ibrahim Haskoloğlu
@haskologlu
·
2d
Ümit Özdağ’e verilen ceza onanmadığı için şu an siyasi yasaklı değil ancak hapis cezası onanırsa Ümit Özdağ siyasi yasaklı olacak.
Printable View
Uzun vadeli senaryo ve öngörü çok önemli, çünkü para daytrade edilerek değil, başarılı uzunvadeli öngörü ile kazanılır.
Benim hiç uzunvadeli öngörüm tutmaz. :he:
1 tanede ben sallayım
Şuan endekisi tutan bademler iktidar değiştiği anda topuklar. O yüzden 2027 de bist 1.5 dolar olur diyorum.
Ben para çeviriyorum borsada sen de var mi birsey yok. O zaman kes şenini teneke.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
THYAO ..DOLAR BAZLI...
https://i.hizliresim.com/khkqumy.gif
TUPRS ..DOLAR BAZLI GRAFİK..
https://i.hizliresim.com/khkqumy.gif
.altın ons 3392 ortalama ile....... .....63 kontrat LONG.......................
Cpt. Morst(Yeni Hesap)
@CptMorstt
·
30sn
İsrailli yetkililer verdikleri demeçte 48 saat içinde olayların farklı yere evrilme olasılığının yüksek olduğunu açıkladı.
ben kimseyi ikna için yazmıyorum..borsadaki şirketlerin ahlaklı olmasını istiyorum..
olana kadar da burda ahlaksızlar için yazacam..tekrarlıyorum..ahlaksızlar için yazıyorum..
yazma nedenim bu.
Rheinmetall
ETR: RHM
Ana Sonuçlar
1.742,50 EUR +1.665,74 (%2.170,06)son 5 yıl
1.737,00 EUR +1.251,00 (%257,41)geçen yıl
17 Haz 14:19
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Dikkat dikkat gümüş ons geri çekilme başladı........altın ons hafif yukarı......tahminim bizim borsayıda birazdan aşağı basarlar......YTD.............
bozkurt dayucum demiş asels için 5 dolar konuşuluyor..
ahlaksız fiyatlamaya devam ederse olur..niye olmasın..
ben ahlaksızlara göre pozisyon alamamki..bunu anlatmaya çalışıyoruz
bunu herkes biliyor..bana tepki gösterenlerde biliyor emme çaresiz..borsa 8500 altına kaymasın görüntü bozulmasın diye borsadaki eline geçirilen şirketleri ha bire şişiriyorlar..
burda ayrışma başlıyor..bir grup diyorki bunlar Allah oldu herşeyi yapar..diğer grup diyorki benim gibi zıktir len bekleyin filmin sonunu
Borsa vadeli mevduat mi ki sana sabit getiri versin. Su soyledigimi unutma. “ borsa asiriliklari degerlendirme platformudur.†Borsa bir cent te olur 100 dolarda… hicbirsey bilmiyorsan sektöründen ornek al. 600 tl ye zeytin aliyorum kilosu. Bu beni gerzek yapmaz alici ile satici bulusmus bu fiyat olusmustur. Beş sene önce zeytinin kilodu ne kadardi? Senete belki elli tl ye yiyecegim. Deve den de ornek veririm de anlar misin bilmem. Deve var bir akce deve var bin akce.
borsada yatırımcı yoksa bir boku değerlendirme platformu değildir..önce bunu yaz kafaya..
boşunama %15 e çıktı banka stopaj oranı..meliyorlar borsaya para kaynağı için..bir yandan da ellerindeki hisselerle çobanlık yapıyorlar..
dokunmadık bir altın kaldı..
Boru ne ğidiyaa beaaa, ah macit hocam,
Bende senden ötürü indim,
Bana ğünlükçü borçlusun:(
Ben varim borsada sen nerdesin?
cıkıs... olmuyor
piysada çok fazla beklenti var
ALPER, BOZKURTDAYU, EMLAK... BAŞGANIM sizlere soruyorum :yahoo:
https://www.tiktok.com/@eglenceyolu/...34407271337221
sizce ne yapmalıyım :oleyo:
İkinizde yanlış biliyorsunuz.
Borsa kim kime opel korsa demek.
Olm çıtak hep bunlar senin yüzünden, o son öpücüğü almıycaktın :seyt:
borsa hiçbir dönem bu kadar çaresiz olmamıştı..çünkü hiçbir dönem bu kadar ahlaksızlık yoktu..
eşşeğinde böyle bölüneceğini tahmin ediyorum, geçen sene 300mlyn tl yatırım yaptı, Dilucu yolunu tamamlayamadı kalyoncu,
Eşşekle yolumuz up uzun,
Azrail bi işlerini bitermedi şeytan acemle siynst itlerin, normal milletin hemen hesabını keser.
endekslerde orta-uzun vadeli yükseliş trendi için herşey uygun olmak üzere.bundan sonrası sadece zaman meselesi.siyasi ve jeopolitik gelişmelerden sıyrıldığımız anda sert ve uzun bir yükseliş dalgası yaşarız. o zamana kadar dalgalanmalar normal bence ve alım fırsatı olarak değerlendirilmeli. tabi bunlar benim şahsi görüşlerim. tarihe not düşeyim diye yazdım. kendi pozisyon ayarlamaların bu yönde. Şuan %25 i geçtim borsa ağırlığında
Düşen bıçak tutulmazmiş.
Tuttum biçildim.
%30 GRAM 2022 den beri, %50 ppf %20 borsa .
spotta mal yok yalnız ay başı şortlar var bir kısmını savaş hikayesine geçen aşağı gelişte kapattım bir kısım duruyor .
şimdilik benim portföy bu yönde.