Hayır olsun diyelim Sn kingsailor
Printable View
Yataş dönüşüme başlamasının ilk 5 seninde kendini 10 a katladı. Şimdi sırada ikinci 5 sene var. Peki bu ikinci 5 sende yataş kendini 5 e mi katlar 10 a mı katlar yoksa 20 miye mi katlar. Allah ömür verir ise hepberaber göreceğiz...
Sn.ToKKan umarım bu hiseyede uğurlu gelirsiniz. Bilgilerinizden faydalanmak isteriz ve ayrıca hep birlikte kazanıriz inşallah.
Sayın Tokkan sizi tanımam lakin paylaşımlarınızı merakla bekliyorum kendi adıma, dedikleri kadar iyiyseniz bizede bir faydanız olur inşallah burası forum dileyen dilediğini yazar çizer kurallara uyduğu sürece.
Merhaba ortaklar; bu sayfada bir süre yazmayıp sadece izlemeye karar verdim. Son bir kaç gündür forumda değişik bir hava esmeye başladı. Öncelikle maliyeti 6.4 olan bir üstad - ki Mart başında alıyor olması gerekir - ne hikmetse bugüne kadar tek satır yazmamışken şimdi foruma girip bir şeyler pompalamaya çalışıyor çok enteresan bir şekilde de geçmişten örnekler vererek destekçileri hemen akabinde yazıyor. Aynı arkadaşımız çok ilginç bir üslupla - ki şimdiye kadar forumda böylesine rastlamamıştım- ben şu kadar kazandım sen ne yaptın ki şeklinde bir soru sorabiliyor. Neyse benim oldukça kafam bulandı. Görelim bakalım ne olacak. Herkese bol kazançlar. Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler.
Arkadaşlar bugün elimdeki yataşları verip aselsana geçip geçmemekte çok tereddüt ettim ve yataş ta kaldım inşallah pişman olmam. Ytd.