Eğer işlem yapmayacaksanız bloke koyun sizin lotları kullanmasınlar. MKK den
Printable View
Teknik olarak kurum sizin lotları satar. Akşam kapanışta da sattığı fiyatın altından tekrar kapandığı için arada fark cebine kar kalır. fakat sizin durumunuzda satan adam kapanamamış demek ki. Kiralık olarak sizin lotları istiyorlar.
1. Eğer sizin lotları verirseniz kiraya i fiyatı aşağı düşürmeye çalışırlar. başarırlarsa akşam düşük fiyattan kapanırlar. Yok başaramazlarsa yukarıdan kapanabilir. Size bağlı kiraya verin satsınlar fiyat aşağı düşsün. Sizde aşağıdan alırsınız. Bu sefer daha çok eksikleri olacağı için satıcı da olmayacağı için yukarı sürmek zorunda kalırlar. 2-3 gündür oradaki sorun oydu aslında. Siz alıyorsunz. onlar satıyordu. bende ters işlem yapıp içerdeki lotları alıp içerde satıyordum. Trade yüzünden ben zarardayım.Ama adetlerim sabit kaldığı için problem değil. 1-2 gün dişimizi sıkarsak yukarı sürmek zorunda kalırlar. Size bağlı :kahkah::evil:
açıkçı yakaladınız yani
2. Eğer satmayıp ve aynı zamanda kiraya da vermez ve tahtadan mal alırsanız açık miktarları artacaktır. gene almak için yukarı sürmek zorunda kalırlar.
3. Keyif için alıp bir kademe üstüne 1 adet lot eksiğine satarsanız açık miktarları artacaktır. Yani aslında satıcı varmış gibi gösterip onların iştahını kabartabilir daha fazla satmalarını sağlayabilirsiniz. Bu durumda da artık babamızın hatrını sorarlar.
Ben her yere alış yazdım. satsınlar bakalım. Nasıl olsa OYAKC batmaz.. :evil: 2-3 gün taşırsak nolcak ki.
Asıl becerebilsek vadeliden yapmak lazım. Orası kaynıyordur şimdi
F_OYAKC0221 -1342 poz açık var