Sıvı yağda da böyle bir demeç olmuştu halk 5 er 10 almıştı.....fiyatlar uçuk artmıştı.....salça da daha artırı bu maniplatör....bunun gibilere devlet ceza vermeli...
Printable View
oto bota ceza her karşı fikre sen sus konuşma artık kimse kimseye derdini arz edemiyor etrafta duvarlar örülmüş her şey toz pembe güllük gülüstanlık öğrencilerin yurt derdi yok çalışanların kira derdi yok asgari ücretle 10 tane ayfon alınabiliyor avm ler tıklım tıkış dolu yollarda arabalar vızır vızır bulduk da bunuyoruz bak avrupaya hepsi bitik aksini düşünen konuşan kessin sesini bay pala bas şelaleyi donat masayı deli bal getir ayıcıklarıma bak şampiyonlar lginde de yokuz biz bize yeteriz :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
sorumluluk alan adam demiş ki maliyetler arttı , avrupada da sıkıntı var...
benim argümanlarım bunlar demiş. sen bu argümanlara itiraz edemiyorsan bu niye manüplasyon olsun. manüplasyon yalan dolanla olur.
yalan dolan diyorsan sen de buna dönük dayanaklarını ortaya koyarsın...
bir de adam kamu sorumlusu- kamu görevlisi değil sera bir başkanı...
ya arkadaş artık fikrini söyleyene ceza falan söylemlerinizi bırakın gerçekten ya...
majör hisseler karanlık odada 5 ila 10 kademe üste görünüyorlar.....
Kimse endeks ve viop konuşmak istememiş seanstan önce. Tahmin edilmesi zor bir gün yaşıyoruz demek ki.
Teknik analiz tartışması olmuş, normal bu sessizlik :he:
bugun ve yarını bilen teknik dehadır :)) kolay olan göstergeler sisti düzetlme olmalı
Ekim vade kontrat işlemler güzelleşmeye başladı .....hareketler sert....
BofA güne DOHOL EREGL alıp THYAO TCELL satarak başladı,
https://www.linkpicture.com/q/999_31.png
Bizim sistem al konumunda ilerleyen saate destek atarlarsa alici gruba yukseliriz.
Bugun hacim + dünkü bar boyu yutulacakmı + para çıkışı takip edicez
1.68 üzerinde kalamazsa saatlikte 1.64 aşağıda takip ediceğimiz kısa vade bant olucak.
AK sorulmuş 11.03 altı saatlik kapanış yapmamalı hedefi 10.75 ler kısa vade.
Normal şartlarda 10.35 den sonra bir daha yukarı almaları gerek hacim için çünkü saatlik sata girmesini istemiyorsa
Sindoma abi işc analizin süper bu arada tekrar şansımı denemek için 7.39 dan bi porsiyon aldım bu seferde dönmezse yabcak bişii yok
Bear_Bull usta bir ricam olacak senden.Nasıl ulaşabilirim?
ISC hacim li hareketler bugun sağlam makina hareketleri mevcut pıst 100 yukarı kalmak için çarpışıyor 11-12 barları için bakalım kim kazanacak kısa vade.:)
İsgyo ve emlak gyo da sanki bisiler ola bilirmi ? Yalan haberede raziyiz :)
Viop gotu başı oynuyor.
Spot:
Tukas tavana gidiyor.
Bantas gitmedi. Sinirlendikce 50 100 lot alıyorum 100 bin lot geçtik ama biraz daha gitmezse çok daha sert alacağım.
Ülker yatay. Poz duruyor.
Viop:
Tcell long lari kapattım güzel para bıraktı. Aldığım gün yazmıştım.
Sasa short karda.
Hektas short da dayak yiyorum. Bugjn pozitif kapatırsa short pozu kapatacağım.
Endeks short karda. Tutuyorum.
Thyao short Eylül vade 72.80 ortalama tutuyorum karda.
Ülker poz büyüklüğü < diğer tüm shortlar yani portfoy dengeli sayılır long / short.
Izleyelim gün sonu ne olur.
Çağrı abi dün domatis dedik senin tukas bugün coştu, almadığım uçuyor aldığımız gitmiyor, gofret gitmezse benden bilebilüsün
devlet bankalarına bir hucum var bir habermiğ var...
7.65 den işc leri verdim sabah sabah çorba param çıktı.
https://i.hizliresim.com/b116i9y.gif
Dün yüzde 2 çakan kendisi değilmiş gibi..
Hey maşallah dün gün boyu verdiğini bugün 1 saatte gerisin geri aldı..
gundi
bu sonuna doğru infilak ediyor..
sublimal mesaj mı veriyorsun ? :he:
Hayır..
Çıktıkca ağırlıklardan kurtuluyo..
Aşağıdakiler mazot zaten..:drunk:
Sonbaharda ukrayna-rusya arasında ateşkes bekliyorum..
Kapalı kapılar arkasında anlaşmaları gerek..
Ne AB bu şekilde kışı geçirebilir..
Nede FED in faiz artıracak mecali kaldı..
El mecbur enerji fiyatlarını aşşa çekmek zorundalar..
Haftalık BDDK raporunda bankaların özkaynakları geçen haftaki faiz düşüşü ile artmış olmalı.
VAKBN ve HALKB de tahvil çok vardır, ondan yükseliyor olabilir.
** bariz infilak ediyor... :he:
al buldum lttle joe 2
https://www.youtube.com/watch?v=DpdKxv9WINY
aslında tam tersi
cafeye zoltan ın son makalesini attım.. ya son ya önceki sayfada..
link te tam pdf var
RUSYA İLE ukrayna ATEŞKES konusunda kesin bir anlaşmaya varırsa HİÇ BİR FAYDASI FİLAN OLMAZ. enerji fiyatlarını başka yöntemlerle kontrolo edecekler , walking dead senaryolarına öldük donacaz filan gerek de yok.
AB VE ABD irana 20 senedir yaptırım ugulayan batı kırım yüzünden rusyaya yaptrıım uygulayan batı SADECE ATEŞKES İLE veya basit anlaşma ile hemen derhal bunları kaldırıp bir de aferin güzel işgal ettiniz mi dicek, sırf rus doğalgazına erişim için batı dünya politikasını mı değiştirecek ?
madalya da takarla galiba ukrayna kesin olmayan ateşkes ve kısmi veya tam anlaşması batının yaptırım politikasını değiştirmez yumuşatır .
rusya ile dalaşmıyorlar ama malını da artık kolay kolay almazlar ...
tam geri çekilme ve toprakların tam iadesi ve donestk lugansk bölge ukraynaya terk gerek o noktaya gelmeden yaptırım kalmkmaz iş suriyeye döner 20 sene sürer
,
ateşkes anlaşma yapmak demek de değildir ayrıca..
en iyimser borsacı benim HEP LONGCU OLDUM HAYATA ayı asla gelmemişim ama bu konularda gereksiz İYİMSERLİĞE GEREK YOK
rusya ve batı köprüleri attı, artık bunu 15-20 senede tamir edebilirler resmen soğuk savaş rusya -çin -batı askeri ve ekonomik kavgalar devrine yine girdi dünya ama kontrollü soğuk savaş demek en doğrusu buna, gidişat bu yönde ...
rusya batıya mecbur değil bu da anlaşıldı yeni bir dünya DÜZENİ KURULDU RESMEN . batı ,rusya, çin ve diğerleri diye 4 bölüme ayrıldı dünya ...