Yıllar önce ben burada kripto para derken burun kıvıran çoktu. 250 dolar civarı idi. Dandik pc ile kasmıştım bi de.
Metaverse e burun kiviranlar yine olacak. Fark etmez. Ister ise shi t lesin. Biz şans verelim.
Printable View
Yıllar önce ben burada kripto para derken burun kıvıran çoktu. 250 dolar civarı idi. Dandik pc ile kasmıştım bi de.
Metaverse e burun kiviranlar yine olacak. Fark etmez. Ister ise shi t lesin. Biz şans verelim.
dünyanın en leş borsası leşliğine devam ediyor...
1,50 centin bile üzerinde kalamıyor...
Dünyadaki değişimi anlamak için yahudileri, yahudi bilim adamlarını takip etmek gerek..
Onların bulduğu yoldan ilerler dünya alemi..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Söylemesi ayıp pamukkaleden xx parsel shi tledim. Neredeyse belese. Aç browseri sende bölgende turistik yerlere bak.
https://www.ovr.ai/
Belediye hep açık hava konseri yapacak değil ya ileride. Pamukkale de konser verecek olur ise kiralık yerimiz var yani. Açık hava ya 5000 kişi gelir ise metaverse lı konsere dünyadan bir 100.000 akar hanı.
"Arzu ettiğin şeyler, beklemekten vazgeçtiğin anda gerçekleşir. Bu, hayatın 'Sen bakarken soyunamıyorum.' deme şeklidir."
Bir de üzerine benzin döküp yaklaşmayın yakarım kendimi diyenler oluyor. Gerçekten ciddi ise yardım ediliyor. Bazen de intihar edecek kişiye yakmazsan şrfszsn diyen de olabiliyor.