Ülker Bisküvi
Kapanış (TL) : 36.92 Hedef Fiyat (TL) : 54 Piyasa Deg.(TL) : 12627 3A Ort. İşl.Hac.(mn$) : 11.89
ULKER TI Equity- Öneri :AL Get.Pot.%: 46.26
Printable View
Ülker Bisküvi
Kapanış (TL) : 36.92 Hedef Fiyat (TL) : 54 Piyasa Deg.(TL) : 12627 3A Ort. İşl.Hac.(mn$) : 11.89
ULKER TI Equity- Öneri :AL Get.Pot.%: 46.26
SPOT xBank açılışları,
https://i.hizliresim.com/kb5ja04.PNG
Forum ve sosyal medya hüstadları sankim bugün yanlış yönlendirme yapıyor gibi... Daha açık yazmayı düşünmüyorum belli sebeplerden ötürü...
Allah affetsin tcell shortladım biraz...
günaydın .. rolanti ayarda devam ediyorum .. tradelik hesapta boştaki kısma tup 91,85 ve petkm 16,64 aldım kaldıraç yok rahatım .. eregl dengemi bozuyor benim ..
dün aldığım iki küçük hisse de duruyor biri teknsa diğeri çok sığ yazmayayım .. salt short eylül ekime kadar düşünmem ben şahsen dalga yapısı gereği ..
Spk yine uyuyo , enerji hisseleri acil brüt takasa!!!!! Europower , Smartg , Astor sapıttı bunlar iyice...
Paragöz abi de geldiyse tehlike geçmiş demektir :he:
Berkimcans abi günün dibini 6659 olarak işaretle istersen :)
Bence lokomotifler de üst sınırlara çok yaklaştı. Kenardayız :)
BİST100 yeni zirve 6723, @*Bozkurt 6659 dip konusunda emin değilim :he:
https://i.hizliresim.com/ql9xgol.PNG
Yan kağıt masaları yine kuruldu.
Al gülüm ver gülüm
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugün yarın elektrik zammı açıklanır , ardından ilaç zammı , ardından akaryakıt , ardından , ardından vs nasıl olsa tuık var
düşsene selocan cumaya gidicez daha...
bu petkmim krmizi range bolgesi ustune cikip oturmasi lazim yoksa zor ..oyalanip duruyor ayni yerlerde 10 gundur ...
https://i.hizliresim.com/2zqkg8q.jpg
SPOT da BofA bugün erken dalya yaptı!
https://i.hizliresim.com/hozi8sq.PNG
Her zaman derim,tüpten şaşmıycan deye :he: endekis tepki yapacak diye düşünüyorsan eğer ve alsak alsak ne alsak diye bakınan daytradecinin bakacağı ilk kaat tüp oluyor genelde.
abidik gubudik hisseleri görmim diye yükselen düşeni ilk 50 ye ayarlıyordum orayada geldi girdiler...
smratg si astoru gesan kontr...
demek artık ilk 30 a bakıcaz...
matrixteki makinalar gibi insan şehri ziona ilerliyor amip hisseler...
ilk 30 uda ele gecirecekler... :)
akçay,
selocanda ki formasyon pıst 100 dek i ile aynı formasyon şuanda 2 side beklemede 2 yöne kırılım olma ihtimali var yukarı kırarsa 50.50 ler aşağı kırarsa 43.50 ler formasyon hedefleri.
dip not.
biz bu bantları verdiğimizde kafası basmayan sanal oyuncular 2 türlü yorumluyorsun diyor:)
1.si kırılım olmamış
2.oyun hızlı oynandığından makinalarla buraya yazmaya zamanım olmaz .:wave:
froto haftaya 1,000 lira diyenler kervanına katılır...
3 5 o.cocugu itin elinde oyuncak bu borsa. Baska bisey degil. Yatirim falan yapilmaz bu borsaya.
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
92.20 den tüp aldım bakalım sindoma abi akşama yımırtalı pideyi yiyecez mi :)
Arçeliğin tokat gibi bilançosuna hazır mı piyasa :)
Herşeyin fiyatı artarken borsada düşüş beklemek bana biraz zor bir ihtimal olarak geliyor.Bu şirketler de enflasyona paraler satışlarına zam koyuyorlar hammadde malzeme stok durduğu yerde değerleniyor nerede ise üzerindeki arazileri fabrika şu bu.Zaman zaman overshoot sonrası düzeltme işin doğasında var ama yön yukarı işte.Mehmet Ş ve Gaye 2 lisin de tamamen vitrin olduklarını enflasyon ile uğraşmaya güçlerinin yetmeyeceğini karşılarında her daim RTE yi bulacaklarını hatta ve hatta daha da ileri gidiyorum Mehmet Ş. in 2024 yılını göremeyeceğini düşünüyorum.RTE yerel seçim öncesi bütün suçu yükleyeceğini birisini buldu işte.
Portföye banka ekledim :) Sabah yazdım, hüstadlar eksik yorumluyor...
TCMB piyasaya TL verip Dolar alıyordu, Tl bollaşmıştı bu Tl faizlerin düşmesine sebep oldu.
Bu zorunlu karşılık mevzusu Tl yi azaltıp faizlerin yukarı gitmesine sebep verirse borsaya bir miktar cazibe azalır. Bankalar düz mevduatı cazip kılmak adına oradaki faizleri biraz arttırabilir gibi geliyor. Yalnız bu KKM ye gelen zorunlu karşılık oranı ilerleyen dönemlerde artabilir gibi geldi bana metinden anladığım.
Onun dışında bankalara bilanço anlamında çok major bir etkisi yok bu kararın.
Ben bugün için endekise sağlam kayarlar diye düşünüyordum açıkcası yanıldım. paragöz abi yi görünce aklıma her ptesi fışkırttırıyo misyonu gelince içimden dedim günün dibi görüldü deye :)
Akşam kapanış sence nasıl olur diye sorsam, yada ince uclu matkapla berkimcans abinin rakam mı delinir yoksa benim rakkam mı :he: