Hayırlı olsun. Alanları Rabbim utandırmasın.Bol kazançlar. Ufak tefek bizede düşmüş bişeyler. Aldık portföyümüzde dursun iki günlükçü değil uzun vadeciyiz
Printable View
Hayırlı olsun. Alanları Rabbim utandırmasın.Bol kazançlar. Ufak tefek bizede düşmüş bişeyler. Aldık portföyümüzde dursun iki günlükçü değil uzun vadeciyiz
Arkadaşlar yabancı yatırımcı ile anlaşılmış o yüzden 6.25 den verdiler. Üstelik fiyatının iyi yere geleceğini düşünüyorum çünkü üretim de halka arz olacak bu başarısız olursa üretim talep gelmez yatırımçıktı kaçar. Yabanci fonlar larla görüşülüyor
Kap arz ın yüzde 5 inden fazlasını alan fonlar var her birinin elinde 15 milyon lot var bu fonlarda hiç zaman zararına iş yapmaz bunlarla görüşüyorlar zaten senin malının ederi bu diyorlar
Arkadaş kapalı görünüyor, cevap da yok. herhalde şirketin Yönetim Kurulu Toplantısına katılıyor, artık toplantıdaki bilgileri burada bizimle paylaşır.
Taban Fiyatı ibaresini koyu ve büyük puntalarla ve altına birkaç iddia yazarak algı yapmaya çalışan akıldan yoksunlara söylüyorum yaptığınız yanınıza kar kalmaz. Bak burada KY üç beş lotla yatırım yapmaya çalışmış bunların bu paralarına göz dikecek bunları üzecek algı operasyonlarının cevabını alırsınız haberiniz olsun.