaldırmıyormuşum? nereden biliyorsun? mesela 9.50 den prkab alıp 3 hafta sonra 12,50 den tek atış yaptığımı biliyormusun?
bazen OV yada UV düşündüklerim için bende tekniğine güvendiğim kişilerden fikir alırım,ikinci bir bakış açısı her zaman iyidir fakat yapacağım hareketten kimse sorumlu değildir,kendim karar veririm.
senin yatırım stratejinede yazdığın hisselerede katılmıyorum. belki aksen ve sarky, diğerlerinin hiç biri benim ekranımda yok, izlemeye bile değer görmüyorum. eskiler,çok konuşan çok hata yapar demiş, borsacı eskilerde diyorki çok zıplayan çok kaybeder. sende ikiside var Maşallah. bende bu akşam çok konuştum,hata yapma kıvamına gelmeden bitireyim.
.....................n neyi konuşuyoruz allah aşkına
sen bi tek yazdığım prkabda mı kazandın.
Bana göre benim bakış açıma göre doğru bildiğim şeyi yazarım
değil babamın oğlu
babam da olsa fark etmez.
https://www.ensonhaber.com/gundem/re...oncu-bir-aktor
Reuters: Türkiye İHA pazarında öncü bir aktör
Reuters, Türkiye'nin İHA pazarında öncü bir aktör haline geldiğini ve hiçbir ülkenin İHA dinamiğinden Türkiye kadar faydalanmadığını yazdı.
Bizde zaten siz memnun olasınız diye değil olmayasınız diye yapıyoruz, ÇATLAYIN.
https://www.ensonhaber.com/dunya/kir...urkiye-sarkisi
Kırgız sanatçı Turdakun Niyazaliyev büyük beğeni toplayan ’Büyük Türkiye’ isimli marşının klibini yayınladı.
KLİBİNDE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, NECMETTİN ERBAKAN GİBİ İSİMLERİN PORTRELERİNE YER VERDİ
Klibinde Metehan, Oğuzhan, Ertuğrul Bey, Osman Bey, Sultan Fatih, Kanuni Sultan Süleyman, Abdülhamid Han, Necmettin Erbakan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın portrelerinin yer aldığı şarkı, büyük Türkiye devletinin Türk ve İslam Âlemi'ne sahip çıktığını anlatıyor.
Analiz- Hisse Teknik Görünümleri (ALB Menkul)
ARCLK
-Uzun vadeli devam eden yükseliş trendi korunuyor.
-Tepe bölgede alçalan takoz formasyonu görüntüsü izleniyor.
-Formasyon içirişinde 30.80 seviyesinden geçen alt destek üzerinde hareketlerde
32.00 ilk direnç olarak izlenebilir.
-32.00 seviyesi üzerinde 32.50 seviyesine doğru yükseliş yaşanabilir.
-30.80 seviyesi altında yükselen trendin geçtiği 29.90 seviyesine doğru geri çekilme
hız kazanabilir.
- Spot Fiyat : 31.28
TCELL
-Yükselen trend üzerinde güçlü görünüm devam ediyor.
-20 / 50 / 200 günlük ortalamalar üzerinde kalıcılık sürüyor.
-Yükselen trend 16.10 seviyesinden geçmekte.
-16.10 seviyesi üzerinde kalıcılık devam ettiği sürece 16.90 ilk direnç olarak izlenebilir.
- Spot Fiyat : 16.50
Analiz- Teknik Bülten (Şeker Yatırım)
TEKNİK BAKIŞ
Güne pozitif başlangıç yapan BIST-100 endeksi bankacılık endeksindeki %1,19 yükseliş
öncülüğünde günü %0,52 yükselişle 1.456,68'den kapattı. Endeks gün içinde
1.447, kısa vadede ise 1.430 üzerinde tutundukça geri çekilmeler olsa da yükselişini
1.465- 1.466 aralığı ilk hedef olmak üzere bu aralık üzerindeki hacimli kapanışlarda
1.490-1.492 aralığına doğru devam ettirmesi beklenmektedir. Endeksin
1.447 altında geri çekilmesini 50 GHO'nın geçtiği 1.430-1.435 aralığına doğru
devam ettirebilir. Kısa vadede bu aralığa gerileme yeni alım fırsatı, 1.466 ve
üzerine düşük hacimli yükselişler ise gün içi kar satışı fırsatı olarak takip
edilebilir. Endeksin 1.430 altındaki kapanışlarda kısa vadeli yükseliş eğilimini
sondırarak kar satışlarının 1.393-1.400 aralığına doğru güçlenmesi beklenir.
