tokatın gülü benim için ölümüne long oldu bende oradan geçiyordum baktım ölmek istiyor 2 kürek toprak attım hakim bey cezamız neyse çekeriz.:)
Printable View
[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] okuduklarıma göre şöyle kazandım böyle kazandım diyenler sanırım dünkü yardımlaşma gecesinde 50 milyondan fazla yardım edenler listesindedir. Başka ihtimal veremiyorum. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaş tilifon etti az önce, paso sövüyor böyle borsayı diye, la bi dur sakin ol noldu hele bi annat didim.
Endekis yeşil benim hisse kıpkırnızı oldu didi.
Başganım bende didim ki,
La olm kaç defa diyecem, senin hisse yükselmeyebilür ama vob mecbur yükselir deye, başganım dilimde tüy bitti yahu diye diye :drunk:
https://i.hizliresim.com/7stfbzd.png
sabahki grafın güncel hali .
yarın önemli onlar için 5000 üzeri tamam mı devam mı derse yukarda 5300 aşağıda 5000 altı saatlik barda 4900-4800 bölgesi daire içindeki bölge gibi bir hareket beklene bilinir .
kalenin kuzey kapısı 5000 den geçiyor pıst 100 de.
sevgiler saygılar
Yabancı fonlar robotları kapatmamış, ciddi bir akılsızlık örneği.
10 günde 10 milyar TL giriş garantisinin olduğu yerde satışların çok daha yukarıdan gelmesi gerekirdi. Robot bunu akıl edemez tabii. Yükseliş için robotları devre dışı bırakmaları lazım.
sabah %+7 olan gübre kapanışa yakın %-10..
açılışta alan %17 zararda...
Çok geçmiş olsun keremalkm abi, bi günde yüzde 17 zarar baya çok olmuş, sabah yüzde 7 iken almasaydın keşke
Neyse sağlık olsun.
Madalyonun birde diğer tarafından bak
Sabah şort açan yüzde 17 karda :)
Ben hep derim endekis şort yerine hızlı düşüş yapabilen hisse şort daha avantajlı
erdemirde çok sağlam ayı barı oluşmuş. züğürt ağanın allahım biz yağmur istiyoruz sen kimleri yolluyorsun demesi gibi olmuş.
tarihi zirve geçildi diye atlayan çok olmuştur. yarın da stop loss patlatıp devam ederler artık.
endeks de çok parlak değil bence.
neyse beklemeye devam.
Sabah kar +55.000 di, Aksama 1.000 tl kaldi. O da komisyona gidecek.
Lebanese depositors smash up, burn Beirut banks
https://www.arabnews.com/node/2252261/middle-east
35 bin kisi oldu, bir kisi mi istifa etmez
ben boyle ulkeye icerim :drunk:
Geri Alım İşleminin Niteliği Diğer
Söz Konusu Geri Alımın Amacı AKBNK pay piyasasında sağlıklı fiyat oluşumu ve istikrarını desteklenmesi pay sahiplerinin menfaatlerini koruması.
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 16.02.2023
Geri Alıma Konu Pay Miktarı 52.000.000
Ödenecek Azami Tutar (TL) 1.000.000.000
Viob %3,67 eksi gözüküyor ne oldu yav. Bu kadar desteğe rağmen satıyorlar.
Borsaya hikaye lazim, bes ve fonlar hala alim tarafinda bugun short olanlar iyi kazandi, yarin hikayeye devam 5200-4800 arasi gider geliriz. Açılış yatay olur sonra 5100 yapariz arkasi yarin
JPMorgan, Türkiye'yi sarsan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketine ilişkin fiziki maliyetin 25 milyar dolar olacağını tahmin etti.
Tokatyıldızı dayucuğum long açtığını gördüm yazılarından dikkatli ol
Şahsen ben poza girsem short açardım 😊 bugün
Karizmanı çizdirme pozda inat etme benden uyarması
Dipnot pozisyonum yok
Dikkat dikkat longcu kardeşlerim
Bugün long pozisyonunu kapattığımı canlı ve reel yazdım
Şuan longcular av olmaya müsait durumda
Forumda 90 dereceli dik açıyla diklenecekseniz emin konuşmayın 🤒🤒
An itibariyle poz açacak olsam short açardım ben ama Pozisyon yok bende
Bakalım Bes den sonra varlık fonu da alış yapacak mı yada başladı mı?
