Dayak klubü
Printable View
Ali Babacan’dan çok çarpıcı Naci Ağbal iddiası
DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Naci Ağbal'ın gece yarısı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Merkez Bankası başkanlığı görevinden alınmasıyla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı: Bu ayrılan Merkez Bankası Başkanımız, demiş ki, "Ya 130 milyar dolara bir bakın, ne oldu, yok ama nereye gitmiş?" Bu kararın alınmasıyla ilgili bir rivayet var. Doğruysa da ben şaşırmam.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...di-ya-6328565/
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...ir-ima-1816643
Bu haberle sinyal verilmiş biz uyanamadık ekonomiyi kimin yönettiği belli oldu bakalım bu çalkantıyı nasıl çözecek
Bu arada şahsım 2 gündür ortalıkta yok gibi...
Merkez bankası 23 Mart 2021 vadeli GLP repo kotasyonu açtı
Endeks taban. İsteyene istediği kadar veriyorlar. 3-5 aldım çerez parasıyla ama kendi kafama sıkıyormuşum gibi hissediyorum.
Bazı hisseler var taa Kasım ayındaki yerlerine dönmüşler.
Herkes bir açıklama haber peşinde
bazıları kafayı kuma gömmüş ama unutmamak lazım kafayı kuma gömenin totosu savunmasız kalır
Pencere ne kadar aralanıyor bilgisi olan var mı?
Yiğit Bulut ekenoomi bakanı , Hasan Kurtulmus MB baskani olsunlar saçlarına bol jöle sürüp 24 saat a Haber atv ülke tv24 cenene ve bilumum benzer kanallarda emperyalizme sövsünler bu sekilde kesinlikle düze çıkariz kesinlikle samimi görüşümdür inanılmasini arz ve talep ederim.
Beşiktaş taraftarı olduğumdan yıllardır taşıdığım 230 lot Bjk hissem var.
Bu kez duygusallığı bırakıp bu sezon satacağım.
O golü yemesek zaten tavanda kalırdı.
Bana göre doların kısa orta vade tepesi 8.50 ...Akşama kadar gerekli yerlerle toplantı konferans vb yapılır bu arada düşük maliyetli dolarlarda millete kitlenir , fx ve viop da da millet biçildiğine göre yarın herşey normalleşmeye başlar...Borsada da tabandan mallanmış olurlar..Sonbahardan önce 8.5 üzeri ben beklemiyorum...
Burada kayıtta dursun
Bir degerli arkadasta face de bir resim paylaşmış
Şöyle :
Dr Haydar Dümen ekonomi bakanı olmuş
ve "bu saatten sonra zevk almaya bakın "
şeklinde mülakat veriyor , katılıyorum şahsen.
Glp den ne kadar kullanılmış
Tl swap faizleri 100u gecmis
Tokyo piyasasında tavan yapan dolara londra ve newyork seanslarında destek gelmedi...
İsterse faizler %100 olsun adam 1 günde %10 vurgun yaparsa o faiz hiçbirşey yapamaz...
Bence yarın dolar yavaş yavaş gevşemeye başlar....
iktidardakilerin niyeti gidişatı belirler... eğer tekrar bir ters köşe yapmak ise, tepe görülmüş gapta kapanir ama yok amaç piyasa ile inatlaşma ve köprüleri yakmak ise .. Argentin pesos grafiğini incelenmesini tavsiye ederim, resmi kur ...birde karaborsa kuru var, en son polis ekiplerle müdahale ediliyordu..
Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Göksel Aşan: Kısa zamanda Cuma günü olan kur seviyesine geri döneceğini düşünüyorum
Akyatırım Garanla YKB yi portföyden çıkarmış..tahviller daha büyük sıkıntı yaratacak gibi..burasının daha aşağıya epey yolu var görünüyor..1260 larda bir durup bakmalı..bakmıyorsa full uzatan 5 li tek parça itki demektir 10XX lerde alır soluğu...bence..YTD
Ayhan başkan, dolarlardan mı , altınlardan mı hafiflediniz ? Borsaya destek bile attığınıza göre artık dövizde sakinlik bekliyor olmalısınız. Benim huyumdur ucuz malı almam :)) Öyle 7,10 lardan dolar mı alınırmış, 7,95 lerden alacaksınız ki heyecanlı olsun. Bu gece asya da festival düzenlenirse siz uyurken ben eğleneceğim.
Blomberght de Cüneyt Dingiltereden bağlanmış diyor ki ; Yerli bireyseller 3-4 Milyar dolar sattılar böylece kamu bankalarına gerek kalmadı. Yerli bankadan panikle dövizini kasaya alınca da satıldı olarak mı ( sistemden çıktığı için ) görünüyor acaba ....
Prostat olan adam bile istikrarlı olarak fırlatamazsa da ara da bir fışkırtır. Sonuçta ; döviz sıçrarken fizik kuralları gereği rüzgardan , yerçekiminden hatta nazardan etkileniyor olabilir.
yerçekimi konulu eserimiz. :he:
ismi Geceden Şafağa...
https://i.hizliresim.com/WOLAPz.jpg
TCMB/Kavcıoğlu: Ekonomimiz güçlü temeller üzerinde yükselecek-Habertürk
TCMB/Kavcıoğlu: Paydaşlarla iletişim kaynaklarını etkin tutacağız-Habertürk