beni kızdırarak sonunda yarın tavan yaptırdatacaksın:)
Printable View
beni kızdırarak sonunda yarın tavan yaptırdatacaksın:)
Bu arkadaşların sayısında artış olması ve tüm forumlarda mantar gibi çıkmaları ilginç.. diğer ilginçlik ise mantıklı hiç bir argüman ortaya koymamalarıba rağmen hisse fiyatıyla ilgili kesin ifadelerle konuşmaları.. biraz sıkıştırınca hisse hakkında çok az bilgi sahibi olduklarını söyleyerek yine düşeceğini iddia etmeleri.. ilginç tipler vesselam
Bu kadar niye sinirlendin sen dayı?
Namık olsan bu kadar yazardın...
Şimdi bak şunları söyliyeyim sana:
Bir kere bana grafik yazanları anlatma, onları görüyoruz.
Bana kendi maliyetinin havasını da atma, bize ne!!!
Farklı ne söylüyorsun sen onu söyle? Farklı ne bilgin var benim %10'umdan başka?
Katar'dan haber var mı mesela?
Arada eski yatırımcılara, "3 kusurdan alanlara yazık oldu" falan melekliğine soyunuyorsun, onlara güzellik yap, gerçek bilgin varsa onu paylaş...
Bana burada bir kişi "Ben hedef hisselerimi şu fiyattan sattım ve daha alttan malımı yerine koyamadım" diyebilir mi? (1.10 altından bedelliye girmemeyi tercih edenleri dışarda tutuyorum)
Yok böyle bir şey...
Ben burada hedef boktan kağıt demiyorum. Zamanı var diyorum, giderse de üzülmem, düşerse de üzülmem diyorum. Pompa olmasın diyorum. Diğer arkadaşlar kusura bakmasın.. Bana saçmalıklarla dolu yazı dizisi diyecek adam önce kendisi saçmalamacak!
saçmalamalar devam ediyor
yahu karedeşim hıssenin yükseleceğine inanmıyorsan
neden 114 ten mal taşırsın hemde 2019 sonuna kadar
sen enayimisin derler adama böyle adamlara cevap yazıyorum ya
yazık bana
namık mı yazdırıyor yoksa sana bunları keşke hısse 5 lerde 6 lardayken milleti uyandırsaydın
arkadaşlar defter değeri 1 lıra olan hısseyi 6 lıralardan almayın vesaire gibi uyandırsaydınya mılleti zamanında
hısse gelmiş 1 lıralara atıp tutuyor bi mok bilenler gibi
kasa para dolu
bir kuruş borç yok
1 yıl önce sadece hedef vardı
şimdi ideas var
seykim var
termal otel var
şirketlere yatırım var
düşecek diye nara atıyor
sat ozaman aşağıdan alırsın