-
Ey bu tahtayı bu hale getiren ****** çocukları . Burdan kazandığınız paraları *****zın amına sokun . Kazandığınız paraları evlatlarınızın hastane parası yapın , kazandıklarınızı Allah yedirmek nasip etmesin.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Verdik çıktık daha da işimiz olmaz tekrar yazayım kazandıklarınızı .........
-
Bu Avusturya nın pici lerine güvenen çok yanlış yapar. Ben tarihi dibi ( 2008 krizi deki ) ,71 kr diye aldım, aldıkça bastı,benim plaka yı yazana kadar bastı.bu arada plaka 41 . Sırf inattan topladım. Ve burada yükseldiğin de herkesi uyardım.bu speklere ,yakaladın mı geçireceksin. Bunlar başka türlü anlamaz.
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Ama ben burada sinirden yazanları da anlamıyorum.40 - 50 kr iken cesaret Edip alamıyorsunuz,ama 1,3 civarı hangi cesaretle alıyorsunuz.borsada sağlam hisse diye bir şey yoktur.fiyatı uygun hisse ararsanız kazanırsınız.naçizhane 22 yılın tecrübesi ni paylaşıyorum sizlerle.ve ben burada hep ucuz kalmış, veya ucuzlamış hisselerden bahsettim. beni speğin adamı zannedenler ,pazarlamacı zannedenler oldu.ama işin ilginci, benden o kadar RAYSG yi aldıkların da ben de hedefleri çok yüksek diye düşünüp,son kalanları veremedim.bunlar,patronla anlaşır piyasa yapıcısı aldiririz diye topladılar,ama patronla anlaşamadıkları için basmış olabilirler.
-
En kötü senaryo, 2017 sonuna kadar patron % 97 sahipse borsa kotundan çıkma hakkı var.2018 de bu oran % 98 e çıkıyor.ağirlikli ortalamaları aşağı çekmeye çalışıyor olabilirler.
-
Doğru düzgün bilançosu olmayan gusgr gidiyor,biz geri viteste takmış,uçuruma gidiyoruz.bu da bizim hissenin sahipsiz ( pıc ) olduğunu gösteriyor.
-
Ama ben yine de, bunların maldan çıktıklarını düşünmüyorum.tek fiyat hisselerde alıcı bulmaları imkansız.bunlar kendi aralarında paslaşarak ,psikoloji bozmaya çalışıyorlar.fiyatı aşağı çekip ,yeni bir toplama fırsatı yaratmaya çalışıyor olabilirler.ALLAH hepimize sabır versin.
-
Beyazsayfa abim 1,30 dan almadım 1,08 ort ile aldım . Allah korkusu olmayan , malına hissesine sahip çıkmayan, Türkiye düşmanımeydan bu sünnetsiz Avusturyalı adamlara ve onlarla anlaşıp tahtayı *** edenlere sövmeyip ne yapayım ( oruç sündü ama dayanamadım) . Bu zarar bizi sarsmaz öldürmez de bu şirket batmış havası vermek neyin nesi. Bizim oralarda bi söz var Ramazan mübarek gün mecbur kaldığım için söylüyorum eşşek ..... de bi adabı var. Böyle olmaz. Son kez diyorum tahtayı bu hale getirenlerin veya müsade edenlerin ........