İşler rayından iyice çıktı,şimdi yağdır mevlam SUUU.
Printable View
İşler rayından iyice çıktı,şimdi yağdır mevlam SUUU.
Benim KENT-PKENT bilançoda zarar yazmış,KENT 3 milyar alacağı var,zarar 233 milyon,personel gideri 400 milyon,ıvır zıvır harcamaya 900 milyon harcamış :evil:...PKENT otele gelen turizmcileri kovmuş zarar 173 milyon,uçuyoruzzz...
Bilanço döneminin sonundayız,11.000 üstüne atan endex bakalım nasıl bir yol izleyecek,zaten çoğu firmalar ya zarar yazmış,yada karda olanların karı azalmış :whistling:zata bakarsan uçuyoruzzz,birileri kullandığı kesin,önüne neyi sürüyorlarsa onu nakaratlıyor...ytd.
CCOLA'nın karı neredeyse yarı yarıya azalmış bilançoda :notr:
Ülkede üç kağıtçılık tam gaz,mesela peynirlerde yarım yağlı,ne demek yarım yağlı ?acaba terayığndada yarım yağlı varmı,sütte zaten var,üçkağıtçı firmalar herşeye çare bulmuşlar hepsinin yarısı,çünkü tamını satamıyorlar,bide gramaj azaltımı var,uçuyoruz,neylen üçkağıtçılıklan...
Zat ne diyor montaj,muntaj size ne ben işimi bilirim inandırıcılığımı kullanıyorum diyor,aynende öyle,geri planda köy yanmış umurundamı,nasıl olsa tam yetkiyi almış sorumluluk sıfır...
Tarihi bir fırsatmış ülkemiz için,anlamadım bu ne fırsatıymış ?,daha düne kadar herkesi terör propagantası yapıyor diye herkesi içeri atmadınızmı ?pardon esenyurt belediye başkanı özer nerede ?kürtlükten pkk vs es geçiliyor,CHP'li olduğu için dışarı çıkartılmıyor :bravo:
İmamoğlu içinde o değişik bir terör örgütünün başıymış yersen :kmk:
Ana kartımızı bozmasın diye virüsler hep karantinada,peki ya sonra ???
günaydınlar
nerde bu millet
DOW HİSSELERİ ANLIK NASIL İZLENEBİLİR
TEŞEKKÜRLER
günaydınlar
İnvesting
https://tr.investing.com/indices/major-indices
Daha açılmadı 16.30 açılıyor,şu an vadeliler yatayda 45.000 sınırında.
Merkez bankası yıl sonu enflasyonu 24 belirlemiş :yahoo::bravo:
Mekez atmagasyon yaparken borsada aşağıya salmaya başladı,11.000 üstüne atan borsa sanırım 10.001 gösterebilir kısa vadede,önce 10.699 izlenmeli :he:...ytd.
çok çok eskilerden makinist balaban ve hank varidi buralarda.....
girince ilk sana baktım abi sonra fener formuna...
iş yerinde girilmiyordu bugun aklıma gelince deneyim dedim acıldı...
Hakan Kara’dan enflasyon raporu çıkışı: İkna edici bulmuyorum
https://www.hisse.net/haber/hakan-ka...lmuyorum-12358
Tahminim kapanış 10.800 sınırında olacak...
Türkiye tarihi fırsat yakalamış,zat diyor...
İzmire ödenek verme sokaklar çöpten geçilmiyor de,ATV bazı yalama medya öyle haber pompalıyor,kıçınızıda yırtsanız en sonunda yırtılan sizler olacaksınız,yok ben bilmiyordum kandırıldım falan,filanda fayde etmeyecek...
Bugün bir yanlışlık yaptım likit fonlarımı bozdum,çünkü önüne fazla sıfır eklemişim,dahada geri almadım parayı sportiflere bastım,ya herru ya merru,200.000 alış yaptık,temennim 1 ayda fazlasıylan çıkartmak :yes:
İktidar kanadında çürüme son sürat,içlerine yakında çatlak verebilir...
Hocam, umarım öyle değildir (çünkü ben de öyleyim ve çok dalgınım.?
Size tavsiyem, İş Yatırım'ı kullanmanız. Telefonla talimat alıyorlar. E-posta desteği de var. Ve yabancı borsalarla ilgileniyorsanız, İş Yatırım nöbetçi çalışanlar var, ABD piyasaları kapanana kadar telefonla talimat için nöbetteler. Ben çok hata yapıyorum. Örneğin dolar bazlı bir fonu yanlışlıkla TL olarak alabilirim. Her şeyi müşteri temsilcisine teyit ediyorum. Alış miktarı tutar ve toplam değer. Ben çok hatalar yapıyorum diğer yerlerde - İş Yatırım'da olmuyor. Diyelim ki bir talimat veriyorum - isimlerini kodlayarak. Örneğin hisse adı verirken Ankaranın a'sı, papatyanın p'si diyerek kodluyorum. Benim kadar embesil olmayabilirsiniz - ancak herkes hata yapabilir. Ben çok 0 yazdığımı bilirim kendi diğer kurumlardaki fonlarda.
İktidar devamlı imajını düzeltmek için şimdi yeni modelde,başta terörsüz Türkiye,operasyonların yerine şantajları devreye soktu,amaç malum kendisine küsenleri yeniden kazanmak,başarılı olurmu,ÇOK ZORRR çünkü artık ok yaydan çıktı sağır sultanlar bile duyar oldu...
VİOP açılış yataydı,peşinden kırmızı yaktı,öyleya beyoğlu belediyesi başkanıda göz altına aldılar...
İktidarın oyları azaldıkça hırçınlaşıyor,en son oran mhp ile %27,aydın belediye başkanın yolsuzluğu üzerine şantaj bile yaptılar ya silivri yada bize katıl...
Takvim diyorki CHP çeteymiş,yönetenlerde çetenin başıymış,birşey demeye gerek yok yalaka olduğu için,devamlı zatlarına gaz veriyorlar böyle yandaşçılar,zatın zaten beyin yapısı dumura uğramış önüne gelenlere göre hareket ediyor,çünkü yönlendiriliyor hepimizin bildiği gibi,her konuşmasında sonra yalpalıyor dopink etkisi geçtiğinde,sorulan sorulara bile cevap vermiyor talimat öyle verilmiş...
ABD,RUSYA görüşmesi denildi fos çıktı,potin yemeğe bile kalmadı...