Saatlik göstergelerde oluşan negatif uyumsuzluk gün içinde yükseliş eğilimi devam
etse de kar satışı yaşanma riskinin yükseldiğine işaret ediyor. Ancak teknik
göstergelerdeki genel güçlü görünüm kar satışları yaşanma da alım fırsatı olacağına
ve endeksin yükseliş eğilimini devam ettireceğine işaret ediyor. Endeksin
güne yükselişle başlaması bekleniyor
Bir kaç kere yazdım
gedza
makul fiyatlarda İKEN ve elimde yokken tüm atkadaşlara sabırla taşımaya devam edin dedim
rabbim şahit
özelden yazdıklarımı ben biliyorum.
Bi daha gedza ile ilgili tek kelime yazmayacam.
Fikrim belli.
Ciddi potansiyel olduğunu düşündüğüm zamanlarda taşıyın demişim
bundan sonra gene öyle olduğunu düşünsem almamam içinde yazmamam içinde bi sepep yok
aksini düşünen beni zerre miktar tanımıyordur. ZERRE MİKTAR.
almak bir tuşa dokunmaya bakar.
rçelik, Türkiye'nin ilk özel kablosuz ağını kurmak için Nokia ve Türk Telekom ile stratejik ortaklık anlaşması imzaladı**
Arçelik, Nokia ve Türk Telekom ile Türkiye'nin ilk 5G'ye hazır özel kablosuz ağının
kurulması kapsamında stratejik ortaklık anlaşması imzaladı. Yapılan anlaşma
kapsamında Nokia'nın özel kablosuz ağı, Arçelik'in video tabanlı üretim süreçleri
analizini, iç mekan konumlandırmasını ve AGV performansını destekleyecek. Bunun
yanı sıra Nokia ve Türk Telekom, Türkiye'deki ilk ticari özel 4.9G/LTE ağını
da devreye sokacak. Endüstriyel 5G'ye hazır özel kablosuz ağ, Arçelik'in ileri
teknolojiye sahip Çayırova'daki çamaşır makinesi üretim tesisinde kurulacak.
Geleceğe uyumlu ve 5G'ye hazır Nokia ağı, Arçelik'in dijital dönüşümünü hızlandırırken
Endüstri 4.0 kullanım senaryolarının uygulanmasını kolaylaştıran bir platform
haline gelecek.
Nokia ve Türk Telekom ile yapılan bu ortaklık anlaşmasının önemine değinen Arçelik
Strateji ve Dijitalden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Utku Barış Pazar, "Arçelik
olarak, yeni teknolojileri iş modelimize entegre etme konusunda kararlıyız.
Bu uygulama sayesinde Arçelik üretimin dijitalleşmesi alanında ön saflarda konumlanıyor.
Nokia ve Türk Telekom'un da bu iş birliğine dahil olmasından son derece
memnunuz. Yaptığımız anlaşmayla ilk etapta bu ağ, otomatik yönlendirmeli araç
(automated guided vehicle - AGV) performansını artırmak için tesis genelinde
yaygın, güvenilir ve düşük gecikmeli bir kapsama alanı sağlayacak. AGV'lerin
parça lojistiği kapsamında üretim süreci boyunca kullanılmasıyla birlikte, AGV
hızı, kontrolü ve operasyonel verimlilik artırmayı hedefliyoruz. Bu ağ aynı zamanda
iç mekan konumlandırma sistemimizi yüksek doğrulukta destekleyerek gerçek
zamanlı varlık konumu takibi sağlayacak. Ayrıca video analitiğine dayalı yeni uygulamaları
sayesinde fabrika güvenliğini de artıracak. Gelecekte devreye alınabilecek
kullanım senaryoları arasında artırılmış ve sanal gerçeklik, dijital ikizler,
envanter kontrolü, güvenlik ve tesis yönetimi, kalite-kontrol, uzaktan denetim
için yüksek çözünürlüklü video ve tesis genelinde sesli ve görüntülü iletişim
yer alıyor" dedi.
