Satış Kademeleri doldurdular :)
Printable View
Sanırım satma zamanı geldi. NE zaman şurayı kıracak, önü açık, şuraya kadar engel yok yorumları gelse kağıt aşağı gitmeye başlıyor.
Adamlar acayip top döndürüyor valla.
0.84 kademesindeki alışlardan 700bin lot emir iptal ederek anında 300bin satışla kademeyi sildiler.
Alınan lotlarda , satılan lotlarda sanal bence,
Allah herkesin zararını tez zamanda çıkartmayı nasip etsin. Satmadığımıza inşallah pişman olmayız.
Rüzgar tersine esmeye başladı.
YTD.
sabah ki hareketi kimler görebildi bilmiyorum ama kablolar problemli resimleri atamıyorum yoksa forumla paylaşırdım.Alışta 7 milyon küsur alış satış 1.7 milyon hop piramit md devreye girdi tek kalemde 84 ü 83 yaptı.Burada bir dönem birisi paylaşmıştı.Bu kağıdın tahta yapıcısını tanırım.Hiçbiriniz gözünün yaşına bakmaz diye.Evet haklıymışsın o tahta yapıcı tam bir kaliteli O.Ç imiş.Taktik aynı yıldırma bunaltma.....
1.259.645......83-84.......1.172.045
piramit 84 te verdiklerini 83 te geri alıyor.Patroniçe ve avaneleri almayacak mısınız şu kalan 23 milyonla hisse.:kahkah::kahkah:
Otel dolu galiba bu ay deli gibi yorum yağmış. Ben geçen sene her gün gittim ama bu sene girişi 150 tl yapmışlar. Geçen sene kişi başı 50 liraydı gidiyorduk ailece. 3 kişi 450 tl vermeye gönlüm razı değil.
https://www.etstur.com/Zigana-Resort...Otel-Yorumlari
anlık kademeleri yazar çizer onun işi o ;
biz temmuz sonunu merak ediyoz :)
may dayı sen takıl