Yanılmıyorsam ETF aldı bugün
Banka temettüleri ile alakalı birşey açıklanmadı değil mi?
Akbank da başlamış geri alıma .
Endekste önemli noktalarda ciddi destek olacaktır banka geri alımları.
Altın kötü veriye rağmen çok sallanmadı.
BIST100/XTUMY
Yani yan hisseler bıst100 e göre çok gitmiş..Hatta gideceği kadar gitmiş...Özellikle 2019 daki desteği kırınca uçmuş..
Ama bundan sonra büyük hisseler daha çok gidecek veya büyükler daha az düşecek..evet bu grafik ky. nın uzun zaman borsadan uzak kalmak zorunda bırakılacağının göstergesi..
Buna bakarsak bıst100 dışındaki hisselerden uzak durulmalı sonucu çıkar.
Hizmette sınır yok..Her şeyi oranlarız...:)
https://i.hizliresim.com/46vu9ck.PNG
Ömerhan Karamahmutoğlu
@omerhankrm
·
1 sa
@guskuay
ve
@borsaistanbul
adlı kullanıcılara yanıt olarak
Bofa aslında bildiğimiz Bofa değilmiş mesela. Bir fikir
Gökhan Uskuay
@guskuay
·
1 sa
@omerhankrm
ve
@borsaistanbul
adlı kullanıcılara yanıt olarak
Ömerhan yerli oldukları benimde kullağıma geliyor. Yerli oyuncular (yatırımcı kesinlikle değilller) çok büyüdüler, yerlide olabilirler.
:) yapmayın badem bofasını daha yeni farkına vardı profösöneller.
dilimde tüy bitti zarlar hileli demekten
Hüseyin Günay
@huseyingunayDC
·
17d
Biden UFO’lara ilişkin 22’de açıklama yapacak.
bir ufomız eksikti...:)
Piyasa Gündemï¸
@PiyasaTurkiye
·
7s
AKP'li Külünk: Bir kez daha ifade ediyoruz. Olağanüstü dönemden geçiyoruz. Küçük yatırımcının varlığına göz dikmiş SİHİRBAZların oyunlarını bozmak için 5 ay süreyle açığa satış yasaklanmalı böylece KY'nin tasarrufları sihirbazlar tarafından yok edilmesine izin verilmemelidir
terste kalan çok
PALA için sorun değil.Bakın bıst30 da çoğu hisse zirveye yakın.Bıst 100 zirveden %12-13 aşağıda..Ama ky. nın hisseleri yarıya inmiş gibi..Zaten o hisselerde açığa satış yok.
O zaman Metin beye destek olsun...GOGOGO,TARTARTAR...
ben de geri alım yapmak istiyorum. Nereden icazet almam lazım ! Sonuçta para benim hesapta ama sanki her an '' hoop hemşerim öyle yağma yok. Paranın şu kadarına velet, şu kadarına elet '' diyebilirler.
HEKTS dünkü bilançosunun üzerine tavan kapatmış. Saçmalığı bitmiyor bu borsanın.
Mecbur sasa ve hekts ile piyasayi arti kapadilar. Onlari almasalar eksi kapardik.. yarin birgun de onlari satar baskalarini alirlar.. oyuncak gibi borsa
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sabah sattıklarımı yarın almak için tekrar 33,30 yazdım şimdiden...
anlık kararlar değilde geceden yazdıklarımda genelde başarılı oluyorum...
selocana laf söylemeyin ne güzel trade fırsatı veriyor işte... :)
akbankta bir atak yapsa ondanda kurtulucam ama çok istediğim gibi olmadı...
https://i.hizliresim.com/8exayzf.jpg
kırk yıl düşünsem trabzon tribününde şöyle birşey göreceğim aklıma gelmezdi...
https://i.hizliresim.com/l5n0jtb.jpg
Çamoluk otomotivi borsaya bekliyoruz..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.