Bu özel kablosuz ağın Arçelik'in dijital üretim sistemleri stratejisinin ayrılmaz
bir parçası olacağını, bu noktada Nokia ve Türk Telekom ile çalışmayı dört gözle
beklediklerini söyleyen Pazar, "Yeni 5G'ye hazır özel kablosuz ağın üretkenliği,
verimliliği ve güvenliği artırmaya yardımcı olabilecek 30'dan fazla kullanım
durumu belirledik" dedi.
Türk Telekom Kurumsal Satış Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Eser ise konuyla ilgili
şunları söyledi: "Türk Telekom'un, Türkiye'deki ilk özel kablosuz ağın uygulanmasındaki
rolü önemli bir dönüm noktasıdır. Arçelik'in dijital üretimde zirvede
olan yetkinlikleri, Türk Telekom'un bağlanabilirlik ve şebeke teknolojilerindeki
öncülüğü ve Nokia'nın uluslararası deneyimi bir araya gelerek yeni nesil "Akıllı
Fabrika" projesini oluşturdu. Türkiye'nin sanayi alanında dijitalleşmesinin
göstergelerinden biri olacak bu proje, verimi, esnekliği, kaliteyi ve üretkenliği
yüksek seviyelere taşıyarak, Endüstri 4.0'ın en gelişmiş uygulamalarına
ev sahipliği yapacak."
Eser sözlerini şöyle sürdürdü: "Türk Telekom olarak, Nisan 2019'da Nokia ile birlikte
gerçekleştirdiğimiz 'Akıllı Fabrika' denemesiyle Türkiye'nin ilk Endüstri
4.0 Mobil Şebeke denemesini hayata geçirmiştik. Amacımız, kritik endüstriyel uygulamalarda
hataları minimuma düşürmek, üretimi ve verimliliği arttırmak hedefiyle
mobil şebekenin sağladığı düşük gecikme süresi, yüksek bant genişliği ve yüksek
veri iletim hızı ve güvenilirlik kabiliyetlerinin kullanıldığı akıllı fabrika
uygulamalarını gerçek hayata taşımaktı. Bugün bu hedefin gerçekleştiği çok
önemli bir ana tanıklık ediyoruz. Türkiye'nin dijital dönüşümünün lideri olarak,
5G'ye uyumlu yeni nesil şebeke ile sektöründe lider şirket Arçelik'in üretimde
dijitalleşmesine katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz."
Nokia Global Bulut ve Ağ Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Raghav Sahgal, "Arçelik,
iş akışlarına ve üretim uygulamalarına en son yenilikleri getirme konusunda
oldukça ilerici bir yaklaşıma sahip. Türkiye'de bir ilk olan 5G'ye hazır özel
ağın Arçelik için uygulanması, hem üretimde dijitalleşme yaklaşımında önemli bir
adım hem de bölgedeki inovasyon uygulamaları için ilham verici bir örnek."
Söz konusu iş birliği hakkında görüşlerini paylaşan Nokia Türkiye Ülke Müdürü Özgür
Erzincan, "Türk Telekom ile yakın iş birliğimiz sayesinde, Arçelik'e Türkiye'deki
ilk 5G'ye hazır özel kablosuz ağı sunmaktan dolayı çok mutluyuz. Bu ağ,
Arçelik'in küresel üretim devleri karşısında inovasyon çalışmalarını hızlandırması
ve sektör liderliğini pekiştirmesi açısından çığır açıcı bir platform sağlıyor"
dedi.
Bi gün patlayacak, bunca haber akışı sonrası da
..........................
https://www.youtube.com/watch?v=6utzBHZRbLc
türkü faslı.
