Tır şoförü olarak çalışıyor tırı yok
Aylık kazancı 20,000 dolar
https://youtu.be/SJrBkikF_cg
Printable View
Tır şoförü olarak çalışıyor tırı yok
Aylık kazancı 20,000 dolar
https://youtu.be/SJrBkikF_cg
.................................................. ................
Güle,güle sv.emlak.:hi:
kendin için mi düşünüyorsun ?
:wu:
meselen her ne ise.
aurora yı izlemeden gitme.
başka hallere neden olacak "kapı" orada.
belki fikrini değiştirir.
Genelde Natrium Pentobarbital kullaniyorlar sanirim.
ABD'ye dahi vermiyorlar bu maddeyi infazda kullanmak istediklerinden dolayi.
Zor bulursunuz.
Isvicre'de bu olay yillardir mümkün. Yeni bir sey degil.
Kendileri icemeyecek olanlar icin, damardan siviyi bagliyorlar ama, elinize verilen bir tus ile son hamleyi yine kendiniz yapiyorsunuz.
Yasli ve agir hasta olan bir ciftin bu sekilde ayni anda beraber son yolculuklarina gittikleri bir belgesel görmüstüm.
Detayli bilgi icin ama, link almanca.
https://www.pharmawiki.ch/wiki/index...20verabreicht.
önce uyutuyor olması güzel birşey kalbi sonradan durduruyor uykudayken ölüyorsun güzel bişey
infazda elektirip verip bütün tanıdıklarına izlettirmelerine kıyasla çok değerli bir uygulama hatta.
buraya nerden geldik kapı nerede kapıcı nerede. :oleyo:
ben gidiyoruu
dikkat dikkat tepkı başladı galiba ..seans sonu 1400-1405 arsı bi kapanış beklıom...haydi hayrlı tepkı alışları...batırım tavsiyesi değildir.::)
Aslinda bu ilaci vermeden önce birde sakinlestirici ve kas gevseticisi veriyorlar da, twitter'deki video da göstermemisler.
ABD'de de ilacla da infaz ediyorlar ama, cok kötü sonuclar aliyorlar. O yüzden Avrupa'dan almak istiyorlar ama, AB ve CH henüz izin vermiyor hatirladigim kadariyla. Belki degismistir.
Aps garfiği
son zamanda devamli artmakta
iyimi
kötümü bilemiyorum
son iki gün 80 bin poz artmış
teknik olarak gelinen seviye
yarın MB nın bu ortamda faiz artırması zor olarak görmem
vede takıp ettiğim para hareketleri
yarın MB sonrası yukarı ihtimali artırmakta
viop 1500 artık kritik yer oldu
yanı longşar stop yeri
https://i.hizliresim.com/kmpoy1k.png
Sabah seansında kaldır.
Akşam da daldır.
ABV borsa gibi.
Bugun gizli oyuncu eregl deki ,
17.00 dan sonraki hamlesi ne olacak bakalım teknik olarak yukarı hamle gözüküyor ,
yalnız totalde satıcılı
tuprs + eregl
Laz vatandaşım, sana Laz demekle hakaret etmiyorum, kafatasçılık etmiyorum. Çok Laz arkadaşlarım var. Ancak, tipik bir Laz olarak çabuk sinirleniyorsun, ağzından ne çıktığının farkında bile değilsin. Burası sanal ortam olabilir, ancak sanal dünya ile ilgili önemli kanun maddeleri var, dolayısıyla biri çıkar ve bunun hesabını sorabilir.
Ben pes ediyorum, kalbini kırmak istemiyorum ve seviyesiz bu tartışmayı sürdürmeyeceğim. Ancak, burası bir forum ve Türkçe yazılıyor, dolayısıyla anadilinde kullandığın noktalama işaretlerin ve özel kelimelerin nasıl kullanılacağını öğrenmelisin. Öğrenmenin yaşı yok. Öğren ki; eksik yanlarını geliştir, çok kuvvetli olasın.
APS tüm zamanların zirvesinde; 619.000
Teoriye göre bir yönde uzun vadeli TRENT OLMALI. (+,-) 20.000 PUAN GİBİ.
yön konusunda fikir vermez.
Bundan sonra aps artışı çok beklemem..KAMYON AGZINA KADAR DOLU..yolculuk boyunca yüklerden kurtularak (aps azalır), BİR YÖNE TRENT OLMALI..
Çok haşmetli kalktı. Şansa aynı yönde idik. Bakalım neler edecek bundan sonra iblisler.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
son 30 gündür sadece SHORT/FLAT oluyordum.
bir süre sadece long/flat gideceğim.
2 ortalamayla iş yapan twitter üstadları çarpılmış..
Allah utandırmasın sn. Abka. Başarılı öngörüler idi tebrikler. Bakalım izleyelim.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
saatliklarde 2 li 3 lü dip var..bıst100 de: 1403.76 üzerinde kalıcılıkta shortta ısrarcı olunmamalı..
Seans içindeyiz ya sana cvp veremedim şimdi rahat rahat yazayım dedim adama sorarlar sen önce başkasına akıl verene kadar kendin ne yazdın bir bak Rezil ülke diyemezsin benim ülkeme , bende derim sana o zaman ne bok işin var ................., diğer konu bana noktalamadan bahsedip yukarda yazdığın hepsi sıkıntılı bu yüzden birisine birşey yazarken yazdıklarını iyi oku sonra altında kalma.
Son 1 saatteki hareketi
İş long
Tacirler short
Gcm long
Meksa long
Yaptığına iddaya girerim
Haber mi var?
Ne kaçırdık?
Pala para dağıtmaya çıkmış. Bizde değerlendirdik.
300-500 kazanmaya devam.
İki kağıt tavan, viopta alsat karlı kapanışlar.
Boşuna mı diyoruz ex2000 abi, burda hergün para dağıtıyorlar diye
üçbeş üçbeş tırtıklıyon boyna :he:
Thy [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]
Umudumuz var .
Yazdık..
Kardemir..
Evet üzgünüm..
Toaso da AKCAY bile gaza geldi ne diyeyim..
Eski zirve gecilrise gene alırım spot..
Toaso da shorta ekmek varmı yok mu ayular [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.