Bugun 4 Ocak Atamizin dogum gunu....
Dogum gunu kutlu olsun..
Syg,
Bugun 4 Ocak Atamizin dogum gunu....
Dogum gunu kutlu olsun..
Syg,
Sayın dudu,
Tavanda eşitliği ve kaliteyi sağlamak zor olduğundan hem kendi işlerine öyle geldiği hemde kolay yol bu olduğu için tabanda eşitliği tercih ettiler bunun sonuçlarına bütün ülke olarak katlanacağız. Yukarda yazdıklarınıza aynen katılıyorum sistem sizin bilinç altınıza parazit gibi yaşa sistemde kalmak için çaba gösterme nasıl olsa fazla prim ödeyenle ödemeyenin bir farkı kalmayacak fikrini işliyor ve ona göre siyasi kararlar alıyor, aynı her iki üç senede bir çıkan aflar gibi borcunu düzenli ödeyeni salak yerine koyan zihniyet.
https://www.gazeteduvar.com.tr/kutup...makale-1512622
ON hesabı kullanabilmek için Şube hesabının kapatılması gerekiyormuş.
https://i.hizliresim.com/mzz2sfd.PNG
Benim emekli maasimin 4 kati..
Ahtapot izgara kacadir burada acaba, bir de ben gitsem.. :)
Syg,
Bu faiz meselesini karistiran budur.2002-2006 civari cnn turk te ya faize parayı koyuyor Bonoya baska bir is yapmiyor adam diyordu.iyide enflasyon vardi.birde krizden cikis bonolarla olmustu.faiz takintisi var bunda.
alkole zam geliyormuş aldım 1litrelik yeni rakı 250 liradan
4.-5 tane kırmızı şarap da ben aldım YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ikide şarap ekledim yeter gerçekten bir yıl.. teşekkürler.
dün 15k ve bugün 7.5k BES ödemesi yaptım toplam 22.5k
kalan 37.5k lık miktarı dolar düşüşü veya ons düşüşü olursa ekleme yapacağım. bu arada %100 altın fonundayım.
aylık 1.5k olmuş bagkur ödemek istemesem de mecbur.. bende bu şekilde besten devlet katkısı alarak verdiğimi geri alıyorum.
Yazın sağa sola para fışkırtan bir arkadaş vardı. Ne oldu, hiç görünmüyor?
buralardadır....
İyiki şarabımı biramı viskimi kendim yapıyorum yıllardır yoksa bu yobazlara para kaptıracagız katmerli olarak.
Kiz cocuklarina pos ayrimcilik yapiyorlar..
Maasin tamami degil de belli bir kismini aliyor dediginiz gibi...
Ama benim kastettigim su idi..
Ben 25 yil boyunca aylik 100 dolar gibi bir prim odedim..
Toplam 30K dolar gibi..
Bu para ile alternatif yatirimlar yapardim, yapamadigim bu bu yatirimlari cocuklarima miras olarak birakamiyorum..
Syg,
Vakıf bank
Halk bank
32 günlük %19
-
Ziraat 32 günlük
%18
ama evde etil alkol üretimi yasaktır.
bunu da belirteyim.
:)
ünlü menkul 24% gecelik mevduat alt üst limit yok.
ON E-Mevduat, 32 günlük
%23,50
burger usd 1.85% yapmış
PİYASAYI SERBEST BIRAKTILAR, HER BANKA İHTİYACINA GÖRE FAİZ AÇIKLIYOR. HAFTALIK REPO 14%, MEVDUAT 21-25 BANDI, KUR KORUMALI 17%. BİRDE ŞİKAYET EDİYORSUNUZ, BU KADAR ÇEŞİTLİ FAİZİ RÜYANIZDA BİLE GÖREMEZSİNİZ:oleyo:
daha nasıl hizmet etsin bu hükümet faiz lobisine:kahkah:
Hocam sitesinde hala %1,25. Siteyi mi güncellemediler acaba
https://www.burgan.com.tr/on-mevduat/e-mevduat
Hâlâ çok düşük, 3-4 sene önce %5 aldığım dönemleri hatırlıyorum ki o dönem ne Amerika'da bu kadar enflasyon vardı ne de bizimkiler tefeci faiziyle dışarıdan borç dileniyordu. Şu an en az %5-6 civarı seyretmeli ama tabiki dövize kaçışı engellemek için inanılmaz bir baskı var. Bu arada bazı bankalar 2.80 seviyesinde.
bu son zamlarla bence erken seçim iptal oldu. 1 sene sıkıntı, sonra rahatlama.