Bi gün patlayacak, bunca haber akışı sonrası da
..........................[/QUOTE]
Arayan mevlasını da belasını da buluyor bulur
son günler de en çok yabancı satışı olan hisselerden diye kararlı olamadım.
birde ağır abi oluşu var tabi, sabaha tavan olur mu fikri oluşmuyor.
ayen buralarda makul fiyatlarda.
maximum
3.50 lere değebilir.
Piyasa Değeri(TL)1.623.271.023 Özsermaye(TL)*39.076.724 Sermaye(TL)14.276.790 Net Kar(TL)12.635.260
aklı evveller
bu firmanın piyasa değerine bakıp
x hissede bu kadar neden olmasın diyorlar
bu firma geçen sen sadece 87 milyon ciro yapmış
hani ucuz mu traktör diyoruz ya!
kesinlikle sünger heykeline harcanan emek ve para kadar anlamlı değil fakat bu da bişey sonuçda.
Son dakika haberleri... Türkiye, İHA/SİHA teknolojisinde dünyada sayılı ülkeler arasına adını yazdırdı. Türkiye'nin İHA'ları arasına bir yenisi daha eklendi. Türkiye'nin ilk bulut altı İHA'sı Çağatay görücüye çıktı. Tam otonom dikey kalkış ve iniş imkanına sahip olan Çağatay İHA, 6 saat havada kalabiliyor.
https://www.takvim.com.tr/galeri/gun...gorucuye-cikti
bizim büyük ülke olmak gibi bir derdimiz var. yaptık,yapıyoruz,yapacağız. istemezük diyenlere inat yapacağız.
Konya'nın Karapınar ilçesinde kurulan Türkiye'nin en büyük güneş enerji santralinin temeli Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla atıldı. Faz 1'in tamamlandığı proje 2 milyon kişinin enerji ihtiyacı karşılayacak ve uzaydan da görülebilecek. Proje tamamlandığında Avrupa'nın en büyük, dünyanın en büyük 5 güneş enerjisi santralinden biri olacak.
https://www.haberler.com/dev-gunes-s...194524-haberi/
biz demiyoruz,abileriniz diyor.
Londra merkezli medya devi Reuters'ta yer alan bir makalede, Türkiye'nin SİHA ve İHA'larına övgüler dizildi. Makalede, Türkiye'nin İHA pazarında öncü bir aktör haline geldiği belirtilirken Ortadoğu'daki ABD ve Batı çıkarları sarsılırken Türkiye'nin Libya, Suriye, Afganistan ve Batı Afrika'da etkisini artırdığı vurgulandı.
https://www.haberler.com/ingiliz-med...193029-haberi/
hem 7 düvelle uğraş,hem 7 benzemezle uğraş,hemde yalanın kurgu merkeziyle uğraş... yinede rezervi artır. nasıl soyguncusunuz yahu, hem çalıp hem kasayı dolduruyorsunuz.
Merkez Bankası toplam rezervleri 4 Haziran itibarıyla 1 milyar 82 milyon dolar artarak 93 milyar 687 milyon dolara ulaştı.
https://www.haberler.com/merkez-bank...192622-haberi/
hadi aslanlar, bora füzelerine,fırtına obüslere nasıl yaptıysanız altay a da İMMU ya da motoru yaparsınız. asıl o zaman yükselişimizi görüp adana karpuzu gibi çatlayacaklar.
Kale Grubu, yerli turbojet motorunun seri üretimine bu yıl başlayacağını açıkladı. Zeynep Bodur Okyay ve Osman Okyay, “Motoru tamamen yerli imkânlarla ürettik, damdan çok düştük ama vazgeçmedik†dedi
https://ekonomi.haber7.com/ekonomi/h...retim-basliyor
Gerçeklerin mutlaka açığa çıkmak gibi bir huyu vardır.
"Kamuoyuna Zaruri Açıklama
Milli Görüş geleneğinin içinde, Refah Partisi, Fazilet Partisi'nde görev aldıktan sonra AK Parti içerisinde İstanbul teşkilatlarında ve yerel yönetimlerde birdava adamı olarak vazifeler yaptım.
11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün talebi üzerine, 2014 yılından başlayarak, bilabedel yaptığım danışmanlık görevini, bir süre önce 'fiilen' bitirmişti. Bu süre zarfında, Türkiye'nin yaşadığı bir çok siyasi, ekonomik ve sosyal kültürel vakalara 'hususi' manada da şahitlik ettim.
Ancak aramızdaki görüş ayrılıkları, kendilerinin önderlik ettiği yeni siyasi oluşum sürecinde arttı. Özellikle 15 Temmuz sonrası, FETÖ ve işbirlikçilerinin Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik saldırılarının siyasi partiler iltisaklığıyla olduğunu müşahade ettim. Bu çirkinlikler ve hukuksuzluklara da her seferinde karşı çıktı.
Son olarak Türkiye'ye karşı yeni bir 'GEZİ' denemesi olarak sunulan, örgütlenen ve de ne yazık ki Abdullah Gül, Ali Babacan tarafından da desteklenen Boğaziçi Üniversitesi kalkışma eylemleri bizim açımızdan bu ilişkiyi yürütülemez ve çekilemez hale getirdi.
HDP'nin kapatılmasına ilişkin davaya karşı geliştirilen ve ısrar edilen 'siyasi dil' ve HDP'ye destek açıklamaları da bardağı taşıran son damla olmuştur.
Kendi isteğimle ve kararımlaa bu nedenlerle; 11. Cumhurbakanı Abdullah Gül'ün danışmanlığı görevinden istifa ettiğimi ve de herhangi bir ilişiğim kalmadığı gereği hasıl olmuştur.
Şartsız ve koşulsuz Türkiye Cumhuriyeti devletinin yanında ve emrinde olduğumu, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik her türlü saldırının ve iftiranın karşısında açıkça duracağımı bil vesile belirtiyorum. Baskılara rağmen de tweetlerimi silmedim. Silemezdim. Silmeyeceğim...
Benim kararıma karşı yapılacak her türlü açıklamaya karşı hukuki haklarım saklı kalmak kaydıyla,
Kamuoyuna saygıyla bildiririm."
Reşit Aydın
Ben diyorum
bayram haftası
anlaşılıyor
mangal tahtası.
Türkçe mi bilmiyorum ne?
Ahanda diyorum
traktör ucuzdur
3/4
senede
5/6 milyar para kazanabilecek potansiyelde olan firmayla
atelyeleri karıştırmayın
Gözümden kaçmış olabilir
Geçen seneki 6 aylık cirosunun da karının da tek çeyrek de üzerine çıkan tek sanayi firması
traktör.
Öyle gaydırı guppaktan geçen sene çok az kar yazmış (yok denecek kadar az) karını geçenlerden değil.
Düz mantıkla
ilk çeyreğe göre döviz kuru arttı
2 çeyrek kümültif kar
2020 karını bile yakalayabilir.
son altı ay cepte artı.
Eski dostum kuluçka makinası beni mindere çağırmış :). :). :)
Şimdi gelmezsen korktu der. :)
Siha ve ihalari sanıyorum 3 yıl oldu bir arkadaş sohbetinde meth ettim ve bunlar çok kaliteli oldu dedim , dediğim şey yani var olan gunyuzune çıktı , yapanları kutluyorum başarılarının devamını samimiyetle diliyorum.
Şahsıma gelince , hayatım boyunca hiç bir parti tutmadım üye olmadim , cemaat ,tarikat , tekke , zaviye, sosyal yardım kuruluşu , körler sağırlar, dernek üyesi olmadım resmi veya kalbi. Bı tek Küçükyalı da bilardo ,snooker kulübüne üye olacaktık pandemi nedeniyle üyelik durdurulmus .Herkesin doğruları ve yanlışları olduğuna inanırım mükemmel yoktur , griler vardır , şu an yanlışlar fazla elestiriyorum tabii , hem yandaşlık yapıp hem yurtdışında ev ve hesap tutanlarla biz aynı değiliz yatırımlarım hemen hemen hep TL veya gayrimenkulde çok az dolar var hiç bozmadigim yıllardır.
Şimdi gelelim senin kör sağır olmana , insan çocuğuna bile simarip başına bela olmasın diye biraz dikkatli konuşur senin gibiler yüzünden adamların ayarı kaçtı ne yapsak yediriyoruz moduna soktunuz ,biraz mesefeli hareketle çok iyi olabilirdi şimdi pudra şekeri nane şekeri , kestane şekeri ticaretine bile soyunanlar oldu .
Sevgili kuluçka dostum ben evde de yakın arkadaşlarıma da söyledim imamin oglu da bir kasaba politikacisi 5 para etmez ,bir adam , ortaya atilşı Ekmek için Ekmeleddin ile aynı hızda bana göre belirsiz , maalesef kuklacilar hem karagöz u hem hacivati oynatiyorlar benim gibileri ise hiç kimse sevmiyor biz kalıba dökülen malzemeden değiliz , cehape MAL olmasaydı 20 yıldır böyle olmazdı en azından yanlışlar olmazdı .Sünger heykeli , barda çıplak kadın boyayan serseri Bedri Baykam falan filan işim olmaz bu lvk larla.
Senin bunu anlayabileceğini pek zannetmiyorum zira illa ocu bucu derdinde tipler anlayamaz , benim taşkafali eski dostum .
Ne diyeyim Allah senin Peker'ini (hayrını manasında ) versin .:)
Yanlış anlama atişsakta dürüst olduğuna inanıyorum sıkıntı yok .
Topgin sahibi dostum da dürüsttür .
yaw koçari
otokardan ne zamandır çark ettin?
2021 ilk çeyrek bilançolarındaki çarpıcı değişimi görünce.
bunda anormal bi durum yok.
pay değerlerinin eşitltlenmemesi için hatta otokarın üstüne çıkmaması için bi mani yok bence
bilançolardaki rakamlar onu diyor.
birisi yanlış yerde!
Sayın koçari ford hissesini 28.60 dan 1650 lot olarak alıp 35 den sattigimda kar ettiğimi düşündüren borsaydı şimdi fiyat nerde? Bahsettiğin traktörü ise bu korana pandemi vs işleri yokken 20 küsürden almayan da benim gübre fabrikalari 3 küsürdü işin özeti traktör veya otokarı burdan alması gereken kişi nerden satması gerekki otokar 500 mü olacak veya 750 mi yada bedelsiz bölünecekmi? Açıkcası 10 tl üzeri hisselere bakarken hep tedirgin olmuşumdur yorumların analizlerin güzel lakin fiyatlar bana göre şişik bedelsiz bölünsünler yada düzeltme yapsınlar neden olmasın girilir derim.
Sizinle
galiba sistem takibi başlığında tanıştık öyle hatırlıyorum
gübreyi ön görmek zordu onu geçelim
hisse fiyatlamalarına alfabe den başlamak lazım sanki
temel verileri ben batıyorum diyen bi hisse üzerine konuşmuştuk hatırladığım kadarıyla
hisselere pay değerinden değil
firmaların piyasa değerinden bakılıp
hisse başı ne kadar kar
ne kadar ciro
ne kadar borcu yada nakiti
ne kadar temettü verdiği verebileceği üzerinden bakınız
traktör bu sene
hisse başı 200 lira satış
25/30 lira kar yazabilir
borsada kocamış
Ahmet mergen bile hisseleri pay değeri üzerinden konuşuyorken
bunu yazmamı anormal görmeyin
bu hisse öyle sizin almadığınız fiyata kıyamet kopsa düşmez.
Ha diyelim bedelsiz verdi bölündü, hisse ucuzlamış olmayacak.
200 türk lirasını
10'luk yaptırıp cebine koyduğunda para(ne artmıştır, ne eksilmiştir) aynı paradır
gene 200 liradır.
sadece cebini şişkin gösterir elini cebine attığında avucunu doldurur
hepsi o kadar.
2. aşımızı olduk
kim ne derse desin
ülke
iktidar
pandemide çok büyük bi sınavdan başarıyla geçti
bakmayın muhaliflerin şartlanmış
önden koşanlarına
seçmenini geçtim
siyasi parti liderleri bile
ne yazık ki
allahtan başımızda
TAYYİP
var diyorlardır.
Yazınızı çok beğendim, tam köşelik olmus, harika...
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.